-
Kamiś.
Wiem, ze troche za wczesnie na takie pytania, ale ja jestem ciekawska :P :* -
Kamiś.
No wlasnie ja tez chcialam do Borow teraz pojechac... No i moze do Wladka jeszcze... A ta "ekipa" to Ci co byli w Ostrowie rok temu, tak?! -
Liryka chodnika.
-
-
ekipa osob z Ostrowa 2005,
~D@v!D~ kim jestes?
bierzemy tylko osoby znajome :) -
Kamiś.
Ja znam Dawida :) Byl we Wladku 2004; ) Rok mlodszy od Ciebie jest... -
Kamiś.
Ale czekaj, przypomnialo mi sie, ze Ty tez wtedy byles wiec go znasz :P -
byc moze, ale nie kojarze... nawet jakiegos porzadnego zdjecia nie ma chlopak w profilu, co uniemozliwia identyfikacje :/
-
Kamiś.
-
Anonim
-
Youth gone wild.
dudek ja bym pojechal i do Borów i do Władka :) Bory są 7-19 a Wladek 19-costam :) nie wiem dokladnie. -
Kamiś.
-
Wojciu
Ja do Borów na pewno nie pojadę, ale za to do pewnie do Władka, tak na 95% i jeśli dobrze pójdzie to Ola też pojedzie:] -
Terminy już są na stronie polecam Bory II i Władek no a dla osób w dowolnym wieku uzdolnionych artystycznie w dziedzinach muzyki (gitara bas perkusja organki tudzież trąbka) :), tańca, sztuki, malarstwa, rzeźby, aktorstwa polecam miejsce pełne inspiracji, miejsce w którym odnajdziecie wene i stworzycie cos niepowtarzalnego - Ostrowo; )
-
-
-
Anonim
-
Kamiś.
-
-
Kamiś.
No co tak mało osób tu pisze? Nikt nie ma zamiaru jechać na obóz w wakacje? :> -
Anonim
mnieu nikt bnie zna więdc napiszę że nie awiem czxy pojadę gdzie kolwike w wakacje z wami :D
-
Anonim