-
Chciałem wszystkim uczestnikom serdecznie podziękować ! Byliście super ! i grzeczni czasem; ) na nartach ładnie sie staraliście; )
i brakuje mi Was już troche; )
DANKE ! :)
-
toś
Również chcę Wam gorąco podziękować za naprawde świety wyjazd!!!Mojej wspaniałej grupie narciarskiej za zaliczenie wszystkich barów na Gerlitzen; )
W szczególności mocny buziak dla mojego stołu-naszej kochanej Rodzinki :*
-
Anonim
oczywiście ja również wszystkim dziękuje za mile spędzony wyjazd w Willach a w szczególności naszej rodzinie i kadrze!! Już za wami tęsknie, nudno tu w domu jest, tu tylko można się zamulać i spać! A tam to było życie! nie będe opisywał szczegółów! -
Anonim
-
-
Anonim
kto się spotka ten się spotka/ ja napewno nie/ no może dojade sam prywatnie aby odwiedzić!! -
Anonim
Wszyscy sobię dziękują to ja tyż. DZIĘKUJE. to był niezapomniany melange Villah 2006. Jedziemy nie śpimy!!! :D -
umca, umca :)
bylo super i osoby, ktorych nie bylo maja czego zalowac :)
spotkanie jakies zrobimy za miesiac, wiecie pub i te sprawy :] -
toś
-
Jej Wysokość Dziuba
-
Anonim
jak wszyscy już poinformowani i niepoinformowani dzisiaj jedziemy na torwar !! widzimy się o 17.30! Tosia nie zostawie żadnej organizacji kobietą ponieważ nic zgo nie wyjdzie!! mam nadzieje że wszyscy z rodziny będą!! może już będe miał dla mojego stołu rodziny Buleandro zdjęcia ale to się zobaczy!! -
-
Wojciu
Obóz był zibisty, nie ma co :] mam nadzieję, że za rok będzie równie udanie. Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas :] Buła masz nam szybko przysłać zdjęcia, tylko ja chcę pełną wersję, a nie ocenzurowaną:) -
nie ma tak :p
pewnie bedzie taki system jak ja proponowalem. "zwykle" zdjecia beda na plytce luzem, a zdjecia ocenzurowane beda spakowane w archiwum i zabezpieczone haslem, ale obydwie rzeczy beda na jednej i tej samej plycie. to bedzie najlpesze rozwiazanie wedlug mnie :) -
Wojciu
Nom, też tak uważam... Co po nie które zdjęcia nie są przeznaczone dla wszystkich oczu:] -
Jej Wysokość Dziuba
-
Anonim
ja przynajmiej tak proponuje!! o 17.30 przed wejściem ale to zaraz zadzwonie na torwar i się dowiem czy jest dzisiaj napewno otwarte!! Tosia i reszta dziewczyn licze na was że będziecie!! -
Anonim
Buła ja che wszytkie zdiecia te z folderu cenzura tez; ] i oczywiscie filmiki (Adrian i Andrzej =>priorytet)
-
Anonim
ja teraz już zczytuje wszystkie zdjęcia z moich kart więc już na kompie będe je miał!! a na której był ten filmik z Bush'em i Adriano?? na mojej czy kogoś innego?? na któym aparacie było to robione?? -
toś
-
Anonim
jejku, ale dziwnie tak sie obudzic i wszystko znowu tak samo ... cały czas i sie cos sniło i juz chciałam rano na narty isc , a tu dupa...