Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Beast himself

Moze ktos mi wytlumaczy dlaczego zapanowala internetowa moda na Chuck'a Norrisa? To ze jest to zwiazane z nonsensopedia to wiem ale zeby od razu 1/2 spoleczenstwa polskiego ulegalo tej manii. Nie powiem niektore teksty sa fajne ale posmieje sie z 5 min i finito a nie kurde juz tydzien jak co niektorzy.
  • Ł. J. T.

moze umarl? albo jego golden kolekszyn jest juz w sklepach?
  • vonsko

ta moda wzięła sie z tego że w polsce nikt niechce nic wymyślać tylko kopiuje, to jest stary schemat z chuckiem, jako najlepszy obserwator netu moge tak stwierdzic, na myspace.com gdzies byla z tego beczka z pol roku temu, mnie to nie kreci, juz wole stirlitza - ktory jak sie dalej okazuje jest postacią z książki podobnie jak wasilij czapiejew czy pietia, wszystkie te postacie mają w sobie nutke nieprawdziwosci co kręci nas polaków strasznie, bo jak tu sie śmiać z czasów dzisiejszych jak za oknem szaro no nie ?... bzdura na moje ale nie filuje już wiecej :p...
  • eryk z kisielu

wydaje mi sie ze w zagranicznej sieci podobna moda na Czaka juz byla jakis czas temo
    a jak widomo wszystko co beznadziejnie glupie adaptujemy najszybcie
    swietnym przykladem jest tez poprzedni temat
    timow dzakasowych
    swiat zidiocial
    no nic zamiast marudzic
    ide zapuscic sobie plyte z kolendami dejwida haselhoffa
  • Anonim

dejwid haselhof jest spoko. szczegolnie jego wykonanie LA ISLA BONITA. THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKIN tez calkiem niezle
  • Anonim

a z czakiem to w ogole na stos. rzygam juz tymi opisami na gg i w ogole, brr. fuj. ble. a kysz. argh. wrr. szit & fak.
  • p****a

no ale jak moze byc tak ze polowa osob na gg ma opisy zwiazane z osoba "chuck'a norrisa" podobne zjawisko zaobserwowalam na swojej liscie kontaktow tylko w momencie ogloszenia wynikow wyborow gdy sie okazalo ze kaczor wygral ... a tej mody na zapozyczanie opisow ze stronki http://nonsensopedia.wikicities.com... nie czaje ... i sie jej nie poddam :P
  • Anonim

marudzicie tej; P
  • Anonim

nie marudzimy. dziwimy sie jeno rowiesnikom naszym, ktorzy plugawe zarty sobie stroja. jako kwiat mlodziezy polskiej, szerzmy wartosci ponadczasowe [jakiekolwiek - niechaj kazdy sobie jedna wybierze]. ja wybieram czyste paznokcie.
  • tom pop

ja tam preferuje i tak czarlsa brołsona
  • Ł. J. T.

majkel dudikof - maj fejwret
  • Anonim

szejkin dudi - maj preszys
  • eryk z kisielu

wanda i banda sa najlepsi i basta!
  • guess?

schemat z czakiej juz sie znudzil w chuj
    to jest teraz trendy chyba.
  • Anonim

haj fi superstar superhit
    dyskdzokej szczerzy kly zza konsolety

ano!
  • Anonim

chuk norris wymyslił grono

karuzela kreci sie dalej
  • Anonim

Chuck jest zywa legenda !!!

http://www.chucknorris.glt.pl !!!! czytajcie :)
  • Beast himself

NIe wiem moze zostalem zle zrozumiany lub ktos nie czyta wczesniejszych posto. Chodzi mi o to ze:
    FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck_ FuckChuck_FuckChuck_FuckChuck
  • Katalina

Oni nie czaja bazy; P
  • Anonim

Fuck Chuck = >> i już
  • 1
  • 2