-
Anonim
Ello ... moze mieszkacie w poblizu ulicy Ogińskiego lub Nieszawskiej ... jezeli tak to pisac Ziomm ... -
Kasiuleńka =]
-
żałuje...
-
Angel Of Darkness
-
-
NaTkA
ja Rembilelińska to ten długi blok naprzeciwko nieszawskiej zwany PEKIN pozdro -
Anonim
-
NaTkA
-
Anonim
-
Anonim
-
NaTkA
widze że za durzo osób nie odpowiada skąd jest no wiecie mozę boją sie powiedzieć skąd są bo myslą że donich będziemy przychodzić hahaha -
Anonim
ej ja mieszkam na OGINSKIEGO 9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Rufus
-
Anonim
heeeya krasnobrodzka sie kłania ja tez jestem z krasnobrodzkiej ale jakos Cie nie kojarze :// ehhh takie wspaniale i duze jest te brodno ze ttrudno sie poznac i zauwazyc hehe pozdrawiam :)) -
Angel Of Darkness
Hmm.. a Ty mi z twarzy wydajesz sie jakos znajomy jakos albo mi sie wydaje :) hehe :) no, ale nic.. Paulina jestem :D hehe :) pozdr. :) -
Anonim
ja tez jestem z kranobrodzkiej ale nie znam was choc kojarze z widzenia:):):) pozdro dla moich ziomkow zkwadratow na suwalskiej:)<lol>
-
kasiapl
-
<3Kasiuleczka<3
ja jestem z wysockiego 16 :) okolice majowej nieszawskiej ogińskiwgo itd
buziale dla wszystkich :) -
♥ Ewciorek ♥
-
żałuje...
CO WY WSZYSCY Z TEJ KRASNOBRODZKIEJ?? MANIA JAKAŚ CZY COŚ?? A MOŻ KTOŚ JEST Z INNYCH TERENÓW NIŻ KRASNOBRODZA???????? -
♥ Ewciorek ♥
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem