-
♪ RaDaReK ♪
..cafe der mar?...ja najczesciej slucham kiedy musze sie wyluzowac, wyciszyc, podczas nauki, po imprze kiedy grzej dupe w slonku, kiedy ruszam w miasto, w samochodzie:) heh co tu gadac CDM towazyszy mi prawie caly czas:) -
Anonim
-
XyC
-
Anonim
-
-
Far From The Maddening Crowds
Po imprezie aby sie wyciszyć...:) i ogólnie w domku uwielbiam sobie zarzucić jakąś delikatna nutkę jak CDM... -
amber is the color of my energy
gdy zasypiam i gdy sie budze, glownie w domu, chwile refleksji i relaxu;) -
edi
kiedy mam dola i chce sie wyluzowac, do nauki wole cos szybszego wtedy bardziej pobudza;) -
e s p
wieczorkiem, w nocy, jak sie ucze(heh, chociaz teraz sie juz nie ucze..:-))
no i jak mama wola zebym jej to cafe wlaczyla:)
no i jak gotuje sobie:-)
-
Grono.Net
Ja uwielbiam słuchać tego typu moozike _a szczególnie Buddha Bar_kiedy mam dzień podsycany nostalgią..
Puszczam wtedy najbardziej klimatyczne dla mnie utwory, okrywam się kocem, pod ręka mam papierosy, wielki kubek z herbatą cynamonową i moje albumy ze zdjęciami.
Nie odbieram telefonu,całkowicie sie odcinam od świata i oglądam stare zdjęcia. Przypominam sobie na nowo każde z tych dni które już minęły..
Średnio trafia mi się taki dzień raz w miesiącu. -
Grono.Net
Nawet mam taka tematyczną płytkę specjalnie na taki dzień, na której wsadziłam swoje najulubieńsze utworki Budda Baru plus co nieco z Coldplay, Massive Attack,Madonne, Telepopmusic..
ah..
A kończy się utworem Coldplay Cloks -
Czarny a.k.a. Kamikazee
-
Grono.Net
no jak tylko go slysze to mi wlosy na ręce staja z radosci
dla mnie jeden z najbardziej positiva numerkow -
Anonim
clocks genialne :P
a wracajac do meritum sprawy
w samochodzie
do poduszki
wieczorami.
w chwilach kontemplacji
sex... :) -
jajcur
ja ostatnio sucham cafe de l mar na bierzaco w radiu, co drugi kawalek to prawie cos z cafe a oprocz tego ten co drugi to dla odmiany cos innego polecam. -
jajcur
http://www.chillout2newyork.com/hom... to te radio -
kot w butach
piekielnie zmyslowe kawalki.. slucham noca, przy fajnym drinku..
tak nauczyl mnie moj przyjaciel, pysznie.. -
Iz
z ta muzyka chyba najlepiej byc sam na sam w jakims bezpiecznym miejscu, zazwyczaj w domu:) jest swietna do relaksu, wyciszenia, mnie zawsze napelnia pozytywna energia:))) -
Anonim
..przy jedzeniu, spaniu, zasypainiu, budzeniu sie, nauce, na trawce:P i na balkonie -
Grosik
Ja też słucham wszędzie gdzie się da...Ale szczególnie lubię do snu, seksu..., nauki i żeby się wyciszyć... -
Anonim