- 1
- 2
-
Anonim
..........
chciałam sie zapytać, gdzie macie/ mieliscie, badz bedziecie mieć 100dnóweczki ??? jka było , czy byliscie parami czyli generalnei małuy wywiadzik; ))
.... :D ?>?? -
Anonim
pff studniowka kojarzy mi sie przede wszystkim z tym, ze kazdy pod stolikiem chowal kilka 0,7, sok pomaranczowy od tamtej pory kojarzy mi sie tylko z jednym:P no i polowa ludu przesiedziala wiekszosc studniowki w palarni :) studniowkowalam w operze, niby fajnie, ale poza gala strojow nic takiego, wg mnie liceum kiepsko sie bawi na takich imprezach, choc byli i tacy co sie jednak bawili. -
Anonim
ja pierdziele, jeszcze dodaj a czy kochaliscie sie wtedy ze swoja partnerką... po cóż to jest tobie potrzebne:( no a studniowka swoja droga byla niezle, o ile mialo sie dobra towarzyszke, wtedy wszystko i wszystkich mialo sie w huju... procz owej towarzyszki:) -
Anonim
stoodnioowka w lotniku:) fajniebylo ludzie sie bawili atmosfera fajna:) wszystko zalezy do ludu niezlaenie gdzie by sie nie bylo.
Np nie mielismy lokalu na polowinki studenckie to sobie zarezerwowalismy stoliki w tripie i bylo swietnie:)))
nasz studenty umieja sie bawic;)
-
-
Anonim
bez przesady, tak sie pytam porównawczo :p Wybacz jak Cie skrzywdziłam :PP
-
chiffonier
-
Anonim
to jest motyl
o co wam chodzi? wiecznie sie ktos o cos czepia
krzywde CI robie tym ze mam te ' gwiazdki i nawiasy' ? -
Anonim
witch tylko figlarnie cie podrywamy, to tak jak ciagniecie za warkocze kolezanki z najwiekszymi pryszczami w klasie, ale wazne ze piersi ma juz na miejscu...:) nie no joke, joke....
....motyla noga -
kun
-
kun
-
Anonim
-
.:KaCu:.
100dniowka w hoteliku Brda... fajniebylo klimat spox "djzenus" i jego kapela przygrywal:P... chetnie bym poszedl jeszcze raz na 100dniowke ale chyba juz nieda rady:(... no chyba ze mnie ktos zaprosi:) -
Anonim
-
Anonim
studniowka w BWA, pamietam balony wypelnione helem, a potem okrutne dobicie sie na imprezie, z ktorej wyszedlem przed 9 rano. -
Anonim
haha..a ja mialam najlepsze wejscie ze wszystkich..raz ze sie spoznilam poltorej godziny, dwa ze wchodzac potknelam sie i sturlalam po palacowych schodach
-
Anonim
opera nova 4 lata temu bylo wszystko sex,drugs and alcohol hehehehehe -
Anonim
nie mozliwe !! hah, a u nas tak nauczyciele tam chcą, bo tam taka kultura! :)) -
Anonim
a kto powiedzial ze kutlury nie bylo? flaszki turlaly sie owszem ale dyskretnie pod stolem dzikie igraszki wysoko na widowni miedzy zaciemnionymi niewidocznymi rzedami... :P -
Anonim
-
.:KaCu:.
no jak mnie zapraszasz to oczywiscie ze bardzo chetnie pojde :) pozdro
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Miejsca grona (4)