BT "Zofia" - Obozowicze Cioci Zosi :) obozy i kolonie ! [159]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • BuŁa

Kochani nowy sezon powoli się zbliża, jesteśmy w trakcie robienia oferty,

macie jakieś wnioski lub postulaty oprócz tego, kiedy będą filmy z wakacji ? :) (już naprawdę niedługo)

Chcemy, żeby ta oferta była jak najlepiej dopasowana do Was.

Narazie uchylę rąbka tajemnicy i powiem tak:

Napewno będzie Austria - Karyntia - Nassfeld - TOP 10 jeśli chodzi o ośrodki narciarskie w Austrii, tuż przy Włoskiej granicy, dodam, że nasz hotel będzie położony 500 m od wyciągu !!! i będzie to 2 tydzień ferii zimowych.

Napewno będą Warsztaty Taneczne - Winter Dance Flow 2009 na który we współpracy ze Swing DS oraz Be2Be zaprosimy ciekawych instruktorów. Wyjazd na całe ferie w górach.
    Połączone to będzie z programem narciarskim/snowboardowym.

To jeszcze nie wszystko, ale narazie starczy; )

pozdrawiam i czekam na sugestie, wnioski i postulaty; )

pzdr
  • Anonim

aa czy grupa taneczna bedzie tez mogła poszalec na stoku?
  • Dudzisław

a jakby wyczaić coś na 2 tygodnie ferii w podobnej cenie, ale nie w tych wypasionych kurortach typu austria/włochy? nie dało by rady, żeby np. do 2kzł pojechać na dwutygodniowy narciarsko-snowboardowy zimowy wypas na stoku? :)
  • Wojciu

Może jakaś oferta dla studentów? (którzy mogą mieć niestety sesję nachodzącą na ferie)
  • BuŁa

>Dudzisław napisał
    >a jakby wyczaić coś na 2 tygodnie ferii w podobnej cenie,
    >ale nie w tych wypasionych kurortach typu austria/włochy?
    >nie dało by rady, żeby np. do 2kzł pojechać na
    >dwutygodniowy narciarsko-snowboardowy zimowy wypas na stoku?
    >:)

Będzie coś w tym stylu.
    Jednak czy to będzie Polandia czy Słowacja czy Czechy nie możesz byc pewnien śniegu, pogody no i niestety możesz byc pewien kolejek do wyciągów i średnio przygotowanych a czasem w ogóle stoków :/

hehe powiem Ci Wojtek, że podczas mojej prawie już 5 letniej kariery studenckiej nie pamietam sytuacji, żeby mi ferie nie kolidowały z sesją. Natomiast dopóki walczyłem pozostawałem zwycięzcą; ) ferie w tym roku są właściwie od 17 stycznia do 1 lutego.
  • Wojciu

ja mam sesję od 20 stycznia do 1 lutego:/ przypał... Do tego właśnie zobaczyłem swój plan zajęć i mam ochotę sobie w łeb strzelić...
  • Anonim

Wojtek nie, prosze musisz to przełożyć, bo z kim ja będę jeździł co??
  • Wojciu

Z Arkiem, Bułą, Grześkiem, Olą:) No nie wiem, ktoś się tam znajdzie. Może nie wymiatają tak jak ja, ale dają rade :p
  • tajdi!

Kruca, to po co ja zarabiam ciężkie pieniądze, jak pewnie termin mojej sesji to 26.01.2009 - 08.02.2009. super czad; / a chciałem pojechać... :(
  • Youth gone wild.

Tajduś to pojedziemy sobie po sesji; ]
  • Kasia

Kuba ze mna będziesz w tym roku jeżdzil:P
  • Anonim

Kasia jedziesz? ok możecie wszyscy nie jechać będę, ja, Kasia, i całe góry dla nas bo cały świat będzie miał SESJE....
  • Youth gone wild.

goń sie leszczu :p
  • Anonim

idz sobie zalicz sesje... ja wam na studia nie kazałem iść
  • Wojciu

Ty jesteś na najlepszej drodze, aby na nie nie pójść. Już ja powiem pani profesor Jah, żeby ci 'umiliła' życie:p
  • Anonim

lepiej nie bo mi już wystarczająco umiliła życie w poniedziałek stawiając mi dwie jedynki ale nie byłem sam :D bo byłem ja i 29 innych osób :D
  • Wojciu

Konkrety:p
  • Anonim

dobra mam was gdzies "O" bede sobie smigał z Kasią, no bo wątpię czy Buła lub Arek coś zdziałają w tym roku :D:D będą jeść śnieg z pod moich nart :D
  • <=Błaszak=>

Ja chętnie też pojadę bo dawno nie byłem na jakiejś górce gdzie można porządnie przycisnąć i pokatować trochę sprzęt; p
  • a

ja poważnie się zastanawiam czy nie pojechać.:P
| |

Wszyscy od Ciotki (Cioci Zosi) wpisujcie sie tutaj!!! :):):) elo melo najlepsze kolonie i obozy !! ...

Fotki

Miejsca grona (1)