-
Julka-Szpulka
zbliżają się wakacje... nad wielką wodę trza ruszać!
tylko gdzie nad polskim bałtykiem można się fajnie pobawić? gdzie są kluby, które z czystym sercem możecie polecić?
mile widziane wypowiedzi mieszkańców nadmorskich uzdrowisk...
Czy w ogóle nad morzem (pomijając niektóre metropolie, gdyż tam taki problem nie istnieje) są tzw kluby z prawdziwego zdarzenia? -
Spiggy
ja zawsze dobrze bawilem sie w mielnie w jedynym miescu zagubionych rocko-lubnych, tj w namiocie zwanym Żółf :) -
Julka-Szpulka
Żółfia to chyba wszyscy znają... mnie chodziło bardziej o kluby z nie-rockową muzyką... -
Anonim
Darłówko: malutka dyskoteko, chujnia na maksa
Darłowo: dyskoteka z odsuwanym dachem i laserami, miusik zdecydowanie house
Koszalin: na pewno są 2 fantastyczne, ale nie pamiętam nazw
-
-
Spiggy
Z nie-rockowych bardzo milo wspominam festiwal Creamfields 2003 kolo Kolobrzebu, w Bagiczu dokladnie... szczegolnie sceny house'owa i chillout'owa :) -
gh0ly
Surfspot na Helu imprezownia na plazy,
oraz Na przeciwko campingu Solar tez na plazy fajna imprezownia jest , tez na Helu :P -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
T.
Na helu najlepszy obecnie jest Surfspot. Wejście na plażę tuż przed Kuźnicą. Polecam :-) -
Anonim
i o tym właśnie myślałam:) nazw za nic w świecie nie pamiętam:P ale co roku Kuźnica jest moim letnim domem:) -
gh0ly
-
T.
Hehe, ARA :-) Przypomniały mi się stare czasy :) Co prawda zawsze był tam wakacyjny zlepek warszawskich skejtów i trójmiejskich dresów, ale przez wiele lat nie było nic innego (pomijając mordownie typu Czarny Koń we Władku). Po tych nastu latach trasę ARA-Kaper potrafię przejechać chyba z zamkniętymi oczami :-) BTW: Pamięta ktoś ARĘ z czasów, gdy za DJką była jeszcze ściana? :-) -
Madzia
Jeju...ja to w Arze i wogole w Jastrzebiej ostatni raz bylam jakies 3 lata temu!!! Az mi sie teskno zrobilo.......hmmm...chyba trzeba w tym roku zahaczyc o to miejsce i zobczyc co sie pozmienialo; ) -
T.
Magda: nic :) Kontrolnie sprawdzałem w tym roku przy okazji sylwestra :-)
PS. Nie pisz "wogole" - pojedź po całości i pisz "wogle"; P
-
łobuz
-
Anonim
jako ze sopot to rowniez uzdrowisko polecam:
- soho
- siouxie
- sfinks
- sanatorium
["s" to zwykly zbieg okolicznosci:)] -
Anonim