burdel w pokoju [13342]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba ツ

Moją zmorą jest szukanie kluczy zawsze jak wejde do domu położe je tam gdzie stoje i nie ma zmiłój... zapominam zadarza się, że ubrany (kurtka, czapka, buty) gotowy do wyjścia szukam ich nawet pół godziny. No kurwica bierze ! i tak jest dzień w dzień ...
  • Anio

Długopisu. Zawsze znikają w dziwnych okolicznościach w czeluściach mojego biurka... I pilota od TV, ale to już nie moja wina. Mój stary ma skłonności do łażenia znim po całej chacie, a potem ja popylam pół godziny i go szukam o_O
  • Kasza

Mi notorycznie ginie szczotka do włosów.
  • Bieata

Mnie także... szlag może trafić...
  • Bieata

Mnie także... szlag może trafić...
  • :::zamknij oczy:::

klucze....ostatnio smycz-->i na sznurQ bezprzervy przy du***
    no i ciuchy...odvieczny problem: mamo gdzie jest moja bluzka, mamo gdzie jest to a gdzie jest tamto...no bes kitu ze 3 szafy przydałyby się, choć ostatnio się i tak popraviło i nie ma co narzekać
  • >>Świeczuszka LEA<<

ładowarki do tela..
    długopisów.. bo gdzies sie walaja..heh
    pilniczka do paznokci :]
    płyt (jak szukam jakiejś konkretnej)
    spisu telefonów do przyjaciół :]
    prawajazdy... itp..
  • >>Świeczuszka LEA<<

ładowarki do tela..
    długopisów.. bo gdzies sie walaja..heh
    pilniczka do paznokci :]
    płyt (jak szukam jakiejś konkretnej)
    spisu telefonów do przyjaciół :]
    prawajazdy... itp..
  • Ja,Irena i ja :P

Zauwazyliscie ze rzeczy dziwnym trafem potrafia zginac w pokoju (notabene malym) i nie odnalezc sie przez pare lat :/ Ja ostatnio znalazlam moja ulubiona bluzke (gorset) po pol rocznym szukaniu. A najczesciej gina dlugopiy - gdzie one sie kurcze chowaja? Pilniczki do paznokci tak samo :/ Juz 4 zgubilam w pokoju! AAA i ostatnio mi zginela ksiazeczka zdrowia (ta studencka), pewnie ja znajde jak skoncze studia.. Hehehe
  • Ranger Stranger

no więc od sylwestra nie mogę znaleźć moich ulubionych kolczyków......
    a jakby tego mało było to 1kolcyk z innej pary wsiąkł mi przedwczoraj.....:((
    plus oczywiście:pilniczki, pęsety, obcążki, spinki, gumki no i dokumenty,,,standard
  • Anonim

Dokładnie mi wszystko ginie, ostatnio to wogóle non stop! niemoge czegoś znaleźc:)
  • aleksandra

mi też....................a szukam wszystkiego i nie mogę tego znaleźć.....................wi ęc wywalam wszystko,ąz się znajduje po 20 min lub więcej
  • karo

Ja często nie mogę znaleźć ładowarki do telefonu, piłki żeby sobie porzucać, gumki do włosów, kluczy, kartek żeby coś pomazać jak mi się nudzi, słuchawek do odtwarzacza...:]

I zdarza się też wiele innych xD Ale teraz tylko o tych sobie przypomniałam;]
  • Anonim

Nie mogę nigdy znaleźć pilota i komórki hehe rodzice min 2 razy na dzień dzwonie z tel domowego na koma żeby go znaleźć a przynajmej zlokalizowć mniej więcej jego położenie.
  • `D i k a.

hmm..mnóstwo zeczy ale najczęściej ładowarka do koma,ulubiona bluzka, i kolczyki :(
  • Mateusz

mi czasem ciuchy ale to z powodu czestych wyjazdow do dziadkow :p

ale tak codziennie to skarpetki, majtki...nigdy nie chce mi sie prac i szukam po calym mieszkaniu jakis czystych...zazwyczja sie udaje znalezc :D
  • Anonim

Ładowarka do koma, klucze, jakaś konkretna płyta, pliki w kompie; D
  • Anonim

klucze, komórka, ładowarka do kom. i rzeczy pożyczone
  • Anonim

rano niegdy nie moge znalesc ciucha ktorego chce dzis zalozyc, kluczy do domu jak juz wychodze, pilniczek do paznokci (to moja największa zmora), no i oczywiscie ładowarka do tel (ale to juz co kilka dni...
  • Anonim

ja co rano szukam gdzie jest cos do picia
| |

burdel - bałagan może być też w mieszkaniu, nie tylko w pokoju. Jeśli ciuchy walają Ci się po...

Fotki

Miejsca grona (0)