Bryan Adams [192]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Simi

ulubiona piosenka: Summer Of '69... boskie... chcialabym ja kiedys uslyszec na zywo :D
    ulubiony album: nie dysponuje niestety zbyt wieloma, poki co The Best Of Me; )
  • alex

s'69 klasyka :)

ostatnio moją ulubioną piosenką jest 'i was only dreamin' z 'room service'-> i to właśnie mój nr 1 wśród płyt. a na drugim miejscu, chyba 'on a day like today' :)
  • karolinka

A ja uwilebiam "Everything I do" i "heaven".. Byc na jego koncercie-marzenie zycia.. Moze kiedys sie spelni.. :)
  • Nika

'Summer of '69' (jak wiekszosc;)), 'Heven', 'Victim of love', 'Rebel', 'I' ready', 'Straight from the heart', 'Everything I do', Dont' drop that bomb on me', 'Star', 'We're gonna win', 'I think about you', 'All for love', 'On a day like today' i wiele, wiele, innych...:)
    P.S. Kolejnowc wyzej wymienionych przypadkowa...:P
  • Simi

ehhh... czy on kiedykolwiek przyjedzie do Polski?... do najgorszej wiochy dla niego pojade :P
  • Marek

Najlepsza płytka: Live!Live!Live!
    Zupełnie jakby się tam było:)
    Piosenka:
  • Marek

Najlepsza płytka: Live!Live!Live!
    Zupełnie jakby się tam było:)
    Piosenka: s'69
  • Dafid

Ja mam prawie wszystkie jego piosenki!!!!
    Uwielbiam raczej wszystkie!
    Bo wiecie, on jest jednym z tych artystów, które ma piosenki dobre, i jeszcze lepsze. Nie ma takich gniotów i zapchajdziur jak niestety większość artystów. Btw, jak mogliście nie wspomnieć o najbardziej dynamicznej piosence jaką jest RUN TO YOU!
    Btw, Adams był w polsce i to niedawno na festiwalu w Sopocie, jakieś 4/3 lata temu. Miał przyjechać w roku ubiegłym, ale coś nie wypaliło z zamiast niego jakaś rura śpiewała. Ale myśle że kiedyś jeszcze do nas zawita!
  • Anonim

jesli ktos jest zainteresowany wyjazdem na koncert 19 IX 05 to na tej stronce sa pewne informacje http://www.erfurt.prv.pl
  • Mr. K.

zdecydowanie "heaven"
  • alex

"heaven" ponad wszystko, zawsze i wszędzie :))
  • Aleksandra

"C'Mon C'Mon C'Mon" z płytki "On A Day Like Today" jak narazie, dzisiaj :)
  • Anonim

Ja mam wszystkie płytki (oryginalne nawet:P:P) i trudno wybrać tą najlepszą... !
    Ulubione piosenki (kolejność przypadkowa... lece po albumach:P od tyłu:D): Room Service, i was only dreamin', why do you have to be so hard to love?, right back where i started from, i will always return, brothers under the sun, you can't take me, THE BEST OF ME!!, how do ya feel tonight, c'mon c'mon c'mon [cudowne w wersji live!!!!!!!!], ON A DAY LIKE TODAY!!, before the night is over, i'm ready, back to you, a little love, when you love someone, 18 til i die, black pearl, we're gonna win, star, EVERYTHING I DO, do i have to say the words, don't drop that bomb on me, house arrest, thought i died and gone to heaven, HEARTS ON FIRE, into the fire, victim of love, native son, HEAVEN, somebody, summer of 69, she's only happy when she's dancin', this time, take me back, straight from the heart, don't leave me lonely, what's it gonna be?, lonely nights, you want it you got it, remember,....,.....,..... czuje ze cos pominelam :/

dużo tego? za mało :)
  • Anonim

Martelina chyba rzeczywiscie cos pominelac :P a "Home again"??a "Let him know"??"What does it do to your heart"??i pewnie jeszcze sporo moznaby bylo wymienic;)do zobaczenia 19 IX :)))
  • Anonim

aaaaaaaaaaaaa no taaaak zapomnialam aaaaaaaaaaa.. :)
  • Nevermore

"Heaven", "Run To You", "Everything I do...", "Star", "The Only Thing That Looks Good On Me Is You", "I Wanna Be (Your Underwear)", "Summer of 69", "Black Pearl"... w sumie wszystko sie powtarza z przedmowcami:)
  • alex

no, w ogóle wszystko, co stworzy BA jest boskie, oryginalne, i wszystko może być naszymi "ulubionymi" :))
  • Anonim

zapomnialam o "what does it do to your heart" i "rebel" i w ogole prawie cala reszta:P
  • madźkas

tez mam wszystkie plytki (bo jesem siostra marteliny hehehe:P), ulubione piosenki.... hmmm kocham wszystkie, ale tak baaardzo to the best of me, summer of'69, let him know, she believes in me, how do ya feel tonight, c'mon c'mon c'mon, fearless, cloud nr 9, back to you, can't stop this thing we started, when you're gone, heaven, inside out, everything i do, room service, this side of paradise, i was only dreaming, open road, thought i'd died and gone to heaven, vanishing, 18 til i die, star... wlasciwie to nie ma sensu;) wszystkie bosssskie!:)
    a pamietacie grazyne z festiwalu w sopocie? kto by nie pamietal... haha:)
  • Anonim

ja uwielbiam "Please Forgive Me"- muzyka do niej jest jedną z najseksowniejszych na świecie- jeśli rozumiecie o co mi chodzi; );
    "Everything I do", "Heaven", "I wonna be your underwear" :>>>, "The best of me", "Inside out"...
    :)
| |

Wiadomo, o jaką muzykę chodzi...

Fotki

Miejsca grona (0)