- 1
- 2
-
kurde blaszka... czy jest tu ktoś kto to zdawał dzis?? przecież to jakaś masakraaaa była?? :( o wiele trudniejszy niż testy z poprzednich lat, ktore przegladalam :( podbudujcie mnie może trochę swoimi cennymi opiniami :P -
Anonim
Zgadzam się: f**k!! Co to w ogóle było??
Jestem lekko poirytowana... Może mi przejdzie.
Pocieszający jest fakt, że ktoś myśli podobnie jak ja.
Było koszmarnie. Trochę głupio patrzeć na test i nie znać odpowiedzi na większość pytań!! Żebym chociaż szła na żywca, ale nie, ja się nawet przygotowywałam, żeby nie było... Oni chyba chcieli nas zdołować. Wrrr -
Otóż to:(
ja tak samo.. na większość ksiązek rzuciłam okiem, testy znałam na pamięc niemalże począwszy od 2000r, wiedzy ogólnej chyba tez trochę posiadam :P a tu DUPA :(
na 100% bylam pewna odpowiedzi na moze 20 pytan - a reszta cóż...
dobrze ze chociaz jutro wyniki<lol>
pzdr, -
Lady Maga
Mam takie same odczucia..
Nie wiem co studiujecie, ale wydaje mi się, że tent test był pisany pod stosunki midzynarodowe zupełnie.
I tym sposobem trzeba złożyć podanie o zaoczne :/ -
-
Anonim
Witam, właśnie dowiedziałem się, że zaliczyłem test:)) i rzeczywiście test chyba był pisany pod stosunki międzynarodowe, no może poza pytaniami z literatury, które mnie osobiście rozwaliły:) -
dokładnie stosunki międzynarodowe:)
mnie całe szczęście literatura chyba uratowała, bo okazało się ze zdałam więc.... nie taki wilk straszny.... -
Lady Maga
No na zaoczne to nie ma problemu bo żeby się dostać trzeba mieć 40 pkt na 100 i podobno jeszcze się w historii Cesli nie zdażyło0 żeby na zaoczne kogoś nie przyjęli. Mi na dzienne zabroakło 3 pkt, może dlatego, że z literatury było mniej pytań niż ze stosunków :) -
G
-
::kamyk::
mi też zabgrakło...2pkt na dzienne, więc chyba się jednak z wami pożegnam, bo zaoczne eh eh...:/ ogólnie jestem rozczarowana i zła na siebie, ale miło było powalczyć -
Oveja Negra
Hej,
Czy macie moze testy z poprzednich lat?? Albo wiecie gdzie mozna je zdobyc. -
Anonim
czy ktos z was posiada stare i obecne testy ? w poniedzialek zdaje na zaoczne :)
Oto moj mail : ola.frejus@gmail.com
Bede bardzo wdzięczna za każdą pomoc !
Pozdrawiam -
Anonim
podbijam prośbę,jeżeli ktoś posiada,test lub materiały,jakiekolwiek prosił bym o pomoc
moj mail
kamiloo86@gmail.com -
jastin
jeśli dokładnie przejrzelibyście posty to znaleźlibyście namiary na nadal działającą ale chyba nie uaktualnioną skrzynkę z testami z poprzednich lat:
http://www.tlen.pl
login: testy2007c
hasło: testy -
Anonim
dziękuję,przyznam szczerze nie pomyślałem ale zrobię tak następnym razem:)
pozdrawiam -
jastin
nie ma sprawy. jesli to mozliwe wybierzcie sie na smyczkowa do biblioteki po testy z ubieglego roku. nie wiem czy teraz tez maja, ale mozna sprobowac -
Anonim
-
Z
>Jastin napisała:
>jeśli dokładnie przejrzelibyście posty to
>znaleźlibyście namiary na nadal działającą ale chyba
>nie uaktualnioną skrzynkę z testami z poprzednich lat:
> http://www.tlen.pl
>login: testy2007c
>hasło: testy
niestety ta skrzynka nie działa :( -
w