BT "Zofia" - Obozowicze Cioci Zosi :) obozy i kolonie ! [159]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BuŁa

Witam wszystkich,

Oferta Zima 2010 już praktycznie w całości jest dostępna.
    Dziś jest ostatni dzień promocji -150 zł więc jeśli ktoś się zastanawia nad wyjazdem to dziś jest TEN DZIEŃ :)

w związku z pytaniami odnośnie obozu tanecznego i instruktorów, informacja ta zostanie podana do końca przyszłego tygodnia.
    Na dzień dzisiejszy mogę uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć, że będzie to
    Marta Wojcieszek - Jazz/Contemporary - Tancerka grupy Felx - znam, wiem jak tańczy - szakunec jednym słowem !
    Artur Iracki - Hip Hop/New Style - Tancerz grupy Be2Be, której nie muszę przedstawiać, ekipa w ostatnich latach startuje na większych zawodach i konkursach zarówno oficjalnych jak i offowych i zajmuje w nich czołowe miejsca, tak jak ostatnio na Wirującej Strefie miejsce I.
    3 instruktor to gość specjalny i tutaj nic nie powiem :)
    Oczywiście jak zwykle jest opcja z jazdą na nartach lub na desce podczas obozu tanecznego !

Ponad to jak zwykle obozy narciarskie i snowboardowe - w tym roku nowa lokalizacja - Włochy Cortina d' Ampezzo hotel 3* słowem wypas !!!
    A niebawem ostatnia już oferta - INNOWACYJNY profil wyjazdu do Austrii-Nassfeld profil, który musi zostać jeszcze zatwierdzony; )
    Jak wszystko się uda to powiem tak: takiego obozu jeszcze nie było w HISTORII !!!!

szczegóły jak zwykle na http://www.btzofia.pl no i u mnie; )

• Dudzisław

open bar w dyskotece hotelowej?
    szefostwo raczej tego nie klepnie :]
  • Wilzek :p

Na pewno takiego obozu nie ma w historii bo każdy obóz jest wyjątkowy. Żaden obóz nie może być taki sam jak inny kiedy każdy człowiek może być tylko na jednym naraz? :)
  • Jej Wysokość Dziuba

:D

Odpowiedź dobra na każde pytanie/stwierdzenie; p
  • BuŁa

Wszystko już jasne jeśli chodzi o innowacyjny profil !

Pierwszy w historii obóz freestyle :)

http://www.btzofia.pl/szczegoly2.ph...

• <=Błaszak=>

To teraz będzie trzeba mówić Pani instruktor Dziuba; p
  • Jej Wysokość Dziuba

hehe x)
    Błaszak jesdziesz?
  • <=Błaszak=>

Raczej nie do Austrii. Jak zrobiłbym instruktora to raczej do Muszyny pan kierownik by mnie wysłał a jak nie zrobię to pewnie się na Włochy skuszę.

to kto jedzie do Muszyny? :]
  • ♥ Monia ♥

A kto jedzie do Austrii ? :)
  • Anonim

jedzie ktoś z żabinkowych ludzi do Muszyny?
  • Dudzisław

właśnie, kto jedzie do Włoch?
  • jestem zensoon

o której jutro zbiórka do muszny?
  • jestem zensoon

>Niśkα™ napisała:
    >jedzie ktoś z żabinkowych ludzi do Muszyny?

ja xD tylko ze zabinki 2008 <lol2>

Zbiórka do Mu/oszny 9.30 wyjazd 10.00
| |

Wszyscy od Ciotki (Cioci Zosi) wpisujcie sie tutaj!!! :):):) elo melo najlepsze kolonie i obozy !! ...

Fotki

Miejsca grona (1)