Bródno Sto(L)ica [373]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ello ... moze mieszkacie w poblizu ulicy Ogińskiego lub Nieszawskiej ... jezeli tak to pisac Ziomm ...
  • Kasiuleńka =]

Siemka. Ja mieszkam w okolicy Chodeckiej i Żuromińskiej.
  • żałuje...

Ja Syrokolmli a Bolesławicką. pozdrawiam
  • Angel Of Darkness

Heja, Krasnobrodzka sie klania nisko :)
  • NaTkA

ja Rembilelińska to ten długi blok naprzeciwko nieszawskiej zwany PEKIN pozdro
  • Anonim

A ja mieszkam na Nieszawskiej LOL; -)
  • NaTkA

to fajowo ze tam mieszkasz haha
  • Anonim

LOL
  • Anonim

Witam ja mieszkam na Bazyliańskiej. Pozdro
  • NaTkA

widze że za durzo osób nie odpowiada skąd jest no wiecie mozę boją sie powiedzieć skąd są bo myslą że donich będziemy przychodzić hahaha
  • Anonim

ej ja mieszkam na OGINSKIEGO 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Rufus

ja tez jestem z pekinu

pozdro
  • Anonim

heeeya krasnobrodzka sie kłania ja tez jestem z krasnobrodzkiej ale jakos Cie nie kojarze :// ehhh takie wspaniale i duze jest te brodno ze ttrudno sie poznac i zauwazyc hehe pozdrawiam :))
  • Angel Of Darkness

Hmm.. a Ty mi z twarzy wydajesz sie jakos znajomy jakos albo mi sie wydaje :) hehe :) no, ale nic.. Paulina jestem :D hehe :) pozdr. :)
  • Anonim

ja tez jestem z kranobrodzkiej ale nie znam was choc kojarze z widzenia:):):) pozdro dla moich ziomkow zkwadratow na suwalskiej:)<lol>
  • kasiapl

ja tez z krasnobrodzkiej :DD
  • <3Kasiuleczka<3

ja jestem z wysockiego 16 :) okolice majowej nieszawskiej ogińskiwgo itd
    buziale dla wszystkich :)
  • ♥ Ewciorek ♥

Krasnobrodzka :)
  • żałuje...

CO WY WSZYSCY Z TEJ KRASNOBRODZKIEJ?? MANIA JAKAŚ CZY COŚ?? A MOŻ KTOŚ JEST Z INNYCH TERENÓW NIŻ KRASNOBRODZA????????
  • ♥ Ewciorek ♥

hihihihi :D

Krasnobrodzka...fajna jest :P
| |

Nasze Bródno ... Nasza Sto(L)ica ... nasze klimaty ... melanże ... wszytsko czego pragniesz...

Fotki

Miejsca grona (0)