- 1
- 2
-
Anonim
-
Tasiek
-
Lechu
-
m
-
-
lubiej
za co? za to, że był to pierwszy support jaki widziałem w życiu który dawał bisy (przed Daabem); ) -
Anonim
-
soul-rebel
Za niesamowity głos wokalisty
Za ciekawe połączenie reggae i rocka
I za "Ona mówi... " -
Anonim
Za co?....
Za 'sceniczny image' Wawy; -)
Za wiecznie białe buciki Juliego
Za śliczny drzewniany bas Rafika
Za Sajmona- całego, bo zawsze zaczynam się uśmiechać na jego widok ( czego proszę nie łączyć z żadnym uczuciem, ani niczym takim!!!)
Za Ślepców, a ostatnio (tzn od jakiś 5 miesięcy) i za Słoneczną...
Za to, ze na koncercie Bramafanu albo spotykam dawno niewidzianych znajomych, albo poznaję nowych wspaniałych ludzi (uściski i pozdrowienia dla tych 'wspaniałych', a szczególnie jednej i ona wie, że to o niej - I hope so...)
Za ogólnie rozumiany całokształt
Za to, że są... !!! -
Anonim
-
Anonim
-
janek krzysiek
-
anuśka
za to ze jak mam zły humor i ich posłucham choc troche usmiecha mi sie buźka........ -
Anonim
zaaa.. zaa..zzzz..aaa wszytko :)
i doslownie i doslownei i doslownei nie potrafie powedziec co jest najpiekniejsze w nich..
:)
odplywam doslownie nie chyba jednak muszyka w sensie ze melodia :D
jak zwykle nie stylistyczne, ale co tam da mi sie to chyba wybaczyc? -
w życiu piekne są tylko chwile
hmmmmmm za wszystko za muzykę i za klimat...... jest w nich cos fajnego:) -
Anonim
-
w życiu piekne są tylko chwile
no jasne Agniesiu ......kurcze naprawde są super:)i mają to coś fajnego w sobie..... -
Caroline.
tak tak...spiewacie, ale tez i ladnie falszujecie.ale to tylko tak na marginesie dziewuszki. w ogole jestes kochane, a Bramafan wymiata:P -
Anonim
phii sama faluszyjesz; p :*
a na religi dzis z marlena dawalysmy koncert ^^ i bramafan bez kitu ma cos w sobie, tak niepowtarzalny klimat ze inni moga im tyko pozazdroscic -
Caroline.
oj tak tak...:D <lol>no ja juz nic nie mowie..dziewuszki. ale na idola to wy sie jednak nie nadajecie:P -
Caroline.
kurcze, ale trzeba by było sie kiedy przejechać na koncercik na Bramafana...tylko trzeba wychaczyć jakieś fajne miejsce i odpowiedni termin i bedzie super:P
- 1
- 2