-
Paola
hej! Dość tego spamu! mam pytanko; ) czy orientuje sie ktos z Was gdzie w Bydzi sa organizowane kursy migania?? bo ja mam ochote sie zapisac a nie mam pojecia gdzie..; / jesli ktos moze mi poiwedziec to byla bym bardzo wdzieczna :D z gory dzieki
Paulina :) -
Anonim
-
Marcysianka
na ulicy bernardynskiej (chyba nr 2), nieopodal ronda miesci sie osrodek dla osob gluchoniewidomych. kursy sa organizowane na biezaco. nawet oglaszaja teraz nabor:) tam najpewniej -
Marcysianka
i mozna tez sie przejsc na ulice 3 maja. organizowane sa tam czasem podobne kursy, np dla tlumaczy- przewodnikow osob gluchoniewidomych -
-
Paola
dzieki bardzo za informacje. co do pierwszefo postu to juz wczesniej znalazlam ta strone ale napewno podzwonie i dowiem sie czegos wiecej. jeszcze raz dziekuje za odpowiedzi; ) -
Paola
i jeszcze jedno pytanko... czy jest ktos kto moze ma sie ochote rowniez zapisac? bo w parze lub gr. zawsze razniej :D -
Marcysianka
-
wiewiora
jeżeli masz ochotę iść na kurs migowego to najlepiej idź na tłumacza-przewodnika... robiłam go z moją przedmówczynią;p i tam nauczysz się nie tylko podstaw migowego, ale również wielu innych metod komunikowania się z takimi osobami- polecam;)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne