- 1
- 2
-
MeSe
czy wy powyjezdzaliscie?
nudno to jakos ostatnio...
odzywac mi sie...
ale juz :) -
Anonim
-
Anonim
-
MeSe
-
-
i tak to jakoś jest...
ja się swojej weny chyba nie doczekam tyle już na nią czekam; ) a z wyjazdami to raczej nic nie wyjdzie może dopiero do Bolkowa... z tym, że może.... :( niestety
a aktualnie umieram.... z nudów :( -
Konrado
A ja kombinuje jak uciec przed wojskiem :-P w sierpniu pewnie wogóle mnie nie bedzie, bo uciekam do wietnamskich lasów i tam się bede ukrywał:>>>
Tak serio, to męczę się teraz ze studiami, no i gram koncerty !!! Zapraszam wszystkich dzisiaj do Bikersów, a jak nie dacie rady to 10 lipca (niedziela) do Progresji. Nie wiem czy kogoś na tym gronie interesuje jazda blackowodeathmetalowa, ale wypada zaprosić:-P -
Spiggy
faktycznie bardzo zmalala intensywnosc wypowiedzi na tym gronie... sezon ogorkowy ?
juz zaczynam sie niecierpliwic jesli chodzi o CP2005. a pewnie im blizej bedzie tym bardziej bedzie mi sie chcialo juz tam byc. zawsze tak mam :))
-
MeSe
dlatego od przyszlego weekendu mam 4 dniowe imprezy co tydzien :)
wtedy jakos dociagne do castla -
SunnyAngel
no wlasnie wszyscy sie szykuja na CP i dlatego nikt nie ma czasu tu wchodzic;p -
luna.tic
-
Anonim
ja maluje koszulki i kołuje kase na castel; p pomożecie ? :P
moje prace ( 0,00000001% ) znajdziecie tu
http://www.manga.gildia.pl/rozne/ko... -
Anonim
ktos cos slyszal moze na temat XIII. Stoleti w tym roku na CP? Hmmm bo w pewnej gazecie wyczytalem, ze Czesi zagraja u Nas. -
luna.tic
oby nieeee.....
mam już dosyć odgrzewanych kotletów - już tyle razy grali... tak samo jak clan of xymox...
gotyckie upchajdziury na festiwalu w Bolkowie
-
Anonim
Znacznie bardziej chcialbym zobaczyc Stoleti niz np. Closterkeller, a Xymox przyjedzie za roka hahaha. -
Sovande
-
luna.tic
-
luna.tic
CluskęKillera też nie zbyt lubię...
a na pewno nie w Bolkowie, gdzie można zaprosić kogoś naprawdę porządnego...
a nie jakieś popłuczyny po Anji O. typu Artrozgryzy, Delajty, Munlajty i inne "pieknie wyjące" panienki... błeeee
zresztą Anja O. to też wierna kopia pewnej pani Anji z X-mal Deutchland.... -
Grono.Net
-
Anonim
ja kase mam na CP, ale maz nie chce mnie zawiezc, a samej jakos mi sie nie chce jechac...kolejny raz pewnie przyjdzie mi zostac w domu :-/ -
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Bolków
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem
|
|
ci, którzy wybierają się na tegoroczny festiwal i ...