-
Zu
-
Anonim
-
Zu
tak? ale jak było, bo mnie z zerówki w Jose Marti wysyłają z 8 innymi... A ja nic nie wiem i troche sie obawiam -
Sebek
byłem w Gdańsku na takim samym obozie w 98 i 99 roku, była z nami laska która uczyła się niecały miesiąc hiszpańskiego i dawała rade :) -
-
Pani-Ka
-
www.pizzastation.pl
-
Agata
jak macie mozliwosc to koniecznie jedzcie, ja bylam na obozie hiszpanskim w slupsku w 2002 i 2003 roku i bylo super, duzo sie nauczylam a przedewszystkim poznalam milosc mojego zycia i mieszkamy teraz razem w hiszpanii...
juana popytak sie w kuratorium lub ministerstwie i napewnie tam Ci udziela informacji,
pozdrawiam wszytskich milosnikow hiszpanskiego :) -
Anonim
heh..tylko wybrancy wiedza :P
a tak naprawde to podobno do wszystkich szkol gdzie jest hiszpanski przychodza papiery odnsnie obozu i kazda szkola ma kilka miejsc..
tam jest razem ze 100 Polakow i 20 hiszpanow..i naprawde bez obaw dogadasz sie, jak pojechalam za pierwszym razem, po roku nauki to nic nie wiedzialam, a po powrocie potrafilam sie juz dogadac :)
polecam naprawde :) -
Zu
o dogadanie sie nie obawiam, bo skończyłam zerówke, a mój facet jest Hiszpanem i z nim się świetnie dogaduje. chodziło mi o atmosfere, chociaż to od ludzi zależy... ale czy opiekunowie byli spoko itd -
Anonim
opiekunowie luuzzz.. na pewno radzio bedzie i reszta ekipy..z ludzmi no coz..trzeba trafic..naprawde..bo szczerze mowiac pol obozu to kujony..no a drugie pol jest wiecznie zajete szukaniem miejsca na impreze :)
nauczyc sie na pewno nauczysz czegos tam..a z dobra zabawa to naprawde musisz znalezc dobra ekipe :) -
Pani-Ka
no wszystko ładnie pięknie, ale puta madre gdzie jakies info można znaleźć odnośnie tego? moja szkoła robi inne wyjazdy niz to , więc moje info jest zerowe nadal:/ -
Agata
wystarczy zebys przeczytala toco jest wyzej napisane tzn, zadzwon do kuratorium lub ministerstwa edukacji i oni Ci powiedza -
Zu
owszem, all w kuratorium, ale wszystko to juz dawno zalatwione itd. szkoly poprostu dostaja miejscowki na ten oboz i tyle. przynajmniej z tego co wiem.. -
Agata
moja kolezanka zalatwila sobei oboz w 2003 przez kuratorium nie przez szkole, oni maja jakas rezerwe a pozatym nie musi byc na obozie 100 osob moze byc 101!!
zreszta zawsze nie szkodzi sprobowac :) -
Zu
-
Agata
-
thorsten
>od 12 lipca IBIZA!!! napisała:
>jak macie mozliwosc to koniecznie jedzcie, ja bylam na
>obozie hiszpanskim w slupsku w 2002 i 2003 roku i bylo
>super, duzo sie nauczylam a przedewszystkim poznalam milosc
>mojego zycia i mieszkamy teraz razem w hiszpanii...
oi. slupsk byl super!; oD
nawet biorac pod uwage te grubsza czesc kadry; o>
pozdrawiam :o) -
Monika M
Wybieram się do Wrocławia na ten obóz... Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać, jaki jest plan zajęć i trochę się obawiam. A Ty też jedziesz? Pozdrawiam -
Monika M
-
Monika M
Właśnie raczej martwimy się z koleżankami tym, że to zdaje się daleko od centrum i czy nie będzie problemów z wyjściami? Moim zdaniem powinni powiedzieć kiedy odbywają się zajęcia, na których trzeba być, a później dać wolną rękę. Nie wytrzymamy tam trzy tygodnie jeśli będą marudzić i prowadzać za rączkę :P Pozdrawiam :-)