-
mjr
-
mru c:
o właśnie ja się nad tym zastanawiam : ) byłam co prawda rok temu , ale fajnie jest : d -
Anonim
-
elo
-
-
Martyna Hakunamatata
-
Czarek; ]
-
alicja karen von eckert
oraz ja z 2 koleżankami; >
miała być co prawda powtórka z Bułgarii, ale warto coś nowego zobaczyć; ) -
mru c:
Ja jak byłam to było w sumie fajnie mi się bardzo podobało fajne miejsce do imprezowania : >
ekipa też trafiła się doborowa <3 , tyle że opiekunowie byli torszkę nie "halo" ale jechałam z innego biura więc wiesz , do tego w hotelu mieliśmy pokój obok opiekunki wiec pro Oo . ale jeśli chodzi o Rimini mówię wielkie TAK w tym roku też sie wahałam na powrotem tam ale stwierdziłam własnie że zobaczę Bułgarię sobie :) -
lexique
-
Tynss !
-
Katarzyna.!
-
Patsi
-
Tynss !
jedziecie same czy z koleżanką ?; >
bo ja prawdopodobnie z koleżanką, ale zawsze lepiej jak w więcej osób można coś ogarniać ; ) -
Patsi
ja z koleżanką, która wpisała się nade mną :D i jeszcze nasza koleżanka zabiera swoje koleżanki, ale one autokarem xD -
Agnieszka
Ja moze tez tylko czy jest dużo czasu wolnego i czy jak ktoś niechce iść raz na wixe to moze pochodzić sam z koleżanka po mieście?i czy to w hotelu i jest tam basen? -
Tynss !
no ja też jadę autokarem; d
Agnieszka, jeśli chodzi o czas wolny, to na obozach zazwyczaj go nie brakuje, zależy na jaka kadrę się trafi :)
A w przypadku tego miasta, to jestem pewna, że będziecie mieli wtedy czas wolny, ale wydaje mi się, że wtedy jest czas nieco skrócony/ograniczony, ale to też tak jak mówię, zależy od kadry wszystko; -) -
Babi.
-
Magdalena
ja tez jadę w tym turnusie razem z dwiema koleżankami :P
A jesli chodzi o kadre to myslę ze bedzie na pewno spoczko bo jeżdżę z tego biura praktycznie co rok i zawsze kadra była zarąbista :P -
M;A;V;
-
karolina