Born to be SINGLE [555]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Julka-Szpulka

temat analogiczny do "Co kręci polskie kobiety?" - wstęp więc zbyteczny:D

przytoczenia wyników badań nie będzie - mężczyźni są w tej dziedzinie unikalni (gdyż nie jest tak, że każdemu polskiemu singlowi podobają się piękne kształty i full make-up hehe)
  • Anonim

podobno ten make-up nie bardzo;)

niektorzy nawet twierdza ze uwielbiaja patrzec na kobiety rano, po przebudzeniu - hmmm... ze mna rano widocznie nie az tak zle (moze potem sie pogarsza;)
  • łobuz

to ja jestem jednym z tych...; P
  • łobuz

co kreci?

* poczucie humoru
    * usmiech
    * pewnosc siebie (ale nie zadarty nos i zarozumialosc)
    * sposob poruszania
    * musi byc 'jakas'!
    * zadbana
    * bardzo zgrabna
    * maly tyłeczek; )
    * ubranie, wlosy - wazne

tipsom, silikonom, plastikom, ... mowie stanowcze N I E!
  • T.

Nie, no te dwa tematy są bez sensu. To jest grono singli, czy lista opisów wymarzonego partnera? :>
  • Julka-Szpulka

a czy singiel nie może flirtować w klubach? i zwracać uwagę na interesujące osoby?
  • Phoenix

Jak ma ktoś ochote... bo ja już nie mam....
  • Anonim

w klubie niby mozna flirtowac... choc nie jest to rewelacyjne miejsce.. nic nie slychac opary alkoholu itd.
    najprzyjemniej się tanczy... :) mniam... przykleić się do siebie na trochę i zapomnieć o świecie :)
    tylko ja+ona+muzik... no to jest najlepszy flirt klubowy.. :D

a w temacie:
    zwraca uwagę styl jako całość... stworzony przez strój, dodatki, fryzurę itd. to jak się porusza (!), wdzięk, buzia, usmiech, smiech (!), otwartość, bezpośredniość..

fizycznie: nie trawię "patyków" bez ciała - skóra i kości... fuj.
    a poza tym to bez jakich konkretnych preferencji... ujmuje mnie całość - harmonia budowy, jakiś szczegół który u jednej kobiety będzie "skazą" może u innej być sliczny.

no i jakis poziom swiadczacy o posiadaniu inteligencji i odrobiny wiedzy, w razie zaistnienia rozmowy... bo inaczej moge upasc na podloge z wrazenia zalewajac sie lzami... i nie wstac.. :D

mhrrrrr...
  • Anonim

Dzizas - to co widze tutaj kwalifikuje sie do shitpatii do dzialu pt. "wymarzony partner"

• gh0ly

Maly ksiaze bardzo ladnie napisal zgadzam sie z nim w 100% tylko ze szczegolnym podkresleniem na Usmiech i Oczy :P
  • Anonim

Walnę prosto z mostu Panowie:

Pośladki czy biust?
  • gh0ly

I to i to :D Cala musi ladnie wygladac , a nie miec tylko wielki biust :P
  • Anonim

hehe i to masz racje groly; ) juz cie lubuie;) heh wielki biust to nie wsyztko; ) no; ) chcoaz ja tam ninarzekam no ale. a tak poza tym to moze co kreci was dziewczyny w facetach. ja tam lubie: wysokich [1.80m-2m], opalonych brunetów z fajnym tylkiem;) i pełnymi ustami;) moj ideał;)
  • Anonim

tak tak opalonych i to i tamto tyle ze jak juz facet dba o siebie to zaraz pedal. Ciekawe jak ma miec zadbane dlonie, wlosy, sylwetke - szare mydlo i pumeks watpie aby pomogly :)
  • Anonim

nie nodobra facet dbac o siebie powinien,ale jak siedzi w lazience wiecej ode mnie i sie pindrzy przed lustrem 2 h dziennie to lekka przesada;) ojs opalony to prawie kazdy w wakacje jest;) e tam pedał ja tam neiosądzam; )
  • Marek

Co kreci? Szeroko pojety styl, choc to jest subiektywne. Dla mnie to ruchy, zadbana wysportowana sylwetka, usmiechnieta buzia, ubior dobrany do ciala. Stanowcze nie mowie lanserkom z nosem zadartym pod sufit, dziewczynom w beretach i tym infantylnym tez. Jak sie dowiem, ze laska jest wegetarianka to tez ma u mnie male szanse.
  • Julka-Szpulka

Marek: a czemuż nie lubisz wegetarianek?

Inni: o tym co kręci polskie kobitki też jest topic:D

W temacie pupcia czy cycki jestem za pupcią:D
  • Marek

Julka, niestety wegetarianki maja sklonnosc do pretensjonalizmu, a ja po prostu wole nie ryzykowac sluchania wyrzutow, zwlaszcza gdy chodzi o to co jest niezdrowe lub niemoralne. Poza tym z uwagi na diete sa zazwyczaj slabsze fizycznie, a ja lubie wysportowane dziewczyny.
  • Julka-Szpulka

Marek: jestem czasem z przymusu wegetarianką (znajdź człowieku dobre mięsko w Wawie...:( ale nie zauważyłam by to wpływało na moją żywotność...
    mylisz się trochę, gdyż tylko wegetarianki na pokaz mają skłonności o jakich piszesz...
    ale spox - każdy ma jakieś swoje kryteria... tyle że po raz pierwszy o takim słyszałam, więc musiałam spytać!!!
  • Marek

Julka, faktycznie troche generalizuje, ale spora wiekszosc wegetarianek tak czy inaczej jest na pokaz. Ale ciezko to odroznic na poczatku.
    A co do dobrego mieska w Wawie, to z tym do jedzenia nie jest az tak zle, a z tym do potrzymania jest cudownie. W weekend bylem w Wawie i wpadlem do Underka. Mieska byly takie, ze az sie chcialem wgryzc; ).
| |

Przed rozpoczęciem radosnej twórczości na tym gronie zapoznaj się poniższymi zasadami: 1)DOZWOL...

Fotki

Miejsca grona (0)