- 1
- 2
-
Gandalf the Pink
Z czego jestes najbardziej dumny, co sprawia, ze Bydgoszcz jest wedlug Ciebie wyjatkowa? -
Grono.Net
-
Gandalf the Pink
-
Grono.Net
wenecja bydgoska,
ławka nad brdą,
obejście fary,
ławka na rynku,
park przy jedynce,
muzeum wyczółkowskiego,
zielone dno astorii,
ilość kebabów przy dworcu,
i sklepów z dresami na długiej,
tramwaj do myślęcinka,
el jazz w sobotę + dużo piwa,
darmowe piłkarzyki na barce,
umiarkowanie,
trochę ameryki,
trochę prowincji,
jak dla mnie w sam raz wszystkiego,
-
-
Grono.Net
-
Anonim
wyjątkowe jest to, że to piwo jest jedynie lepsze od piwa z sono i zentrum... -
nie
-
Kujawsko-Pomorski Książe Drobiu
-
Kujawsko-Pomorski Książe Drobiu
za tramwaj do fordonu
za jedna linie bezposrednia do miasta
za 4 radiowozy na caly fordon - w nocy 2;)
za Aquapark , pole golfowe i inne projekty w myslecinku
za to ze jeszcze na swoejj osce po mordzie sie nie dostaje
za walki psow kolo JETa
za dzieciaki wyrywajace swithe z piwnic ktore dostaja za to 10 zl
za menela zgniatajacego noga puszki o 03:00 w nocy .
jak na te czasy to tyle bo nie chce spamowac -
Gandalf the Pink
do radiowozow mozna dopisac przydzial na paliwo, ktory konczy sie w polowie miesiaca..jak dobrze pojdzie -
_Anubi$_
Za zajebisty football w miescie ktory przyciaga wielu kibicow.
Alternatywa to -6 pilkarskie z gazet ktore maja wiecej graczy i fanow niż WIELKIE kluby z miasta:)
-
Anonim
za smrod w okolicy zakladow miesnych przy dworcu pks
za pizdzielcow dracych mordy w nocy pod savoyem
za pindy wybiegajace na mroz w krotkich kieckach, z golymi brzuchami [rowniez w nocy pod savoyem] i drace sie: "o kurwa ja pierdole jak zimnoo jaaaazdaaaa" [mowie wam - niesamowite przezycie, zobaczyc cos takiego]
za tramwaje z nr 1 i nr 2. w ktorych to tramwajach mozna odnotowac najwieksze w miescie skupisko starcow, staruszkow, dziadkow, babc etc - osiedle lesne - sie wie
za wyzej wymienionych dziadkow i babcie, jadacych tymi tramwajami do myslecinka [a w lapkach trzymaja 5 litrowe plastikowe butle, co by swieconej namagnezowanej olowiem wody ze zrodelka naczerpac]
i takie takie -
vonsko
za małomiasteczkowosc, za wszedzie spotykane znajome mordy, za rozrastający sie haus, za gowno na trawniku przy skałkach, za beznadziejne szkoły, za mózg, za budynek lotu jako nietuzinkowa miejscowka do cwiczenia icepickow i feebli, za to ze czlowiek ktory nosi brode na calym pysku jest uwazany za odmienca a przez co pusciejsze/prosciejsze klubowe panny uwazany wnet za heretyka... tak czy siak kocham to miasto -
Grono.Net
-
tom pop
-
Anonim
Tomku, a Ty?
"Z czego jesteś najbardziej dumny, co sprawia, że Bydgoszcz jest według Ciebie wyjątkowa?" -
tom pop
z zawiszy mojej drużyny ukochanej i z imperium dzwięku najbardziej, a wieczorami to lubie w węgliszku pośiedzieć -
tom pop
ale widzisz Marcinie, mówiłem że śmierdzi i że chujowo a ty od razu że sie elokwencją popisuje i w ogóle -
Anonim
przepraszam, kajam sie i honor zwaracam [zmiana mej postawy spowodowana zostala wzmianka o wegliszku] -
tom pop
i nie kłóćmy się już więcej bo nam się zmarszczki zrobią a ja już dwie mam i tak.
całuje stóp podnóżek
cmok w krok!
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne