-
TomusH
gdyby ktoś miał jakieś problemy z pamięcią i zalogowaniem się , niech do nas pisze PW -
Piko
ale prztocze mu madre zadnie mojego kolegi :pocisk nie powstanie bo za maly lans!nie mozna se wrzucac fotek przylansowac sie jaki sie jest fjany itd ... na facebooka sie przsnili wszyscy i tle.chociaz jak to mo mo gadla ,brakuje formum bezkitu a nie pitoleni ei se lizanie dupy kto jaka fote wstawil -
?!
-
Anonim
>Piko napisał
>ale prztocze mu madre zadnie mojego kolegi :pocisk nie
>powstanie bo za maly lans!nie mozna se wrzucac fotek
>przylansowac sie jaki sie jest fjany itd ...
Nie wierzę, że w szeregach bydgoskiej bohemy ambitnego bramenbejsu nie ma dostatecznie wielu uznanych myślicieli, sprawnie władających słowem pisanym, aby samą li tylko dyskusją uczynić z Pocisku miejsce warte uwagi każdego internauty; )
-
-
-
aż malusia
>TV napisał
>>Piko napisał
>>ale prztocze mu madre zadnie mojego kolegi :pocisk nie
>>powstanie bo za maly lans!nie mozna se wrzucac fotek
>>przylansowac sie jaki sie jest fjany itd ...
>
>Nie wierzę, że w szeregach bydgoskiej bohemy ambitnego
>bramenbejsu nie ma dostatecznie wielu uznanych myślicieli,
>sprawnie władających słowem pisanym, aby samą li tylko
>dyskusją uczynić z Pocisku miejsce warte uwagi każdego
>internauty; )
>
tęskniłam za Panem, Mr Tv:) -
Anonim
-
Anonim
jakkolwiek kibicuje pociskowi prawie tak samo jak naszym siatkarzom, to wydaje mi się, że czy to będzie się nazywać grono, czy pocisk, czy fejsbuk, to jeśli nikt nie ma nic do powiedzenia, to miejsce nie jest wcale aż takie istotne.
grono ma przewagę o tyle, że skupia w jednym miejscu różne środowiska (mam na myśli te lokalne, bydgoskie), a pocisk skupiał tylko te fajniejsze; ) -
księciunio
heh dobrze gadasz. poki co nie widze specjalnego sensu reanimowania pocisku skoro grono sprawia swoja powinnosc. jak zdechnie to szybko mozna sie przeniesc gdzie trzeba. ryjbuk i twatter to inna bajka - nie mylic z forami tematycznymi.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Bydgoszcz
- Załóż własne grono tematyczne