Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tasiek

Tu wpisujcie o koncertach, kto idzie i wogule to mozę się z stykniemy.
    A tak wogule to miałbyć koncert 30 paźniernika ale nie wiem czy będzie.
  • Anonim

wczoraj bylam na koncercie w stodole...stalam sobie przed budynkiem i czekalam na kolege gdy moim oczom ukazal sie napis.."bramafan" tak tak...21.11 nasz ukochany zespol wystapi w konkursie "mlode wilki" :D ja ide na 100%
  • Tasiek

Ja również się pojawię.
  • Anonim

to juz jest prawie pewne wiec postanowialm to oglosic wszem i wobec..otoz zapraszam wszystkich do mojego liceum na koncert "przystanek lelewel" jak sie dowiedzialam wczoraj wystapi zespol Bramafan :D (tak na marinesie...powiedzialam koledze, ze to jedyny warunek dla kotrego sie tam pojawie, biedak nie mial wyjscia :P)
    koncert odbedzie sie prawdopodobnie 28.11, wjazd 5 zeta, miejsce: XLI lo im lelewela w Warszawie. Zapraszam!
  • Tasiek

Ja się obowiązkowo pojawię ty radziej że lubię tą szkołę,a at kwogule ktoś jeszcze ma grać czy tylko Bramafan??
  • Anonim

slyszalam o takich zespolach jak tabularaz, helfire i objazd albo corruption ale to nic pewnego..o Bramafanie dowiedzialam sie wczoraj bo wczesniej mieli nie grac na "przystanku"

hmmm czybys mial okazje uczestniczyc juz w tego rodzaju imprezie???
  • Tasiek

Nie ale byłem rok temu na spotkaniu informacyjnym:D Ja siędze jakaś muzyka nie wierze uszom a to pasażer:d
  • Anonim

hehehehe moja ukochana szkola :D tak tak caly lelewel...
  • Anonim

a na expo ulotki dostawali tylko ludzie z dlugimi wlosami :P tradycja musi byc!
  • Tasiek

No mnie już byście nie dali bo jakiś czas temu się obciąłłłem:D:P
  • finding Neverland

ktos wie ile wstep koszci?
  • Anonim

jezeli chodzi Ci o 'przystanek lelewel' to 5 zeta w przedsprzedazy a 7 w dniu koncertu

wiecej info na http://przystanek.lelewel.waw.pl/
  • Tasiek

Ej rudzielec chciałbym zdementować plotki. Bo nei jaki grzesiek napisał że 25 będzie przystanek lelewel a ty napisałeś że 28. Ja niestety nie mogę sprawdzić na stronce bo mi stronka nie działa.A tak wogule to Bramafan napewno będzie grałł???
  • Anonim

wiec "przystanek lelewel" faktycznie bedzie 25, taka jedna pierdola, ktora go organizuje zle mi powiedziala :)

tu masz info ze stronki:

25.11.2005
    Serdecznie zapraszmy wszytskich na piątą już edycje Przystanku Lelewel.Odbędzie się ona jak zwykle w Gmachu "Lelewela" na ulicy Kiwerskiej 3(na dole zamieszczamy mapkę ukazującą jak dotrzeć na miejsce z przystanku Os. Potok). Koncert zapewne będzie równie żywiołowy jak przeszłe edycje.Przedstawiona muzyka bedzie różnorodna tak jak tylko rock jest roznorodnym :).Fani lżejszych odmian rocka znajda cos dla siebie:w charakterze głównej gwiazdy zagra znany i lubiany zespol Bramafan tworzący nastrojowe reggae.Oprocz niego usłyszym troche cięszych dźwięków które zaserwuje nam młody acz znakomicie się zapowiadający zespół Zero Signal grający znakomity technicznie Thraash Metal.Natomiast specjalnie dla fanów tradycyjnego rockowego grania zagra warszawsk formacja Wściekłe Walenie. Jeszcze raz serdecznie zapraszamy !!!

Zagraja :
    Zero Signal Thrash Metal Warszawa
    Wsciekle Walenie Rock Warszawa
    Bramafan Reggae Warszawa
    Sacrifice Nadzieja Warszawskiego Thrash Metalu
    Tabularaza Reggae Warszawa
    D-Generacja Punk Warszawa
    Mozliwe rowniez goscinne wystepy zaprzyjaznionych zespolow
    Otwarcie bram punkt 17.00
    Bilety w cennie 5pln(7 w dniu koncertu)

a Bramafan bedzie na 100% bo powiedzialam, ze jak nie ebdzie to ja nie przyhcodze...i ta mala pierdolka (o ktorej juz wspominalam) nie miala wyjscia..musiala ich zaprosic :)

• Anonim

tipipri! :] jeszcze dwa dni i koncert w stodole! :]
  • Tasiek

JA już się nie moge doczekać.
    A tak z ciekawości zauważyliście że strona bramafanu od wczoraj nie działa???
  • Anonim

ano nie dziala...
  • Anonim

u mnie w ogole ostatnio nic nie dziala wiec sadzilam ze to moj komp znowu cos nawala a nie stronica
  • Anonim

a ja mam cos fajnego :) dostalam dzisiaj linka do piosenek 'filipa z konopii' :D
  • Anonim

ech..no i nie poszlam na mlode wilki..nikt nie chcial ze mna isc..sami sztywniacy, tylko by sie uczyli :P przeciez koncerty sa wazniejsze od nauki!! opowiedzcie jak bylo...albo lepeij nie, jeszcze bardziej popsuje sobie humor :(
| |

Witaj widzę że trafiłeś na grono zespołu Bramafan. Mam nadzieje że dzięki temu gronu coraz wi...

Fotki

Miejsca grona (0)