-
MetalJohnson
pomozcie... kichy graja marsza :)... a wiec... gdzie moge zjesc dobra pizze ... nie chce sie naciac i nabawic niestrawnosci :D
pizza ma byc duuuuza dobra , rozplywac sie w ustach :P
dzieki za pomoc; ] -
Anonim
-
Malinka7776
ja też sie z tym zgadzam że najlepsze pizze serwują w Kozaku i do tego zajebisty sosik do tego maja...... -
Malinka7776
ja też sie z tym zgadzam że najlepsze pizze serwują w Kozaku i do tego zajebisty sosik do tego maja...... -
-
MetalJohnson
AVE
dzieki dzieki jak najszybciej udam sie na pielgrzymke do kozaka... :P
Malinka zrobilas mi smaka na ten sosik... juz mi slinka cieknie :))) -
Marianek
Jakoś nie przepadam za Kozakiem... ostatnio byłam w Soprano, całkiem zajebistą pizze mają, ale strasznie drogo :/ -
Christine
-
Malinka7776
samemu również mozna zrobić dobra pizze a przy tym jaka jest satysfakcja..... -
Anonim
mElinka taaa ?? zdanie jak z reklamy ksiazki kucharskiej.. a Ty takową potrafisz ?? Nie to, że chce spróbować (bał bym się) pytam z ciekawosci i nudów (przedewszystkim). -
Malinka7776
ja umiem robić pizze jakoś każdy kto u mnie ją jadł sie jeszcze nie zatruł....i sie nie zatruje...no moze wtedy gdy dosypiesz jakiegoś Arszeniku lub innej trucizny..;) -
Anonim
"ja umiem robić pizze jakoś każdy kto u mnie ją jadł sie jeszcze nie zatruł....i sie nie zatruje"
mElinka Ty i twoi znajomi jestescie zapewne.. wychowani na tanim winie z dodtakami siary i nalewkami na denaturacie.. takze was moze nie wezmie.. poki co mam zdrowy zoladek, ktory trucizny nie przyjmuje:)
"no moze wtedy gdy dosypiesz jakiegoś Arszeniku lub innej trucizny"
mElinka a po co ja mam dosypywac ?? no chyba ze to nie do mnie bylo...
-
Anonim
Pizza jest niezdrowa i ma chyba z tyyyysiąc kalorii.
Wiem bo jem co drugi dzień :] -
n
Squirel - to uwazasz, ze modelki z Ciebie juz nie bedzie ?; P
Malinka - ja tam bym kawalek sprobowal ... zrob i przynies na spotkanie - jezeli takowe sie odbedzie; P ... . -
Anonim
renholder: mało tego; ]
Ale wiesz chłopcze... w moim wieku to już się o karierze modelki nie marzy...
:P -
Anonim
renholder -- widze lubisz ryzyko.. :) aaa i mElinki pizza smakuje ponoc najlepiej z winem/pryta inaczje nie ma smaku.. wino jest zamiast keczupu..
-
Anonim
-
Anonim
-
n
ksiadz - ... :P
ryzyko? ... nie mow, ze nigdy "siarki" nie piles; P ... .
-
Anonim
Oooo sq.. pokazala ze nie zdjecia.. na ktorych widac ze jednak miesci sie w drzwi.. tzn przynajmniej glowa..:> -
Anonim
reholder powiedzmy ze probowalem.. ale bylem wtedy taki mlody ze mozna mi bylo wybaczyc..:) jakis polemtek podstawowki..
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Chełm
- Załóż własne grono tematyczne