- 1
- 2
-
...no właśnie co można robić w tym miasteczku, kiedy zmrok zapadnie i na ulice wylęgną się hordy piekielnych bestii... :/
-
Marianek
-
...hmm... w sumie to można to rozumieć na kilka sposobów... dresów ci u nas dostatek...; /
...lecz niczym dres jest w porównaniu z plugawym, diabelskim nasieniem które czai się z najciemniejszych zaułkach naszego miasteczka... tylko czeka na nieuważną osóbkę, która nieświadoma niczego, wkroczy na jego terytorium, nieświadomie zapraszając je do gry... która ma zazwyczaj jednego zwyciężcę... heh; \ -
Marianek
Czyli kogo lub co masz na myśli z tym diabelskim .... ??
jak nie mieszkasz na zachodzie to nie wiesz co to znaczy tak naprawdę dres :P -
-
Anonim
Co wy od tych dresow chcecie ?? Gdyby nie o ni to o kim bysmy w gazetach czytali.. kto by nam chodniki zamiatal... kto domy budowal.. kto drogi robil.. i szambo czyscil ?? No kto ?? panowie w garniturach..
Po tekscie przeczytanym wyzej i chwili zastanowienia musiscie przyznac ze dresy to jednak fajne chlopaki.
A juz najfajniejsze blad tlenione laski.. ktore.. z nimi smigaja.. masakra.. poza tym miales na sobie chociaz raz dres ?? Sproboj moze zakochasz sie w tym ubranku..
A wracajac do tematu.. wlasciwie w ogole go zaczynajac.. coz mozna w tym miescie robic po zmroku ?? Jesli pic piwo.. to tylko niestety w misiu.. bo all juz zamkniete... no chyba ze trafimy na to krotkie lato.. to laweczka wa parku czy tez piwko przy ogniosku w lesie na lakach.. a tak poza tym.. to w zimie ciezko cos wykminic.. poza domkiem.. komputerem.. a na nim.. filmem.. czy chwilowo czyms takim jak grono.net.. no chyba ze ktos grac lubi..
co do dresow.. to oni tez w nocy nie maja co robic.. bo w tym chelmie po 22 nie ma nawet komu ryja obic..
nie orjentuje sie w tych klimatach.. ale moze sa w kosciolach jakies nocne msze.. jak nie to zawsze jakas czarna na oposzczonym gorkowym cmentarzu czy piwnicy mozna zmajstrowac.. ale jak sie nad tym zastanawiam to i z tym ciezko.. rosnaca liczba bezrobotnych.. i co za tym idzie zwiekszajaca sie liczba poszukiwaczy skarbow.. (smieciarzy) wystraszyla juz wszystkie koty w mojej okolicy a jak Roman K. stwierdzil msza bez kota jest bezowocna.. szatan sie nie pojawi.. zreszta nie dziwie sie.. co on mial by w takim chelmie robic ??
to tyle na teraz.. jak cos sie dowiem wiecej w kwesti nocnych chelmskich rozrywek to z pewnoscia was powiadomie.. -
...dresem nie ten kto dresik nosi (wszak nie szata zdobi człowieka)...dres to pewna ideologia, musisz to czuć , odpowiednio się zachowywać... w tym problem, że oni najczęściej nic nie robią a często łamią prawo i to w sposób dla mnie nieakceptowalny tj. kradzież, wyłudzenie, morderstwo... i nie mam przyjemności czytania o tym w gazetach... jeśli chodzi o ich laski, to już sam fakt z kim się zadają świadczy o tym, że przydałaby mi się taka zapewne wyłącznie jako wieszak na ubranie, no ewentualnie w chwilach słabości... z tolerancją u mnie w tym przypadku ciężko...
-
Anonim
-
...kiedyś nakładałem... nie paski wprawdzie, ale zawsze... i nie na ulicę...
-
Anonim
-
MetalJohnson
...sila.. a jaka moc... nakladajac dresik .... oczywiscie kupiony u ruskich na rynku... taka duma mnie rozpiera :P -
Anonim
-
Malinka7776
nasze miasteczko po zmroku wyglada na coraz bardziej kolorowe to wynik zbliżajacych sie świat.... -
Anonim
-
...byłem dziś w Krokusie -> patrzę -> a tam maszyna - imitacja "jednorękiego bandyty"...; ]
-
n
eee - co Ty chcesz od Krokusa - a "jednoreki bandyta" juz troche czasu tam jest; p
Co do wspomnianych wyyyzej czrnych mszy na opuszczonych, gorkowych grobach, to tez lipa - poniewaz owe groby opuszczone juz nie sa :( ... . A szkoda ... - sie nimi zaopiekowal Kosciol; / - obejrzeli sie ... z pieknego miejsca na lonie natury posrod umarlych zrobili jakis park z latarniami; / ... . -
Anonim
Tak właśnie, park z latarniami, ale nie grozi..
latarnia+kamień=ciemnośc
A co do tej maszyny hehe rockatan, masz reflexa.. ona stoi hmm nie przesadzę jak powiem 5 lat, wcześniej co prawda w bocznym wejsciu no ale.. była. -
...ja w Krokusie za często nie bywam... więc maszyny w środku nie widziałem... ciekawe czy ktoś w to gra wogóle...; ]
-
Anonim
rockatan, żebyś się nie zdziwił, o 9tej rano już nałogowcy w pogotowiu.. zanim knajpy otworzą zawsze mogą tam poklepać.. -
n
No wlasnie mialem o tym napisac - dzisiaj zmierzalem ku mojej szkole, mijajac Krokusa, a w nim 5 osob przy tej jakze "klasycznej maszynie"; p ... .
Ale, ale - wszystkich wagarowiczow zaprasza kafejka na ul.Szkolnej - od 8 rano otwarta :P ... . Nie bywam tam, ale neta maja podobno dobrego; ] -
n
No wlasnie mialem o tym napisac - dzisiaj zmierzalem ku mojej szkole, mijajac Krokusa, a w nim 5 osob przy tej jakze "klasycznej maszynie"; p ... .
Ale, ale - wszystkich wagarowiczow zaprasza kafejka na ul.Szkolnej - od 8 rano otwarta :P ... . Nie bywam tam, ale neta maja podobno dobrego; ]
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Chełm
- Załóż własne grono tematyczne