Cafe del Mar [475]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♪ RaDaReK ♪

..cafe der mar?...ja najczesciej slucham kiedy musze sie wyluzowac, wyciszyc, podczas nauki, po imprze kiedy grzej dupe w slonku, kiedy ruszam w miasto, w samochodzie:) heh co tu gadac CDM towazyszy mi prawie caly czas:)
  • Anonim

....jak wyzej....
  • XyC

Prawie zawsze, najczęściej w domciu :)
  • Anonim

na sluchawkach
  • Far From The Maddening Crowds

Po imprezie aby sie wyciszyć...:) i ogólnie w domku uwielbiam sobie zarzucić jakąś delikatna nutkę jak CDM...
  • amber is the color of my energy

gdy zasypiam i gdy sie budze, glownie w domu, chwile refleksji i relaxu;)
  • edi

kiedy mam dola i chce sie wyluzowac, do nauki wole cos szybszego wtedy bardziej pobudza;)
  • e s p

wieczorkiem, w nocy, jak sie ucze(heh, chociaz teraz sie juz nie ucze..:-))

no i jak mama wola zebym jej to cafe wlaczyla:)

no i jak gotuje sobie:-)

• Grono.Net

Ja uwielbiam słuchać tego typu moozike _a szczególnie Buddha Bar_kiedy mam dzień podsycany nostalgią..
    Puszczam wtedy najbardziej klimatyczne dla mnie utwory, okrywam się kocem, pod ręka mam papierosy, wielki kubek z herbatą cynamonową i moje albumy ze zdjęciami.
    Nie odbieram telefonu,całkowicie sie odcinam od świata i oglądam stare zdjęcia. Przypominam sobie na nowo każde z tych dni które już minęły..
    Średnio trafia mi się taki dzień raz w miesiącu.
  • Grono.Net

Nawet mam taka tematyczną płytkę specjalnie na taki dzień, na której wsadziłam swoje najulubieńsze utworki Budda Baru plus co nieco z Coldplay, Massive Attack,Madonne, Telepopmusic..
    ah..
    A kończy się utworem Coldplay Cloks
  • Czarny a.k.a. Kamikazee

cloks zajebisty numer wbrew pozorom podsyca tylko energie :)
  • Grono.Net

no jak tylko go slysze to mi wlosy na ręce staja z radosci

dla mnie jeden z najbardziej positiva numerkow
  • Anonim

clocks genialne :P
    a wracajac do meritum sprawy
    w samochodzie
    do poduszki
    wieczorami.
    w chwilach kontemplacji
    sex... :)
  • jajcur

ja ostatnio sucham cafe de l mar na bierzaco w radiu, co drugi kawalek to prawie cos z cafe a oprocz tego ten co drugi to dla odmiany cos innego polecam.
  • jajcur

http://www.chillout2newyork.com/hom... to te radio
  • kot w butach

piekielnie zmyslowe kawalki.. slucham noca, przy fajnym drinku..
    tak nauczyl mnie moj przyjaciel, pysznie..
  • Iz

z ta muzyka chyba najlepiej byc sam na sam w jakims bezpiecznym miejscu, zazwyczaj w domu:) jest swietna do relaksu, wyciszenia, mnie zawsze napelnia pozytywna energia:)))
  • Anonim

..przy jedzeniu, spaniu, zasypainiu, budzeniu sie, nauce, na trawce:P i na balkonie
  • Grosik

Ja też słucham wszędzie gdzie się da...Ale szczególnie lubię do snu, seksu..., nauki i żeby się wyciszyć...
  • Anonim

mój discman nie odpoczywa od chillout'ów. Słucham ich cały czas.
| |

Café del Mar to bar zlokalizowany w San Antonio na Ibizie. W czasie wakacji jest to popularny cel t...

Miejsca grona (0)