-
Anonim
zdecydowanie luterek, byly osoby ktore nie byly w pierwszym terminie dopuszczone do egz. u p.ogonowskiej.
a zajecia mile i sympatyczne;) -
m
witam. czy mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat dr P. Dąbrowskiej
od wspólnotowego prawa gospodarczego oraz jak jest u mgr J. Łacnego od prawa wspólnotowego? :) -
Margot
Łacny to kobieta, przynajmniej nią była kiedy u nas na roku prowadziła zajęcia;>
Mi się podobało u Dąbrowskiej bo ćwiczenia były dosyć żywiołowe i można było dzięki temu coś zapamiętać:) -
m
ok, w takim razie lepiej na ćwiczenia do K. Strąk czy J. Łacny? Bo że ona jest kobietą to mi niewiele mówi. :D i drugie pytanie, lepiej do K. Zajączkowskiego czy O. Barburskiej? lepiej w sensie bez ciśnień, żebym się nie musiał zbytnio przemęczać i chodzić na jakieś poprawki. :p -
-
Mart
-
Margot
ja chodziłam do Strąk i sobie chwalę, można było ogarnąc o czym mówi i zdobyć nawet zwalniające z examinu 5 <nie zdobyłam ale była taka opcja:P> ale wiem też że sporo osób chwaliło zajęcia z Łacny mówiąc że wymaga, ale nauczy do examinu.
Pani Barburska jest kochana:) można sie pozgłaszać i jest pro-studencka:) -
Ewcia
wszystkie 3 Panie są ok:) u Strąk faktycznie łatwo o 5 (tez nie mialam ,ale to z racji wrodzonego lenistwa:D) zajecia bezstresowe i sympatyczne:) -
angie
uuu.... Taborowski... uuuu... no i musieliście mi go przypomnieć przed Świętami?? cholera, nigdy tego nie zapomnę. NIE NIE NIE!!! koleś rzeczywiście inteligentny, ale taki czepialski, że dajcie spokój. zaliczałam u niego ćwiczenia 8 razy, zanim mnie wreszcie przepuścił. nie mogłam podejść przez niego w sesji letniej do egzaminu. zresztą nie tylko ja. uwalił sporo osób. pamiętam te cotygodniowe spotkania w PANie. odradzam. no, chyba, że ktoś się tym naprawdę bardzo interesuje.
ale jak dla mnie to facet miał straszne kompleksy na punkcie swojego tytułu naukowego i wyżywał się na studentach. -
Margot
Słonko, a kto Cie tu o Taborowskiego pyta?
Ostatni post o nim jest ze stycznia... -
Anonim
Mam pytanie odnośnie ćw na 1 roku europeistyki - korzenie współ prawa europ : ANNA TARWACKA czy ELŻBIETA LOSKA??????? -
Paweł Krz........
Ja miałem z panią Loską i polecam, może kolokwium jest trudniejsze ale jak się je zaliczy to o egzamin można być spokojnym;) -
Anonim
ja odwrotnie polecam Tarwacką- miła, dobrze objaśnia, kolokwium przystępne choć of course trzeba się pouczyć na nie :) Ja osobiście miałam awersję do pani Loski ale to może indywidualne odczucia -
Anonim
U Tarwackiej było mniej stresu chyba nieco i ćwiczenia były całkiem przyjemne. -
Anonim
-
Anonim
jakies opinie o:
1. dr. M Rakusa-Suszczewski
2. mgr. K. Czarnota
3. dr. G Bukowska
4. dr. M Kurkowska
może ktoś mógłby coś polecić dla 2 semestru 1 roku?? -
Anonim
1.Rakusa- dużo sam mówi na ćwiczeniach choć otwarty za dyskusje-polecam
2.Czarnota-nie mialam przyjemności ale za to polecam Brzeskiego
3.Bukowska-robila więcej kolosow, chyba raczej u niej ciężej zaliczyc ale pani miła ogolnie
4.Kurkowska-osobiście nie polecam ale to zalezy kto co woli -
Anonim
mhm, dzieki za info, a co z P. Mirellą nie tak ?:] i jeszcze jedno pytanko jak jest u Gajderowicza na ekonomii?