Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • chiffonier

micz napisau:
    "mi tam sie podobają niektóre graffiti w bydgoszczy. szczegolnie piękne są namalowane "kurwa" albo "chwdp" na odnowionych kamienicach... az mi się łezka w oku zakręciła. a jak pomyśle że te "suki" mogą mieć o to pretensje na wskroś oburzenie mnie bierze! już pisze list protestacyjny do wielkiego konstantego..."

myszzmarsa pisze:
    a co ma piernik do wiatraka he?
    topik o graffiti jest a nie o huliganach
    wiec sie prostuj, i schowaj swoj szyderap do kiermany

• chiffonier

micz napisau:
    "mi tam sie podobają niektóre graffiti w bydgoszczy. szczegolnie piękne są namalowane "kurwa" albo "chwdp" na odnowionych kamienicach... az mi się łezka w oku zakręciła. a jak pomyśle że te "suki" mogą mieć o to pretensje na wskroś oburzenie mnie bierze! już pisze list protestacyjny do wielkiego konstantego..."

a myszzmarsa na to:
    a co ma piernik do wiatraka he?
    topik o graffiti jest a nie o huliganach
    wiec sie prostuj, i schowaj swoj szyderap do kiermany

• chiffonier

to nie były posty z serii <razadobrze>
    mm nobojak?

a posty z serii
    <póty takiesameposty piszesz póki nie dostaniesz bana>
  • okiii

no coment :]
  • tom pop

a oil jest fajny, szczególnie te ich trójkąty na bartodziejach, taka dekonstrukcja graffitti w chuj chujowa. w naszym chujowym mieścia trzeba więcej chujowego grafiti ot co!
  • Anonim

w ogóle mam wyjebane na te bochomazy. jak ktos chce niech sobie w domu na ścianie pierdzielnie, a nie szpeci gierka bloki i mury
  • whoops

no ale trudno ludziom dogodzić:
    -zrobi ktoś bombe- ee, chojowo, w ogole co to ma być, gówno etc
    -zrobi legala- ja pierolde jaki toyuch, pewnie robi całej bydgoskiej policji
    -staguje sie- gówno, nie graffiti, bochomaz jakiś, lepiej i by było bez tego

połowie i tak źle i tak niedobrze

troche wyrozumiałości, panowie! (i panie)
  • astro disco

bo co?