Castellano [3619]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gwiazdka

Jestem studentką iberystyki, od kilku lat zajmuję się udzielaniem korepetycji. W zeszłym roku przygotowywałam moich uczniów do nowej matury z angielskiego i francuskiego. Posiadam liczne certyfikaty z języków obcych oraz ukończony staż językowy na Uniwersytecie w Liege (Belgia).

W tym roku proponuję zajęcia z języków obcych (angielski, francuski, hiszpański), języka polskiego, historii, geografii, historii sztuki oraz wiedzy o kulturze.

Przystępne ceny, dojazd do ucznia i materiały w cenie. Mozliwośc zajęć indywidualnych oraz utworzenia małych grup.

Równiez przygotowanie do certyfikatów oraz egzaminów gimnazjalnych!!!

Kontakt na priv lub mailowy (eokninska@wp.eu).
  • Anonim

O Mnie by Hiszpański interesował ile bierzesz za godzinke korepetycji:)? i jeszcze jedno pytanko miałas konia w Podolu prawda?:D
  • Gwiazdka

Miałaś ale to dawno temu było:)

Wszystkie zajęcia są w tej samej cenie- 30 zł za godzinę, 40 za półtorej:)

Materiały zapewniam, dojeżdżam jeśli nie na koniec świata;)

Jak chcesz to pisz na priv:)
  • U la la

chętnie poudzielam też korków ja :)
    Bemowo bądź okolice Muranowa :)
    4 letnie doświadczenie w udzielaniu korepetycji, lpo studiach w Hiszpanii, lekcje oprócz tego, że nauka to zdecydowania również zabawa, bardzo ciekawe materiały (mam ich mnóstwo a zajęcia dostosowuję indwidualnie do sposobu nauki każdego ucznia), profesjonalnie, WSZYSTKIE POZIOMY
    hiszpański oczywiście :)
    info na priv :)
  • aga

dolaczam sie :) tez poudzielam korkow,
    studiuje na 3 roku, plus liczne wyjazdy dluzsze i krotsze do hiszpanii, plus masa znajomych hiszpanow, plus wlasne materialy, plus doswiadczenie, plus....

wiecej info na privie albo visenna7@yahoo.com
  • ¹²³...mlk! :)

oh. jesli bede potrzebowala to mysle ze sie zglosze do kogos z was.
  • Anonim

a ja moge wam zaddomy poodrabiac, o!

;p
  • U la la

oj tam, po prostu "mam (bardzo) ochotę cię zobaczyć" :) tak po prostu, prozaicznie :)

PONAWIAM ogłoszenie o korkach :)

BEMOWO, MURANÓW,
    duże doświadczenie, ciekawe materiały przywożone na bieżąco z Hiszpanii (właśnie jestem w Madrycie), po stuciach w Hiszp.
    Przygotowanie do egzaminów, korki, nauka na wszystkich poziomach. KONWERSACJE. Profesjonalizm, doświadczenie :)

• V jak Virginia

dzieki za tlumaczenie :D pozdrawiam.
    talz ciekawosci... chatina jak zamierzasz uczyc z madrytu? chetnie bym sie zglosila ale na razie czekam na lepsze czasy z kasa, chociaz musze przyznac ze masz bardzo ciekawa oferte :) z checia nawet pojechalabym do madrytu i przy okazji tam brala te lekcje. niestety na razie musze poczekac :)
  • V jak Virginia

zrozumialam co napisala. bez zadnych podstaw mysle ze trudno sie dogadac w obcym kraju. jak sie zna choc troche jezyk to pozniej juz idzie latwiej i szybciej. a tak bez znajomosci trudno przelamac bariere poczatkowa. poza tym na razie nie planuje wyjazdu na dluzej.
  • U la la

nie, no, do Madrytu na stałe przeniosę się pewnie dopiero w wakacje, czy jakoś tak, no po obronie w każdym razie, na razie jestem w Warszawie :) Choć może rzeczywiście lepiej powiedzieć pomiędzy Warszawą a Madrytem...?
  • Beatrycze

myslę ze byłabym zainteresowana:) uczyłam sie hiszpańskiego ale zaniedbalam i po poziomie podstawowym nic dalej nie robiłam:) a czy mozna dojezdzać do cibeie od domu? bo na te moje nieszczesne Bielany to bym cie nie ciągała:P pzdr
  • U la la

jak najbardziej :) a gdzie mieszkasz? bo ja wlasnie niedaleko :) napisz na priva
  • Anonim

NATIVE SPEAKER DE ESPANOL
    Mieszkam w Wawie, udzielam korepetycji i konwersacji (kazdy poziom)
  • Anonim

pisanie wypracowan, tlumaczenia, rozwiazywanie testow i roznych zadan domowych. nie tylko z hiszpanskiego, bo tez z angielskiego i francuskiego.
    http://www.full-service.kom.pl

;P
  • Monica Kropeleczka

Problem ze jak ktos za ciebie pisze to sie nie uczysz, sadze ze lepsza jest pomoc a nie za kogos pisanie.
  • Anonim

>Monica Kropeleczka napisała:
    >Problem ze jak ktos za ciebie pisze to sie nie uczysz, sadze
    >ze lepsza jest pomoc a nie za kogos pisanie.

super, ale moze nie kazdy lubi hiszpanski:] nie mozna nikogo zmuszac do nauki ehh:/ zreszta sama z niemca zlecam prace innym;P
  • Gonia

jest ktoś z Wrocka kto by mnie podszkolił w konwersacjach z hiszp? chodze na kurs 2 razy w tyg ale malo tam mówimy:/ odzywac sie ludzie z Wro!
  • ->mArCiN<-

ja jestem z Wro ale ciezko mnie ostatnio tam zlapac bo mieszkam w salamance ale np na swieta jade:)
  • kukiełka

Wydaje mi sie że Białystok to w pewnym sensie koniec świata, ale może ktos zna osobe która jest warta polecenia wlasnie w moim mieście, ponieważ zalezy mi na lekcjach indywidulanych i w miare rozsądnej cenie.
| |

Español en StudentIX: http://www.studentix.pl/group.php?i... si piensas como yo - ...

Fotki

Miejsca grona (0)