-
Anonim
-
bury
malutka lepiej nie interesowac sie tymi tematami
to juz zamiezrzchla przeszlosc
i wiekszosc osob z tego kregu zle skonczyla
a reszta ktora przetrwala a kiedys nalezala (oprocz darkthrone) robi komercje dla dzieciaczkow
tak apropos nicka dlaczego steppenwolf a nie np. hermina? -
Anonim
-
Anonim
lepiej nie interesowac sie... nie ma sie koszmarow w nocy ani dziwnych mysli typu jakby bylo fajnie miec wisior z odłamków czachy tego a tego; )) to miałes na mysli? -
-
bury
to rozowe cos z avataru nie przypomina wilka; )
tym bardziej stepowego :]
co do tego drugiego to masz racje
pozatym ten caly 'black circle' to byla taka troche dziecinada znudzonych/sfrustrowanych kolesi
paru z nich wydoroslalo i stali sie powaznymi biznesmenami vide --> samoth z emperor (dzis zyklon i nocturnal art prod.)
wczesniej byl gowniarzem ktory zeby zalapac sie do inner circle z outer circle musial udowodnic starszym kolegom kim to on nie jest i spalil pare kosciolow
ale zamiast awansowac trafil do wiezienia
:(
-
Anonim
black circle.... ha ha ha Varg by sie usmial...na chwale Światowida i Odyna -
Torvus
-
MissEvil
"zeby zalapac sie do inner circle z outer circle musial udowodnic starszym kolegom kim to on nie jest i spalil pare kosciolow "
Obserwując poglądy Samotha, nie uważam, aby zależało mu na "awansie"... a poza tym o spaleniu paru kościołów mówisz jak o czymś wyjkątkowo błahym i nie wymagającym wykazania się większą odwagą .... Na mnie jednak "spalenie kilku kościołów" robi spore wrażenie...szczególnie, że obecie większośc ma tendencję jedynie do gadania....tudzież pisania...
Pozdrawiam
-
Torvus
ja kiedys sie naqchlalem, dostalem agresora i chcialem to zrobic ale nie bylem pewny i w koncu uznalem ze pierdole bo jest ladny i z cegly a z tym 2 bylo by ciezko posiadajac jedna zapalniczke; ] -
Anonim
-
Rebel- Resist- Exist!
-
Anonim
nawet jeżeli tylko drzwi to ta historia zawsze mi się podobała najbardziej ! -
Rebel- Resist- Exist!
a mi się podobalo to jak zajeano geja w parku; )
o i napis na spalonym kościele 666 satan was here he he chlopaki mieli poczuce humoru -
Anonim
No własnie te pozostałe akcje jakoś tak mnie nie śmieszyły - szczególnie te morderstwa za nic - rozumiem że w samoobronie, ale tak dlatego że ci się ktoś nie podoba - a zresztą tego geja w parku zabił chyba koleś z Mayhem (na pewno nie Varg). -
Rebel- Resist- Exist!
-
Byczo
nie było, psia krew, żadnego morderstwa. Euro rzucił się na nic nie spodziewającego się Varga krojącego właśnie chleb, w celach późniejszej konsumpcji (to znaczy Varg kroił chleb w celach konsumpcji a nie, że Euro się rzucił na Varga w celach...chociaż, kurwa) i gdy się Varg serdecznie odwrócił, Euro (wszyscy wiemy, że to świr był) rzucił się dwadzieścia trzy (+/- trzy rzuty) na nóż będący w rękach zaskoczonego Varga! Tak to było, drodzy panowie. -
Rebel- Resist- Exist!
-
Byczo
-
Rebel- Resist- Exist!
-
Byczo