Centrum Prawa Amerykańskiego [140]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madzia

Witam!
    jestem na etapie przed rozmową kwalifikacyjną i nie moglam sie tutaj nigdzie doszukać waszych wrażeń po rozmowach, może ktoś mógłby podzielić się? mam rozmowę w środę następną. A ogolnie to zastanawiam sie, kogo tak naprawde przyjmuja, jest w tym roku ok.160 chetnych - ile odpadnie i z jakiego powodu? wiem, ze to moze glupie pytania, ale nie wiem za bardzo jak to wszystko dziala i stad ... dzieki za jakakolwiek odpowiedz.
  • W@r!@t

Przyjmuja ok 100 osob :-) Rok temu bylo duuuzo mniej chetnych i chyba prawie wszyscy sie dostali :-) Rozmowa jest bardzo sympatyczna. O tobie, twoich zainteresowaniach, planach i troche o Twoim eseju. A kogo wybiora? :-) Najlepszych :-)
  • DANIEK

ja słyszałem, że w zeszłym roku było ok 140 chętnych
  • W@r!@t

Jak liczylem na liscie na rozmowy kwalifikacyjne to bylo niewiele ponad 100 :-)
  • Madzia

hmmm - ok, to milo :) fajnie by bylo sie tam dostac, wyglada to na calkiem fajna odmiane, bo naszych wpia-owskich cwiczenaich i wykladach. No nic, zobaczymy. dzieki za info!
| |

Forum wymiany myśli uczestników, absolwentów, osób zainteresowanych i niezainteresowanych a symp...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)