Obozy i Kolonie BUT Warszawa [4048]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lil'morphine™.

Ktoś jedzie ? :)
  • Anonim

Wybieram się na 3-4 miesiące, wyjeżdżam w kwietniu lub maju :)
  • Lil'morphine™.

chodzi mi o kolonie; )
  • Anonim

ja się wybieram; )
  • Kornelia

23 lipca
  • Anonim

30 lipiec
  • moar

23 lipca :) jedziecie ze znajomymi?
  • Kornelia

z 2 koleżankami :)
  • moar

a bierzecie jakies fakultatywne :) ?
    bylyscie juz kiedys z buta? ciekawe co z opiekunami
  • Kornelia

rejsik i może valdemossa, zobaczy się na miejscu
    z buta jeszcze nie, a ty? ciekawi mnie kwestia klubów bo na stronie napisane jest, że od 18 lat eh
  • moar

no ja tez katamaran :)
    nigdy z buta nie jechałem... mam nadzieje ze do tych klubów to bedzie mozna chodzic, bo jestem rocznik 94 :/
  • Kornelia

moar jedziesz ze znajomymi?
  • natalka

wlasnie, co do klubów.. dzwoniłam właśnie do biura i powiedzieli ze na wejsciu sprawdzają paszporty wiec to nie jest uzaleznione od buta tylko od bramkarzy. ale nie wiem czy to też nie jest takie gadanie, tak samo jak podpisuje sie regulamin ze nie bedzie sie pić, przebywać poza pokojem po 22 i tak dalej; ) wie ktos cos na ten temat?
  • natalka

a i odnosnie opiekunów to w zeszlym roku bylam z butem i nie ma drugiego biura które bym tak polecała, mialam najlepszego opiekuna na świecie, cala reszta kadry tez spoko, jesli sie nie podpadnie z czyms na prawde poważnym to macie luz i na pewno super wakacje
  • moar

ja sam, ale jadą dalekie znajome 2 :) no kluby muszą wypalic... tymbardziej ze nasza grupa liczy tylko 20 osob :p
  • Lil'morphine™.

Ja byłam dużo razy na koloniach z BUTA i jeżeli chodzi o kadrę to jest na prawdę MEGA(przynajmniej ja zawsze na taką trafiałam). Zazwyczaj na dużo pozwalają, ale to też trzeba z nimi rozmawiać :))
  • Lil'morphine™.

A co do klubów to jeżeli przekonacie Kadrę i z wami pójdzie to spokojnie wejdziecie; )
| |

Grono na temat Biura BUT K.Maziński, który organizuje obozy i kolonie na całą Europe. Piszcie ja...

Fotki

Miejsca grona (0)