- 1
- 2
-
Arecky
-
Kinia <3
-
anita julia
-
daria
-
-
Arecky
Dawaj; )
Gwarantuje profesjonalne i szczegółowe oprowadzenie po Baśce Vodzie, szczególnie uwzględniając lokale oraz bazarki z rakiją; ) -
daria
-
Arecky
A to szkoda, myślałem, że wreszcie uda się na ten wyjazd kogoś przez grono wcześniej ogarnąć, ale nie wiem dlaczego jakoś do Chorwacji się zawsze mało kto zgłasza...
Ale to mogę napisać przewodnik jak Was to usatysfakcjonuje :D -
daria
Przeważnie ludzie wolą piasek niż kamienie.;) Myślę że przewodnik nie będzie konieczny.:D -
Arecky
Nie no, na samym obozie jest masa ludzi, a te kamienie są całkiem przyjemne...
Ale jak się zastanawiacie to serio polecam. Pokoje niby średnie(takie proste, ale tam nic więcej według mnie nie potrzeba), bungalowy spoko. Ale jedzenie mają dobre, no i jest tam co robić; ) -
anita julia
-
Arecky
A w Bułgarii nie byłem nigdy, może w tym roku jak mi się uda na 2 obóz pojechać to właśnie do Bułgarii, ale to jeszcze nie wiadomo; )
Podobno jest fajnie... -
daria
No tez nie byłam w Bułgarii i też słyszałam że w porządku,tylko podobno obsługa troche kradnie a poza to słyszałam tylko dobre opinie. -
Arecky
"trochę kradnie" oO
Ja słyszałem ogólnie pozytywne opinie, raz tylko znajoma miała strasznie przypałową kadrę. -
daria
O tych kradzieżach to tylko słyszałam więc nie wiem czy to prawda:P.To musieli mieć nie smowitego pecha moi znajomi zawsze mieli ogarniętą:D -
Anonim
bułgaria zajebista, rok temu tam byłem, teraz tam wracam. naprawdę warto, bo to jeden wielki melanż!!! jak byłem to jednej osobie chyba tylko pieniądze zginęły, a tak to lajt -
Gabrys
moze ja bym sie wybrala; ) Lubie Chorwacje, kadra mowicie zazwyczaj jest ogarnieta ?; ) -
Arecky
3 razy była, raz tylko kierowniczka odwaliła, ale nic poważnego się przez to nie stało; ) -
Kinia <3
A moze dla odmiany Drvenik.? :P
+ Wie ktos moze cos na temat kadry.? Czy sa spoko czy raczej nigdzie nie bedzie mozna wyjsc.? -
MarLena
Może ja pojadę.
A wiecie może ile ok. jest miejsc i czy są jeszcze wgl bo się nie orientuję; ) -
Arecky
Miejsca się chyba jeszcze znajdą, przynajmniej ze strony tak wynika.
Proponuje zadzwonić i się zapytać.
Drvenik jest chyba pierwszy raz w tym roku, wydaje mi się, że wcześniej go nie było.
Ogólnie średnio mi się podoba Drvenik jako miasto. Małe, bez żadnej promenady, klubów też tam za bardzo nie pamiętam, chociaż pewnie jakieś są, tylko może niezauważone przeze mnie. No i te promy, które co chwile odpływają w różnych kierunkach mogą trochę odebrać uroku plażowania.
- 1
- 2