-
Anonim
No już sie wkurwiam bo wsiąkł gdzieś lecz niewiadomo gdzie, ponad tydzień skurczybyka nie ma ostatnio sie zawieruszył to go zza łóżka wyciągnąłem po 2 tyg. i to po ostrym wqrwie bo już miałem dość wyciągania reki do przycisku.
Generalnie rekord mam ponad miesiąc jak położyłem za lustrem i systematycznie przysypywałem sterta wszystkiego, a skubany znalazł sie bo kot skoczył na szafkę i zwalili te stertę. Victoria pomyślałem i dalej szukałem ....
-
Oleńka
mój pilot ostatnio znalazł się w kocu... a przdtem był w koszu na brudne ciuchy.... -
Anonim
ja swoj pilot znalazlam po jakis 3 dniach od biby u mnie w domciu. byl u kolezanki w domu. -
Anonim
"byl u kolezanki w domu" dobre dobre:)
a ja jeszcze nie zgubiłem pilota no może z raz ale zawsz mam go w ręku nawet jak sie obudzę, raz mi się zdarzyło rzucić nim o ściane przysneło mi się i nagle się obudziłem a pilot poleciał (właściwie to pilot powinien latać:) ) -
-
Noł Fersztending
ja od 2 mies nie oglądam tv, bo nie wiem gdzie jest pilot, a przecież nie będę co chwila wstawała by zmienić kanał;) -
Anonim
z tym koszem to mam juz dobrze raz czy dwa w tyg pranie to sie zawsze znajdzie jak tam jest. po tym jak jeden sie uprał zawsze sprawdzam -
Colour the small one
po 2tygodniach poszukiwań znalazłam moje berło w szafie, a jabłuko(pilot od widea) straciąłm juz dwa lata temu więc musiałm sobie sprawic drugie. -
Panna Anna
pilota zawsze znajduje w ksiazkach... ucze sie a w miedzyczasie przeskakuje po kanałąch (ostatnio po 3dniach poszukiwan znalazlam w podreczniku od historii) -
Oleńka
-
panieneczka z okieneczka
-
Karrrmela.!
a co dopiero jak wyjedziesz gdzieś z rodziną i nikogo w domu nie ma i zgubiłeś pilot od bramy.... masakra!! -
Anonim
sie mi przypomnialo. mam zgubila kiedys pilot od poduszki masujacej czy grzejacej no mniejsza o to, najlepsze jest to ze ten pilot czy tam sterownik byl polączony z ową poduszka kablem i wiedząc gdzie jest poduszka 4 godziny go szukała !!!
:) -
Anonim
-
Iza
ja nie wiem kiedy zgubiłam ale dawno dawno temu i jeszcze nie znalazłam; ] dlatego ogladam Tv u mamci w pokoju hehe (bo tam jeszcze jest pilot) :P -
Olcia
od telewizora gubi sie przewaznie gdzie w okolicy lozka, wiec w miare bezpiecznie, ale juz podczas jednej kryzysowej sytuacji zakupilam drugiego, co by sie nie meczyc. A ten od wiezy to jak zaginal, tak do dzisiaj nikt nic o nic nie slyszal, chyba zglosze to do "ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie..."; ) -
μόνος
-
Anonim
JA swojego do dzis nie znalazłem czyli juz jest okolo 2 lat.Teraz mam 3 jdedn gdzies zagubiony jeden w użytku ,a trzeci wrazie czego w biurku.RAdze wam tez takie rozwiązanie -
Lucy
a ja szukam pilota od 1,5 miesiaca i poszukiwania nadal sa w toku. zwalam tona przeprowadzke lub tajemnicza kradziez :P -
Anonim
pilota od wiezy nie moge znalesc do tej pory a zgina jakies 4 miesiace temu (obawiam sie ze juz go nie znajde; P) a pilot od tv przepadl mi na tydzien a okazalo sie ze byl za lozkiem... -
pLa$ti
znalazlam po miesiacu,jak zmienialam posciel.zawieruszyl sie podczas jakiejs popijawy,myslalam ze wyrzucilam za okno:P a on sie po prostu schowal miedzy przescieradlo a krawedz lozka:D