Bydgoszcz [2092]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piko

Po blisko roku przerwy 12 marca wracamy z dobrze znanym junglowo-drum n bassowym małpim cyklem , bez zbędnej gadki marcowa „ planeta małp” przyniesie zarówno mocne połamane bity naszpikowane ragga wokalami jak i sporo lightowych dubwizow . Jak zwykle każdy miłośnik jamajskich rytmów znajdzie cos dla siebie. Nie zabraknie tez chiloutu który zdominowany będzie reggae , Dub i dubstep. Wszystko to przeplatane wesołym dancehallem . Na 1 tegorocznej edycji gośćmi specjalnymi będzie dwójka weteranów z stolicy włókiennictwa . Pierwszy z nich to członek doskonale znanej wszystkim amatorom połamanych rytmów w Polsce legendarnej ,aczkolwiek nie istniejącej formacji SONIC TRIP – dj INFINITY. Drugi , AKIRA to także dawny członek Sonic Trip a zarazem jeden z lepszych drum n bassowo/junglowych Mc w naszym kraju . Na planecie małp zaprezentuje się także w roli dj’a. Nie możecie tego przegapić JUNGLIST MASSSSIVE!!

Scena I: Ragga Jungle & Drum n Bass

INFINITY/ Ex Sonic Trip - Łódź
    AKIRA MC/DJ/ Burning Lion - Łódź
    PIKO/ Klita
    GRUESOME/ Dance Or Die
    PONK/ Klita

Scena II: Reagge , Dubstep, Dub , Dancehall

RUFF PUFF SOUNDSYSTEM
    YANG/ Error Sound
    THEROODY

start:21.00 wstęp:10pln/ po 22.00 - 15pln
  • Piko

INFINITY

INFINITY jest DJ-em , Producentem , Promotorem muzyki klubowej, głównym organizatorem imprez firmowanych marką SONIC NATION oraz jednym z członków legendarnej już formacji klubowej SONIC TRIP.
    W dziedzinie tej realizuje się i spełnia od 1998r., grając , tworząc i propagując bassowe oblicze muzyki klubowej takiej jak: breakbeat, drum'n'bass, electrobreak, electro, garage. Swoją przygodę z muzyką rozpoczął już w wieku 8 lat, gdy zaczął uczęszczać do szkoły muzycznej. Zamiłowanie do dźwięków przerodziło się w pasję. Eksperymentował z różnymi gatunkami muzycznymi, grając na gitarze elektrycznej i bassie, poświęcając się z czasem muzyce elektronicznej, która go dogłębnie pochłonęła. Obecnie jest to jego sposób na życie.
    Na swoim koncie ma udział w bardzo wielu imprezach w całej Polsce oraz zagranicą m.in. wszystkich Paradach Wolności w Łodzi, Mayday PL 2004-2005, Mayday Niemcy 2005 ( Dortmund ) , Fesliwalu "Nature One" w Niemczech, Creamfields Polska, Soundtropolis, Festiwalu Boat-City, Festiwalu OCE, 'Made In Poland', wszystkich edycjach klubowego Opola i wielu innych.
    Grał u boku takich gigantów muzycznych jak: Chemical Brothers, Prodigy , Kosheen, Goldie, Aphrodite, J Majik, Aquasky, Westbam, John B, Roni Size, Chicane, Freestylers, Paul Van Dyk, AudioBullys, EZ Rollers, Moguai, Bad Company etc. oraz całą polską czołówką dj-ską.
    Wraz z formacją Sonic Trip był również organizatorem własnych projektów muzycznych, z udziałem światowych gwiazd sceny klubowej. Jednym z ważniejszych przedsięwzieć tego typu był konkurs 'Made In Poland', który wypromował wielu młodych i uzdolnionych muzyków klubosceny. INFINITY jest także pomysłodawcą oraz organizatorem cykli imprez ‘SonicNation’ oraz 'Bass Nation'.
    Sety Infinity-ego przepełnione są eklektyzmem muzycznym jak i skocznością. Przenikające się wszelkie odmiany Breakbeatu , Drum'n'bassu czy Garage-u wprowadzają Nas w pozytywną podróż dzwiękową, która porywa do tańca.
    Oprócz imprez tworzy, komponuje i kompiluje BreakBeat, Drum'n'Bass , ElectroBreak jak i inną typu Hip-Hop czy Jump-Hop. Uwiecznione jest to wydaniem płyty winylowej pt. Darkside/Voyage , oraz płyt CD: "Remix"; CD: "1st Selection Of MIP" oraz kilku okolicznościowych wydań (Magazyn Laif, Sony Music promos, X-Cite, The Beach Bols, The House Night).
    Ponadto po wielu latach wspólnego grania, muzycy z Sonic Trip doczekali się swojego "młodszego brata" pod tytułem TankSquad, który tworzyli Infinity i Exwookie, oraz muzycy sesyjni. Nazwa "Tanksquad" była w pewnym stopniu odzwierciedleniem stylu, jaki preferują obaj muzycy. Są to mocne, soczyste (niczym czołg), energetyczne dźwięki breakbeat – nuskool konfrontowane z głębokim, melodyjnym basem. Projekt Tanksquad stworzył kilka utworów z udziałem znanych artystów polskiej sceny muzycznej, między innymi remix utworu z udziałem kultowej wokalistki Miry Kubasińskiej (‘Breakout’) czy tez remix kultowej reggae-owej kapeli ‘Bakszysz’.
    Infinity współpracował także przy tworzeniu wideoklipów Sonic Trip do utworów: Darkside, Nic Nie Robić i Przełom. Razem z Exwookie'm stanął po drugiej stronie kamery podczas kręcenia teledysku do utworu „Lost” firmowanego nazwą Tanksquad.
    Jego filozofią jest przekazywanie pozytywnej energii i czerpanie inspiracji muzycznych ze wszystkiego co Nas otacza.
    Strona artysty: http://www.djinfinity.info

a tu najnowsza produkcja poleam!

http://www.youtube.com/watch?v=-VlM...
  • Piko

moi drodzy dobra wiadomosc dla świrów otóż nad ranem exkluziww set zagra nie kto inny jak legenda sceny ketaminowej w Bydgoszczy : CWOLOLOLO - Breacore ! sprwdzcie to tylko dla twardzieli!!!
  • Anonim

>Piko napisał
    >legenda sceny
    >ketaminowej w Bydgoszczy : CWOLOLOLO

:D
  • gumowaty

dobra biba sie zapowiada;D
  • Anonim

dobra dobra!
    byry byry dramenbejs!
  • gruesome

no !!!!

w koncu Akira w Bydgoszczy plus juz nic nie bede wspominal o dawnym czlonku legendarnej ekipy SONIC TRIP !!!!

INFINITY !!!!
  • TomusH

a tego no..... bo doszła do mnie taka wiadomość od znajomej , że w piątek nie odbył się koncert lao che , że do estrady wpadł pan prokurator z policjantami i pożegnali ludzi z klubu , prawda to ? ktoś wie co się stało ?
  • .

Ja słyszałam, że przybyła tam straż pożarna z policją - podobno Estrada nie spełnia wymagań BHP.
  • TomusH

czyli na imprezę każdy przychodzi ze swoim kocem azbestowym i wiaderkiem wody hehe
  • Anonim

>Silencjo napisała:
    >Ja słyszałam, że przybyła tam straż pożarna z policją
    >- podobno Estrada nie spełnia wymagań BHP.
    >

to ciekawe, kiedy wpadną do yakizy :D
  • Piko

nie wiem co to za gadka z dupy znajdźcie mi kurwa kogoś kto przestrzega bhp w 100 procentach bezkitu w każdym razie biba jest i będzie najgrubiej!:)
  • theroody

ZAIKS wpadnie. Zalecam sprawdzić, czy winyle są oryginalne:)
  • harry

>TomusH napisał
    >a tego no..... bo doszła do mnie taka wiadomość od
    >znajomej , że w piątek nie odbył się koncert lao che ,
    >że do estrady wpadł pan prokurator z policjantami i
    >pożegnali ludzi z klubu , prawda to ? ktoś wie co się
    >stało ?

nie jestem pewien, ale moze zyczliwi sasiedzi maczali w tym swe paluszki :))
  • Screwball

>neurobot napisał
    >>Silencjo napisała:
    >>Ja słyszałam, że przybyła tam straż pożarna z
    >policją
    >>- podobno Estrada nie spełnia wymagań BHP.
    >>
    >
    >to ciekawe, kiedy wpadną do yakizy :D

W Yakizie nie jest tak źle pod chyba najważniejszym względem. Masz tam sporo wyjść i z każdego pomieszczenia da się wyskoczyć na kilka sposobów. Nie chcę krakać, ale jeżeli w Estradzie, na dole przy full sali by wybuchł pożar, to jest po prostu masakra. Nawet nie przez ogień, ale stratowanie przy jedynym wyjściu przez schodki. Teraz już jest drugie wyjście wybite (przy kiblach), więc lepiej, ale i tak się nie dziwię że się w końcu ktoś przypierdolił.
    Z tego co wiem, Krzyżakowi policja czy tam inni przystojni pokazali zdjęcia z Jamala. Impreza powyżej 300 osób musi być zgłaszana, w okolicy musi być karetka. Dla nas to oczywiście bzdura, bo my jesteśmy Polacy i dla nas prawo to jakiś tam zbiór zasad niekoniecznie uwzględnianych. My i tak będziemy mądrzy po szkodzie, dopóki nie wydarzy się jakaś rzeźnia w klubie, trzymamy pełen relaks; )

pzdr
  • gruesome

dnb i jungle KURWA!!!!
  • Anonim

>Screwball napisał
    > Dla nas to
    >oczywiście bzdura, bo my jesteśmy Polacy i dla nas prawo
    >to jakiś tam zbiór zasad niekoniecznie uwzględnianych. My
    >i tak będziemy mądrzy po szkodzie, dopóki nie wydarzy
    >się jakaś rzeźnia w klubie, trzymamy pełen relaks; )

Wczoraj tam marzłem przez chwilę i wyjątkowego sympatycznego barmana podpytałem. Mówił, że ponoć wszystko tip top i że kontrolę ogarnęli. Nie dociekałem dalej.
  • Piko

>Screwball napisał
    >>neurobot napisał
    >>>Silencjo napisała:
    >>>Ja słyszałam, że przybyła tam straż pożarna z
    >>policją
    >>>- podobno Estrada nie spełnia wymagań BHP.
    >>>
    >>
    >>to ciekawe, kiedy wpadną do yakizy :D
    >
    >W Yakizie nie jest tak źle pod chyba najważniejszym
    >względem. Masz tam sporo wyjść i z każdego pomieszczenia
    >da się wyskoczyć na kilka sposobów. Nie chcę krakać,
    >ale jeżeli w Estradzie, na dole przy full sali by wybuchł
    >pożar, to jest po prostu masakra. Nawet nie przez ogień,
    >ale stratowanie przy jedynym wyjściu przez schodki. Teraz
    >już jest drugie wyjście wybite (przy kiblach), więc
    >lepiej, ale i tak się nie dziwię że się w końcu ktoś
    >przypierdolił.
    >Z tego co wiem, Krzyżakowi policja czy tam inni przystojni
    >pokazali zdjęcia z Jamala. Impreza powyżej 300 osób musi
    >być zgłaszana, w okolicy musi być karetka. Dla nas to
    >oczywiście bzdura, bo my jesteśmy Polacy i dla nas prawo
    >to jakiś tam zbiór zasad niekoniecznie uwzględnianych. My
    >i tak będziemy mądrzy po szkodzie, dopóki nie wydarzy
    >się jakaś rzeźnia w klubie, trzymamy pełen relaks; )
    >
    >pzdr

nie bruzdzij bo bedzie dobrze nie wiem jaks nagonak czy co?
  • Screwball

>Piko napisał
    >
    >nie bruzdzij bo bedzie dobrze nie wiem jaks nagonak czy co?

Tu nie chodzi o twoje imprezy, czy inne w okolicach 200 osób, tylko o duże melanże, do których ten klub nie jest przystosowany.

pzdr
  • .

jakiś TT? :]
  • 1
  • 2
| |

Fotki

Miejsca grona (4)