-
Anonim
wkońcu się doczekaliśmy radio ma.... ryja ma być zlikwidowane. oglądam sobie program tomasza lisa i słucham jakichs polityków, którzy w końcu zabrali się za to badziewie, które zawsze i wszędzie można złapać. jak zlikwidują je to co będa robić stare babcie hehe; ) -
Malinka7776
ale jak zlikwiduja to o czym bedziemy mówić i kto z czego bedzie tak sie nabijać jak z tego????..oraz szanownego....ksiedza prowadzącego....hahahahahaha
ale w sumie to pozytywne jak na to nie parzeć przynajmniej moja matka nie bedzie tak osłuchana jak jest teraz...i mój ojciec nie bedzie dyskutował na temat ksiedza Ryzyka....i dziadek nie bedzie mnie od satanistów wyzywał:) YES YES YES:D!!!!!!!!!
ale ciekawe czy to prawda.???...pewnie nie znając życie...kościół sie zapsze na wszelkie sposoby rękami i nogami....oraz starsi ludzie....i nie tylko starsi ...
poczekamy zobaczymy... -
Anonim
-
Anonim
-
-
...nic mi o tym nie wiadomo... trza nam jednak bronić radyjka, bo dostarcza tyle radości... ; ]
-
Anonim
"przynajmniej moja matka nie bedzie tak osłuchana jak jest teraz...i mój ojciec nie bedzie dyskutował na temat ksiedza Ryzyka....i dziadek nie bedzie mnie od satanistów wyzywał:)"
Malinko, dziecię drogie. nawet gdyby RM wypierdzielili w kosmos na czubku głowicy nuklearnej i nacisnęli czerwony guziczek gdzies w okolicach pasa meteorów za Plutonem świat nadal będzie pełen ortodoksyjnych katolików o chorym światopoglądzie.
-
charon
" trza nam jednak bronić radyjka, bo dostarcza tyle radości"
Właśnie, przecież to wspaniałe źródło rozrywki dla:
- liberałów
- (post)komunistów
- ateistów
- masonów
- satanistów
I wielu innych....
/----------------------------- --------------/
W tym programie nic nowego nie powiedzieli. Każdy z polityków powtórzył tylko znane wszystkim hasła i poglądy.
Jedyną pozytywną rzeczą jest to, co powiedzieli bp. Pieronek oraz ten z radia Plus. Pokazali, że Rydzyk ma wrogów także w kościele. -
Malinka7776
Squirel: no nawet jesli beda ...to przynajniej nie beda tak namietnie dskutowac o wspaniłym radiu.......
ja do katolików nic nie mam.......lecz do radia tego otórz tak.....
zreszta chyba jak wiekszosc ludzi normalnych inaczej.. -
Anonim
"no nawet jesli beda ...to przynajniej nie beda tak namietnie dskutowac o wspaniłym radiu......."
zapewniam Ci, że będą.
sytuacje zapalne powodują sytuacje zapalne. -
Anonim
co do tego zlikwidowania to ... oby to zrobili, niby niemam nic do radyjka ale ... wszędzie go pełno a poza tym ściąga kase z naiwnych budzi, niiedługo będzie wyślij sms o treści ... . -
prezydent
-
Anonim
hehe nom niestety :| ale jakoś trzeba będzie dać rade, nie ? ksiąd rydzyk niekupi se nowego samochodziku hehe; ) -
Malinka7776
-
Anonim
-
Anonim
niestety ....... ta wiekopomna chwila musiała kiedyś nadejść... ale że tak szybko. trzeba być twardym a nie miętkim, a tak swoją drogą jak zlikwidują to radio to radio to cyz zamkną tez tv niepokalanów... niedyś byo takie coś ale niewiem czy jets jeszcze -
Anonim
niestety ....... ta wiekopomna chwila musiała kiedyś nadejść... ale że tak szybko. trzeba być twardym a nie miętkim, a tak swoją drogą jak zlikwidują to radio to radio to cyz zamkną tez tv niepokalanów... niedyś byo takie coś ale niewiem czy jets jeszcze -
Anonim
TRWAM! :D jak juz to zamkna to kaplica :P
bo chyba TRWAM ma cos wspolnego z rydzykiem, czyz nie? :> -
Anonim
heh zbut religijna to ja niejestem , do kościoła chodze na święcenie jajek i boże narodzenie ... ale chyba ksiąd rydzyk maczał palce w TRWAM; -
Anonim
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Chełm
- Załóż własne grono tematyczne