-
divalo
w tym roku egzamin bedzie 01.07
termin zlozenia dokumentow wraz z odpisem dyplomu do 04.07 wlacznie
i tu mam duzy problem :/ chyba ze o czyms nie wiem...
na mojej geografii pierwsze obrony beda pod koniec czerwca a na dyplom czeka sie ok miesiaca
czyli do 04.07 nie mam szans :(
czy tylko u mnie jest to tak beznadziejnie rozwiazane?
a moze jest jakas szansa ze sam dyplom mozna na cesle jakos pozniej doniesc? -
Anonim
wprawdzie studiuje w OSA, ale miala ten sam problem :) w sekratariacie bez problemu powinni ci wydrukowac pismo stwierdzajace ze konczysz studia wtedy i wtedy i ze masz obrone tego dnia, i to pismo skladasz podczas rekrutacji, potem (zaraz po obronie) mozesz je zastapic pismem potwierdzajacym fakt, ze juz sie obronilas i czekasz na dyplom
ja w tym roku skladalm ak papiery na 2 kierunki i nie bylo problemow -
divalo
dziekuje slicznie :)
a czy ktos z obecnych ceslan zetknal sie z tym wczesniej na wlasnej skorze i faktycznie dalo tak rade? -
AGC
ja sie nie zetknalem ale na pewno da rade.
bylebys obronila sie do wrzesnia.
po szczegoly dzwon do bssu -
-
whatsoever
-
divalo
uff... jestem dobrej mysli i bede jeszcze dzwonic i sie dowiadywac konkretow:) -
sagala
nie ma najmniejszego problemu - u mnie nie wydawali dyplomów, jesli się kontynuowało studia, więc zaniosłam tylko "zaświadczenie" od Pani sekretarki z podpisem dyr. , ze takowy dyplom posiadam. Poza tym jak wczytasz się w regulamin przyjęć, to nawet tam jest (już dokładnie nie pomnę sformułowania), iż dyplom musisz donieść później, ( a jak bronisz się jeszcze później, to poprostu się z nimi umawiasz na kiedy doniesiesz). Mętnie wyszło. Podsumowując - skup się na egzaminach :) -
Aguś
w związku z dogrywką testów za tydzień (22.09) podbijam wątek :)
czy ktoś może udostępnić/podzielić się testami z lat 2005 - 06.2008? z tego co widzę to pisaliście że jakieś testy są w sekretariacie - niestety jest on otwarty w takich godzinach że nie mam szansy tam się wybrać. to co było na skrzynce (2004) juz sciagnelam.
z góry dziękuję, będę bardzo wdzięczna.
pozdrawiam :) -
Angelina
ja rowniez zglaszam sie z prosba odnosnie testow....mamy jeszcze tydzien....pliss...pomozcie;) -
sun8
Cześć!
Czy posiada ktoś testy z lat 05/06 i 08/09 ?
To co było na skrzynce już ściągnęłam.
Byłabym wdzięczna za pomoc, nie jestem z Warszawy i nie uda mi się dotrzeć do sekretariatu.
sun880@interia.pl
Pozdrawiam:) ola
-
Anonim
ja rowniez bede wdzieczna za testy z poprzednich lat! poratujcie !
ola.frejus@gmail.com
Pozdrawiam -
w
czy i mi mógłby ktoś je podesłać?
kobylinski.wojciech@gmail.com
pozdro! -
jastin
Dzień Otwarty w Centrum Studiów Latynoamerykańskich Uniwersytetu Warszawskiego!!!
24 kwietnia 2010 (sobota) 15.00-16.00
Siedziba CESLA, ul. Smyczkowa 14 sala 227
-możliwość zapoznania się z ofertą dydaktyczną CESLA
-zadawania pytań dotyczących rekrutacji i studiowania na studiach drugiego stopnia w CESLA
-spotkania się z kierownikiem ds. studenckich oraz opiekunem studiów magisterskich
-spotkanie ze studentami
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych studiami w CESLA -
Anonim
hej.
mam testy z lat 2001/2002, 2003/2004 i 2006/2007
czy mógłby mi ktoś podesłać testy z innych lat?
byłabym przeogromnie wdzięczna :-)
a_n_e_x@wp.pl
-
tobylotak
Czy można to studiować od razu po maturze? A jeśli nie, to co najlepiej skończyć wcześniej? . -
jastin
Studia sa uzupelniajace magisterskie i podyplomowe, wiec w pierwszym przypadku trzeba miec minimum licencjat. Nie ma narzuconego pierwszego kierunku, ponieważ studia sa interdyscyplinarne, a wiec obejmuja wiele dziedzin. Przede wszystkim trafiaja tutaj osoby ktorych interesuje Ameryka Łacińska, czesto po kierunkach humanistycznych takich jak filologie lub etnologia, ale nie brak tez ekonomistow, ludzi po stosunkach miedzynarodowych, ale sa tez chemicy i lekarze :)
konkluzja: la primera es America Latina! :) -
Михaйло
W związku z nadchodzącym egzaminem wstępnym 2011 prosiłbym w miarę możliwości o testy z poprzednich lat. Za chęć ułatwienia nauki będę baardzo wdzięczny. Pozdrawiam
miguel21l@tlen.pl -
Just..
podbijam, podzieli ktos sie testami??
kazimierska.justyna@wp.pl
z gory dzieki! :) -
Ułi Ułi ®
Hej, nie wiem czy to grono jeszcze żyje, ale mam nadzieję, że ktoś mi odpisze. Gdzie mogę znaleźć plan zajęć, ilość przedmiotów do zaliczenia i tym podobne informacje?
|
|
Wszyscy wiemy o co chodzi..;)
Miejsca grona (1)
-
Szkoła Tańców Karaibskich www.sho.pl Aleja Niepodległości, Warsaw
- Dodaj miejsce