۩ Castle Party ۩ Bolków ۩ [477]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MeSe

czy wy powyjezdzaliscie?
    nudno to jakos ostatnio...
    odzywac mi sie...
    ale juz :)
  • Anonim

ja imprezuje:)
  • Anonim

ja niestety jeszcze brne przez sesje :/
  • MeSe

a ja?
    sam nie wiem
    gonie za czyms i sie nudze
    czekam na wene... etc
  • i tak to jakoś jest...

ja się swojej weny chyba nie doczekam tyle już na nią czekam; ) a z wyjazdami to raczej nic nie wyjdzie może dopiero do Bolkowa... z tym, że może.... :( niestety

a aktualnie umieram.... z nudów :(
  • Konrado

A ja kombinuje jak uciec przed wojskiem :-P w sierpniu pewnie wogóle mnie nie bedzie, bo uciekam do wietnamskich lasów i tam się bede ukrywał:>>>
    Tak serio, to męczę się teraz ze studiami, no i gram koncerty !!! Zapraszam wszystkich dzisiaj do Bikersów, a jak nie dacie rady to 10 lipca (niedziela) do Progresji. Nie wiem czy kogoś na tym gronie interesuje jazda blackowodeathmetalowa, ale wypada zaprosić:-P
  • Spiggy

faktycznie bardzo zmalala intensywnosc wypowiedzi na tym gronie... sezon ogorkowy ?
    juz zaczynam sie niecierpliwic jesli chodzi o CP2005. a pewnie im blizej bedzie tym bardziej bedzie mi sie chcialo juz tam byc. zawsze tak mam :))

• MeSe

dlatego od przyszlego weekendu mam 4 dniowe imprezy co tydzien :)
    wtedy jakos dociagne do castla
  • SunnyAngel

no wlasnie wszyscy sie szykuja na CP i dlatego nikt nie ma czasu tu wchodzic;p
  • luna.tic

ja sie szykuje na małą grandeczkę pod sceną na Grendelu....:)
  • Anonim

ja maluje koszulki i kołuje kase na castel; p pomożecie ? :P

moje prace ( 0,00000001% ) znajdziecie tu

http://www.manga.gildia.pl/rozne/ko...
  • Anonim

ktos cos slyszal moze na temat XIII. Stoleti w tym roku na CP? Hmmm bo w pewnej gazecie wyczytalem, ze Czesi zagraja u Nas.
  • luna.tic

oby nieeee.....

mam już dosyć odgrzewanych kotletów - już tyle razy grali... tak samo jak clan of xymox...
    gotyckie upchajdziury na festiwalu w Bolkowie

• Anonim

Znacznie bardziej chcialbym zobaczyc Stoleti niz np. Closterkeller, a Xymox przyjedzie za roka hahaha.
  • Sovande

O tym, że XIII nie wystąpi wiadomo było w listopadzie :(
  • luna.tic

i bardzo sie z tego cieszę, szczerze...

dosyć już tych "tiemnotów"
  • luna.tic

CluskęKillera też nie zbyt lubię...

a na pewno nie w Bolkowie, gdzie można zaprosić kogoś naprawdę porządnego...
    a nie jakieś popłuczyny po Anji O. typu Artrozgryzy, Delajty, Munlajty i inne "pieknie wyjące" panienki... błeeee
    zresztą Anja O. to też wierna kopia pewnej pani Anji z X-mal Deutchland....
  • Grono.Net

ja kombinuje kase na castle :)
  • Anonim

ja kase mam na CP, ale maz nie chce mnie zawiezc, a samej jakos mi sie nie chce jechac...kolejny raz pewnie przyjdzie mi zostac w domu :-/
  • a ja bym chciał żeby THE BIRTHDAY MASSACRE zagrało :]
  • 1
  • 2
| |

ci, którzy wybierają się na tegoroczny festiwal i ...

Fotki

Miejsca grona (0)