Chełm [1088]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MetalJohnson

pomozcie... kichy graja marsza :)... a wiec... gdzie moge zjesc dobra pizze ... nie chce sie naciac i nabawic niestrawnosci :D
    pizza ma byc duuuuza dobra , rozplywac sie w ustach :P
    dzieki za pomoc; ]
  • Anonim

kozak.. jak pizza to tylko kozak..
  • Malinka7776

ja też sie z tym zgadzam że najlepsze pizze serwują w Kozaku i do tego zajebisty sosik do tego maja......
  • Malinka7776

ja też sie z tym zgadzam że najlepsze pizze serwują w Kozaku i do tego zajebisty sosik do tego maja......
  • MetalJohnson

AVE
    dzieki dzieki jak najszybciej udam sie na pielgrzymke do kozaka... :P

Malinka zrobilas mi smaka na ten sosik... juz mi slinka cieknie :)))
  • Marianek

Jakoś nie przepadam za Kozakiem... ostatnio byłam w Soprano, całkiem zajebistą pizze mają, ale strasznie drogo :/
  • Christine

Pizza jest dobra jak sie jest w dobrym towarzystwie; ]
  • Malinka7776

samemu również mozna zrobić dobra pizze a przy tym jaka jest satysfakcja.....
  • Anonim

mElinka taaa ?? zdanie jak z reklamy ksiazki kucharskiej.. a Ty takową potrafisz ?? Nie to, że chce spróbować (bał bym się) pytam z ciekawosci i nudów (przedewszystkim).
  • Malinka7776

ja umiem robić pizze jakoś każdy kto u mnie ją jadł sie jeszcze nie zatruł....i sie nie zatruje...no moze wtedy gdy dosypiesz jakiegoś Arszeniku lub innej trucizny..;)
  • Anonim

"ja umiem robić pizze jakoś każdy kto u mnie ją jadł sie jeszcze nie zatruł....i sie nie zatruje"

mElinka Ty i twoi znajomi jestescie zapewne.. wychowani na tanim winie z dodtakami siary i nalewkami na denaturacie.. takze was moze nie wezmie.. poki co mam zdrowy zoladek, ktory trucizny nie przyjmuje:)

"no moze wtedy gdy dosypiesz jakiegoś Arszeniku lub innej trucizny"

mElinka a po co ja mam dosypywac ?? no chyba ze to nie do mnie bylo...

• Anonim

Pizza jest niezdrowa i ma chyba z tyyyysiąc kalorii.

Wiem bo jem co drugi dzień :]
  • n

Squirel - to uwazasz, ze modelki z Ciebie juz nie bedzie ?; P

Malinka - ja tam bym kawalek sprobowal ... zrob i przynies na spotkanie - jezeli takowe sie odbedzie; P ... .
  • Anonim

renholder: mało tego; ]

Ale wiesz chłopcze... w moim wieku to już się o karierze modelki nie marzy...

:P
  • Anonim

renholder -- widze lubisz ryzyko.. :) aaa i mElinki pizza smakuje ponoc najlepiej z winem/pryta inaczje nie ma smaku.. wino jest zamiast keczupu..
  • Anonim

Squirel to pewnie się już w drzwiach nie miescisz ??:)
  • Anonim

Nooooo :D
  • n

ksiadz - ... :P
    ryzyko? ... nie mow, ze nigdy "siarki" nie piles; P ... .
  • Anonim

Oooo sq.. pokazala ze nie zdjecia.. na ktorych widac ze jednak miesci sie w drzwi.. tzn przynajmniej glowa..:>
  • Anonim

reholder powiedzmy ze probowalem.. ale bylem wtedy taki mlody ze mozna mi bylo wybaczyc..:) jakis polemtek podstawowki..
| |

Grono dla ludzi mieszkających, pochodzących z Chełma, oraz zaprzyjaźnionych osób z innych miast...

Fotki

Miejsca grona (7)