Bydgoszcz [2094]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

..........
    chciałam sie zapytać, gdzie macie/ mieliscie, badz bedziecie mieć 100dnóweczki ??? jka było , czy byliscie parami czyli generalnei małuy wywiadzik; ))
    .... :D ?>??
  • Anonim

pff studniowka kojarzy mi sie przede wszystkim z tym, ze kazdy pod stolikiem chowal kilka 0,7, sok pomaranczowy od tamtej pory kojarzy mi sie tylko z jednym:P no i polowa ludu przesiedziala wiekszosc studniowki w palarni :) studniowkowalam w operze, niby fajnie, ale poza gala strojow nic takiego, wg mnie liceum kiepsko sie bawi na takich imprezach, choc byli i tacy co sie jednak bawili.
  • Anonim

ja pierdziele, jeszcze dodaj a czy kochaliscie sie wtedy ze swoja partnerką... po cóż to jest tobie potrzebne:( no a studniowka swoja droga byla niezle, o ile mialo sie dobra towarzyszke, wtedy wszystko i wszystkich mialo sie w huju... procz owej towarzyszki:)
  • Anonim

stoodnioowka w lotniku:) fajniebylo ludzie sie bawili atmosfera fajna:) wszystko zalezy do ludu niezlaenie gdzie by sie nie bylo.
    Np nie mielismy lokalu na polowinki studenckie to sobie zarezerwowalismy stoliki w tripie i bylo swietnie:)))
    nasz studenty umieja sie bawic;)
  • Anonim

bez przesady, tak sie pytam porównawczo :p Wybacz jak Cie skrzywdziłam :PP
  • chiffonier

po co masz te nawiasy i gwiazdki wiedźmo
  • Anonim

to jest motyl
    o co wam chodzi? wiecznie sie ktos o cos czepia
    krzywde CI robie tym ze mam te ' gwiazdki i nawiasy' ?
  • Anonim

witch tylko figlarnie cie podrywamy, to tak jak ciagniecie za warkocze kolezanki z najwiekszymi pryszczami w klasie, ale wazne ze piersi ma juz na miejscu...:) nie no joke, joke....
    ....motyla noga
  • kun

buehehe...
  • kun

przepraszam nie wytrzymałem
  • Anonim

...
    na zfdrowie :p
  • .:KaCu:.

100dniowka w hoteliku Brda... fajniebylo klimat spox "djzenus" i jego kapela przygrywal:P... chetnie bym poszedl jeszcze raz na 100dniowke ale chyba juz nieda rady:(... no chyba ze mnie ktos zaprosi:)
  • Anonim

spoko, chodz ze mna :) hihi
  • Anonim

studniowka w BWA, pamietam balony wypelnione helem, a potem okrutne dobicie sie na imprezie, z ktorej wyszedlem przed 9 rano.
  • Anonim

haha..a ja mialam najlepsze wejscie ze wszystkich..raz ze sie spoznilam poltorej godziny, dwa ze wchodzac potknelam sie i sturlalam po palacowych schodach

• Anonim

opera nova 4 lata temu bylo wszystko sex,drugs and alcohol hehehehehe
  • Anonim

nie mozliwe !! hah, a u nas tak nauczyciele tam chcą, bo tam taka kultura! :))
  • Anonim

a kto powiedzial ze kutlury nie bylo? flaszki turlaly sie owszem ale dyskretnie pod stolem dzikie igraszki wysoko na widowni miedzy zaciemnionymi niewidocznymi rzedami... :P
  • Anonim

ah no tak,
  • .:KaCu:.

no jak mnie zapraszasz to oczywiscie ze bardzo chetnie pojde :) pozdro
  • 1
  • 2