Bruce Lee [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jaki jest, waszym zdaniem, najlepszy film Bruce'a?
  • .

wejscie smoka! zajebisty filmik!
  • Anonim

wejście smoka nie byl najlepszy,jest moze najbardziej znany.Świetny jest Chinese Connection-wsciekle piesci i powrot smoka!!!! moze ktos z was ma big bossa lub fist of fury,bo cos nie moge ich sciagnac
  • ...

Najlepszym film Bruce Lee był "Game of Death"
    Śmierteln Gra szkoda że nie grał w nim do końca
  • marvelboy

Zielony szerszeń żądzi !!!
  • Anonim

Stawiam na Fist Of Fury (1972) a z filmow z Brusem mam Bruce Lee - Fist Of Fury (1972) ,Way of the Dragon ,Game Of Death,Enter the Dragon ,Bruce.Lee.A.Warriors.Journey. 2000 roku są w nim umieszczone wywady z Brusem oraz nie wykorzystane sceny z filmu Game Of Death :)
  • Dżoana

jak na razie kilka razy oglądałam WEJŚCIE SMOKA i jest super.......
    a reszta filmików.........już nie mogę się doczekać kiedy je obejrzę; )
  • sorok

Oczywiście ''Wejście smoka" ale godne uwagi są także ''Pięść wściekłości", "Droga smoka" i "Gra śmierci"( której nie zdążył dokończyć przed śmiercią ale film sie ukazał)
  • kemot722

Według mnie nie ma najlepszego filmu, bo każdy jest inny. Każdy jest dobry na swój sposób mimo tego, że w każdym są sceny walki. Żałuję, że nie mogę nigdzie znaleźć "Wejścia Smoka" na DVD z polskim lektorem (zgrywałem co prawda z telewizji TVN, ale lubię mieć dobre filmy w dobrej jakości). Czy ktoś wie, czy jest w ogóle, w sprzedaży "Gra Śmierci"?
    Pozdro!
  • Anonim

Ludziska gdzie wy macie oczy.Jak czytam,ze Game of death to swietny film to az mnie skreca.Po pierwszych minutach juz nie moglem dalej ogladac.A ten jego dubler to szkoda gadac.Film jest do dupy.Jesli ktos niechce sie zrazic do filmow z Bruce Lee to niech oglada filmy wydane od Big Boss-a do Enter the Dragon,a wydanymi pozniej niech nie zawraca sobie glowy
  • Anonim

Enter of The Dragon

I scena z lustrami...aby pokonać przeciwnika musisz najpierw pokonac siebie (własne słabości).
  • kemot722

Gdyby Bruce Lee zastrzegł sobie prawa do oryginalnego scenariusza filmu "Gra Śmierci", to reżyser by go nie zmienił i cieszylibyśmy się nim jak filmami z Bruce'a Lee. Film "Gra Śmierci" raczej nie można nazwać filmem Bruce'a Lee.
  • Lucjola, Lucjola, ...

Wściekła pięść.

Na mule powinny byc filmy z Brucem ale nie wiem, jak z ich jakością
  • Anonim

a dziś o 20.45 film z Brusem (Polsat)
  • kemot722

Raczej jego dublerem...
  • kemot722

Film, który sprzedawany jest u nas w kraju pod tytułem "Żegnaj Bruce Lee", na Polsacie puszczają pod hasłem "Ostatni pojedynek".
  • Anonim

ok, ok
  • <''[Kuder]''>

szajski ten z dublerem wszystko naj są wsciekłe pięści i wejście smoka
  • Anonim

Chen- i miałeś oczywiście rację.

film beeeeznadziejny :(, szkoda że to nie był Bruce.
  • Anonim

Enter The Dragon i Game Of Death
| |

Bruce Lee1940-1973 Olśniewająco rozbłysnął niczym meteor w świecie sztuk walkii filmów w 1973...

Miejsca grona (0)