Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ale bylo slonecznie? malo deszczu? drobiazgowa jestem,a jak! :>
  • Piter

szczerze mówiąc nie przypominam sobie żeby padało. pamiętam natomiast że już w pierwszej połowie września zamykano odkryte baseny i że temperatura oscylowała w granicach raczej dwudziestu kilku stopni więc całkiem ok.
  • Piter

temperatura mogła być trochę wyższa. Dla mnie była w porządku ale mogło się to uczucie komfortu wiązać z tym, że wcześniej pracowałem 1) budując szklarnie (czyli siedząc na rozgrzanym dachu albo w środku=w piekarniku) 2)w kuchni (nie na dachu tylko w środku więc cały czas piekarnik).
    Wobec powyższych dwóch koronnych argumentów stwierdzam, że moja opinia na temat wrześniowego klimatu salamanki może być mało obiektywna:)
  • Anonim

git. jade we wrzesniu. zrobilam dodatkowy wywiad wsrod znajmoych. wrzesien es perfecto para mi :)
  • Piter

w każdym bądź razie spektakl świateł na casa de las conchas we wrześniu działa cały czas. można przesiedzieć na schodach nie jeden wieczór
  • Dziewczyna Clooneya

Kurcze, nie wiem czy sarten!! Ja bylam dwa lata temu w sierpniu i rano bywalo chlodno! Ja bym raczej powiedziala, ze sa duze roznice temperatur, ale nie upal non stop. Moze tez zalezy na jakie lato sie trafi...
    Zazdroszcze wszystkim ktorzy sie wybieraja w tym roku! Wyborem szkoly sie nie przejmujcie, tam i tak nie ma czasu na zakuwanie:))))
  • margheritta

a ja sie wybieram w polowie wrzesnia na socratesa :) czyli na pol roku a jak sie da to ina wiecej. ale nie wiem czy ktos z was bedzie jeszcze w tym czasie ?
  • Anonim

Salamanca cudowne miasto...byłam pare razy i na bank tam wrócę...Tyle pięknych wspomnień i niezapomnianych chwil...nowe znajomości,wspaniali ludzie...i ta dyskoteka Posada de las almas..sama nie wiem czemu mam taki sentyment do niej;P
  • Iwi

a co warto zwiedzić? możesz jakieś mało znany must-go? albo okolice? co polecacie?
| |

Español en StudentIX: http://www.studentix.pl/group.php?i... si piensas como yo - ...

Fotki

Miejsca grona (0)