- 1
- 2
-
Eno Eno
Cholera, tyle tych wątków z Rimini, a żadnego z najlepszego i najbardziej pijackiego terminu. :D
Trzeba mieć przynajmniej małe rozeznanie, jakie przyjdzie towarzystwo pod kielicha - każdy kto się wybiera w tym terminie KONIECZNIE musi napisać w tym wątku. :) -
Dominika
no to wlasnie ochrzcilismy najlepszy turnus:) tez sie wybieram (z kolezanka) i liczymy na dobrych lokatorow :D -
Eno Eno
O lokatorów się nie martw, właśnie trafiłaś na dwóch najlepszych - też wybieram się ze znajomym. :D Dominiko(sugeruję to po nicku), a wcześniej podróżowałaś już BUT'em? Jakieś negatywy, pozytywy, sugestie? :> -
Eno Eno
-
-
klaudia.
-
Dominika
haha no to sie nie martwie, chociaz okaze sie na miejscu hahaha
my jedziemy autokarem -
Dominika
-
Eno Eno
A Rafał jestem, miło mi Was poznać. :D czyli mam rozumieć, że te koleżanki to właśnie Wy? :> i taaaak, wybieramy się autokarem, chociaż jeszcze rok temu mówiłem, że nigdy nie wejdę do autokaru - 34 godziny do Bułgarii i z powrotem, masakra. -
Marta
to samo mówiłam po Bułgarii, ale jednak znów się zdecydowałam na autokar i jadę razem z Wami :)
z Klaudią która tam pisała wyżej wyjeżdżamy z Warszawy, a Wy?; > -
Eno Eno
-
Dominika
-
Oro
Miałam jechać 07.07 , ale już nie ma miejsc , więc chyba też bd jechać 25; p. -
Eno Eno
Na Twoje szczęście, bo 25.07 jest o niebo lepszy od 07.07 i tutaj nie ma co się zastanawiać. :) Sama się wybierasz? -
Oro
no dla mnie lepiej 07 bo bym jeszcze gdzies wypad zrobila,
ale jutro jade do biura wszystko pozałatwiać , a z tego co widzę są miejsca na 25; p.\
Raczej sama :D. -
Eno Eno
Oro zdradziła nas wybierając się na późniejszy termin. :P btw. 34 dni do naszego wypadu, wydaje się sporo, ale zleci w parę chwil. :D -
Ka
-
Eno Eno
-
Ka
-
Eno Eno
Cholera, same kobiety - w sumie może i lepiej. :D Wybieracie się na jakieś wycieczki we Włoszech? no prócz Rzymu, bo to podstawa. :D -
mina ...
Po dlugim zastanawianiu sie , bo rozne opinie czytalam o Rimini, zdecydowalam sie rowniezz na ten termin :) a wycieczki chyba wszystkie warto jest zaliczyc...
- 1
- 2