Born to be SINGLE [555]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Przebiegła lisiczka

No właśnie gdzie, bo jakoś już dawno takiego nie poznałam: opiekuńczego, uczciwego, normalnego faceta...nam kobietom wcale nie jest łatwo :(
  • Loco

hmm... nie mielismy okazji się niestety poznać... :) :) :)
    bo może bywasz tam, gdzie własnie Ci normalni nie przestają...
  • Przebiegła lisiczka

to może powiesz mi gdzie tacy bywają ?
  • Madzia

...hmm...wszystko jest pojeciem wzglednym...kazda kobieta ma inny obraz tego 'prawdziwego mezczyzny', 'normalnego faceta'....dla jednych moze byc on idealem...dla innych wrecz przeciwnie....
    mi udalo sie poznac raz takiego mezczyzne...opiekunczego....sz czerego..... potrafiacego sprawic ze kobieta czuje sie bezpiecznie...przy tym pewnego siebie... nie mowiacego 'slow bez pokrycia' ...godnego zaufania...itp itd....to jedyny 'egzemplarz' prawdziwego mezczyzny jaki poznalam...ale uwierzylam ze istnieje...; )
  • Loco

i wierzysz nadal w niego?
  • Madzia

jak najbardziej
  • Loco

to miałaś szczęście... a ja dziś przestałem wierzyć w porządne kobiety...
  • Majewski

To ty chcesz poznać takiego faceta czy chcesz być poznana przez niego?

Uczciwych jest od groma;)
    opiekuńczych także
    a "normalnych" spełniających powyższe jest już mniej;)

Moze lepiej nie skupiac sie na normalnych tylko nienormalnych, jedynych w swoim rodzaju;)
  • artur sz

LISICZKA**** zobacz co znalazłem ostatnio na jednym z forów gazety :

....Ale kobiety nie lubia normalnych facetow!
    Facet musi bys draniem to wtedy sie nie moze od kobiet odpedzic!
    Normalni faceci sa przez kobiet zdradzani, oszukiwani i upokarzani az wkoncu
    przeksztalcaja sie w zimnych drani i sami zaczynaja zdradzac, oszukiwac i
    upokarzac.
    I co ciekawe w tym momenci ich "akcje" u kobiet rosna!
    W sumie to smutne ale chyba prawdziwe..."

to jest odp na Twoje pytanie
  • Mietowka

Na szczescie nie wszystkie kobiety lubuja sie w draniach.
    Prawda jest taka, ze dranie tak na prwde kobiete bawia i pociagaja ale tylko na chwile. Zadna z nas nie chcialaby drania za meza bo to jusz byloby uciazliwe...
    Pozdrawiam.
  • Anonim

ale skad zalozenie ze "one" chca meza...; )

ten ów dran, jest super... bo w sam raz na raz; ) ... jaka kobieta taki drań :)

a czy zimny? może być całkiem gorący...

cytat z gazety baaardzo celny... naprawde duzo racji w nim imho!
  • Anonim

Loco chyba w gymnassione są, jeszcze recytują poezję :P
  • Przebiegła lisiczka

Artur sz, a ja nie lubię drani i wcale mnie do takich nie ciągnie, a zdrada to dla mnie najgorsza rzecz jaką może zrobić facet swojej kobiecie i odwrotnie, wiem jedno zniosę wiele, ale nie zniosłabym drugiej baby, mężczyzną nie można się dzielić albo jestem jedyna albo wolę być sama :P
  • isiek

jest nas dużo ale nie dostrzegacie tego piękne panie także później chodzicie takie sflustrowane i natapetowane ...
  • Marta Woźnica

dla mnie bycie draniem i granie komuś na emocjach to wyraz jedynie braku kultury i dojrzałości emocjonalnej.. to się sadyzm w ogóle chyba nazywa.. no, chyba, że ktoś nieświadomie tak "drani".. a wtedy wypada jedynie powinszować wrażliwości..
    czy można lubić bycie draniem?? (do drani pytanie :))
  • isiek

czasem trzeba czasem można a czasem... nie wiem..
  • Anonim

gdzie są???

tu jestem, tu! halo! :)
    lovable tweetheart :)

a tak wogole to jest ich pewnie wiecej niz sie wydaje. Ale ze nastawienie wielu kobiet jest "zimna suka" to i pelno tez "zimnych drani"...
    >zimna suka< jest potencjalnie latwiejszym celem, wiec faceci graja jak >zimny dran< bo, a noz trafia na z.suke...
    generalnie ja nie widze jakichs wielkich rozbierznosci w tych kwestiach w swoim otoczeniu znajomych.. a wrecz powiedzialbym ze dziewczyny sa mniej grzeczne...
  • skywalker

loco widzę, że piątek był dla nas dwóch dniem otwarcia oczu na świat - i ja przestałem wierzyć w uczciwe i tzw. normalne kobiety.

ostatnio się tak zastanawiałem czemu dla mnie świat jest tak nieciekawie skonstruowany: że jak już spotkam kobietę to musi to być zimna s**a (przepraszam wszsytkie kobiety) !?!?!?!?

przecież świat może być taki piękny jeśli dwoje ludzi darzy się szacunkiem, zaufaniem i oczywiście miłością. a tu klapa!!!!!! trafi ci się taka baba i klapa.

wydaje mi się, że większość kobiet poszukuje chamów i brutali, któzy powiedzą kobiecie gdzie jej miejsce! ja wychodzę zupełnie z innego założenia: wszystko oparte ma być na wzajemnym szacunku, równości, tolerancji i uczciwości a nie na strachu czy wyższości jednego nad drugim.

tyle tylko, że na takim podejściu cały czas się wykładam i leże na łopatakch. tak mi się też wydaję, że jestem zbyt szczery, ufny, łagodny! powinienem być groźnym niedźwiedziem a nie misiem przytulanką!

no dość już tego. pewnie i tak tego nikt nie przeczytał bo to nudy! a jeśli jednak to miło

pozdróofka
  • isiek

buhahaha a to wierzyles w takie babki??? no nie zartuj sobie takie wyginelu one byly przed slynna "EWĄ" ale niestety już ich nie ma teraz musisz sie dostosowac jak w szopie za komuny.. ale wtedy ludzie wierzyli w lepsze jutro wiec ja tez w to wierze...
  • skywalker

chociaż mi wiara pozostaje i nią się karmić będe!

ale szkoda, że tak jest i tyż szkoda, że przyszło mi to odkryć dopiero teraz i na własnej skórze.
| |

Przed rozpoczęciem radosnej twórczości na tym gronie zapoznaj się poniższymi zasadami: 1)DOZWOL...

Fotki

Miejsca grona (0)