Obozy i Kolonie BUT Warszawa [4048]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mjr

Kto jedzie w tym turnusie :)?
  • mru c:

o właśnie ja się nad tym zastanawiam : ) byłam co prawda rok temu , ale fajnie jest : d
  • Anonim

Ja jadę :)
  • elo

ja, samolotem; >
  • Martyna Hakunamatata

I jak tam było?; d jak hotel, opiekunowie?
  • Czarek; ]

ja:)
  • alicja karen von eckert

oraz ja z 2 koleżankami; >
    miała być co prawda powtórka z Bułgarii, ale warto coś nowego zobaczyć; )
  • mru c:

Ja jak byłam to było w sumie fajnie mi się bardzo podobało fajne miejsce do imprezowania : >
    ekipa też trafiła się doborowa <3 , tyle że opiekunowie byli torszkę nie "halo" ale jechałam z innego biura więc wiesz , do tego w hotelu mieliśmy pokój obok opiekunki wiec pro Oo . ale jeśli chodzi o Rimini mówię wielkie TAK w tym roku też sie wahałam na powrotem tam ale stwierdziłam własnie że zobaczę Bułgarię sobie :)
  • lexique

ja jade: )
  • Tynss !

ja również jadę; >
    jedzie może ktoś sam lub tylko w dwójkę ?; d
  • Katarzyna.!

ja jadę
  • Patsi

ja również jadę :)
  • Tynss !

jedziecie same czy z koleżanką ?; >
    bo ja prawdopodobnie z koleżanką, ale zawsze lepiej jak w więcej osób można coś ogarniać ; )
  • Patsi

ja z koleżanką, która wpisała się nade mną :D i jeszcze nasza koleżanka zabiera swoje koleżanki, ale one autokarem xD
  • Agnieszka

Ja moze tez tylko czy jest dużo czasu wolnego i czy jak ktoś niechce iść raz na wixe to moze pochodzić sam z koleżanka po mieście?i czy to w hotelu i jest tam basen?
  • Tynss !

no ja też jadę autokarem; d

Agnieszka, jeśli chodzi o czas wolny, to na obozach zazwyczaj go nie brakuje, zależy na jaka kadrę się trafi :)
    A w przypadku tego miasta, to jestem pewna, że będziecie mieli wtedy czas wolny, ale wydaje mi się, że wtedy jest czas nieco skrócony/ograniczony, ale to też tak jak mówię, zależy od kadry wszystko; -)
  • Babi.

Ja też jadę; ] hah no to ekipo szykujemy się na vixe; ]
  • Magdalena

ja tez jadę w tym turnusie razem z dwiema koleżankami :P
    A jesli chodzi o kadre to myslę ze bedzie na pewno spoczko bo jeżdżę z tego biura praktycznie co rok i zawsze kadra była zarąbista :P
  • M;A;V;

Ja też jade z koleżanką wyżej; )
  • karolina

ja jade z 2 kolezankami autokarem i 2 leca samolotem :D
| |

Grono na temat Biura BUT K.Maziński, który organizuje obozy i kolonie na całą Europe. Piszcie ja...

Fotki

Miejsca grona (0)