-
Fin
Z racji tego, iz mam przyjemnosc juz 3 dzien przebywac w rejonie narciarskim Maria Alm - Mülbah czuje sie w obowiazku podzielic sie pewnymi spostrzezeniami.
Po pierwsze i najwazniejsze: w poblizu niestety nie ma stacji benzynowej ani zadnych ''cwelpunktow''
a generalnie to tak:
Nasz osrodek(przynajmniej z zewnatrz) wyglada zupelnie przyzwoicie i lepiej nawet od wczesniejszego.
Niestety nawala troche jego lokalizacja gdyz do ''centrum'' maria alm jest jakies 1.5 km z czego kawalek pod göre.
Ale za to warunki narciarskie naprawde niezle mimo iz na razie nie dopisuje pogoda.
Sniegu od cholery az troche za duzo i sie chlopaki w ratrakach nie wyrabiaja ale do waszego przyjazdu sie powinni ogarnac. Jedynym problemem jest w cholere mocny wiatr, a z nim zadymki, zachmurzenie etc.
Jak na razie przynajmniej (mam nadzieje ze to sie utrzyma) ludzi jest tu strasznie malo, a tych wk*****jacych szkolek nie ma w ogole tak jak polakow
Anyway Maria Alm czeka;)
P.S sorry za literowki ale na tej ich klawiaturze strasznie trudno cos skleic.
Pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
heh Mateusz dzieki za info; ) To Ty już wyjechałeś a ja wysłałem Ci wszystkie zdjęcia po raz 1000 i bon; ) z tym ze teraz na dobry adres; ) poszukaj marketów powinna być Billa i cos w rodzaju naszego Kaufland o nazwie Kaufhaus; )
-
Fin
Widzialem tylko cos co sie nazywa ''ADEK''
nawet niezle zaopatrzone,nie bede narzekal...
generalnie centrum maria Alm to kilka sklepow na krzyz ale calkiem niedaleko jest spore miasto juz.
Ucichl juz wiatr i dzisiaj wyszlo slonce, zero chmur. Modle sie zeby tak juz zostalo;)
Plusem jest tutaj to ze ten region narciarski to jakies 6 polaczonych ze soba szczytow ale zobaczycie jak pryjedziecie;)
a bon sobie musi poczekac;)
ale dzieki za wyslanie. Perspektywa odbioru jest coraz blizsza:P -
a jak ja patrzyłem na mapkę to z niej wynika,
że mieszkamy praktycznie na samym stoku, prawda to? -
Anonim
chuj gdzie mieszkamy ja to nawet w ziemiance mogę ważne że jes dobrze zaopatrzony ADEK :D -
Fin
Dobrze gada!!:D
a do stoku (tego wlasciwego) to kawalek jednak jest...
ale blisko ,blisko
blizej chyba niz do ADEK-u; ) -
-
Anonim
muaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah ahahahahaha my to będziemy mieć jezioro łabędzie oj będziemy :D -
Anonim
-
Jej Wysokość Dziuba
-
Adam
-
Anonim
-
Youth gone wild.
-
Anonim
-
tajdi!
Nie, udany :D Jak zwykle z wami ludziska, jak zwykle; ) Ja wracam do pracy, bo tydzień zabawy pozostawił bardzo ciekawy, a jednocześnie troszeczkę uciążliwy ciężar w postaci niezałatwionych spraw i nienapisanych prac... Pozdrawiam :P -
dosłownie Hochkonig - WINTERREICH :)
gitara niemiecka z resztą była Adrian; )
Chechowice-Dziedzice - pozdrawiamy ! http://www.czecho.pl/
Gratulacje dla Kuby za 360o; ) - Respect oraz dla calej grupy advanced ! ale pamietajcie zawsze jest coś nad czym można popracować KOLANA ! POSTAWA ! ŚMIG CHAMÓJĄCY !; )
Endżi - 3:0 :) zawsze wygrywam :)... WIĘC księRZyc w pełni ódaje rze nicMU niejest a jego gluwka jest jusz dawno do wymiany !
PODOPIECZNI BYLIŚCIE W MIARĘ GRZECZNI !
Dziekuje Wszystkim za ten obóz !
pzdr