-
Anonim
Byliście na jakimś????Podzielta się wrażeniami :P
byłam w Katowicach i nie żałuję ...koncert godny powtórzenia :D -
Nika
-
chiczkok
Aaaa! wczoraj byłam i aaa.. jeszcze emocje:D
26 wybiorę się do Szczecinka a potem 3 lipca może do Tczewa:D -
satine
Kidolki :)
Taaa.... koncert w Człuchowie to było coś.. 'I'm going crazyyyyyyyyy.... missing every moment :)' -
-
chiczkok
Aaa.. bejbe [;
Mary Jane sometimes I'm dreaming of you my Jane.. lalaa.. odlatuję:D
-
Anonim
-
chiczkok
-
żaba
-
chiczkok
szczecinek juz jutro:D ale w Krakowie też bym kciała dla samego miasta [;
jeszcze jakies mp3?:D -
żaba
-
chiczkok
-
Anonim
Ja byłam na trzech...
rok temu w czerwcu na dniach ursynowa... i od tego zaczęła się moja przygoda z Braćmi, kiedy przechdoze w miejscu gdzie stała scena nie ma dnia żebym się nie rozpłakała
w megaclubie jak byłam u rpzyjaciółki, w katowicach, było cudownie poprostu...
no i w Warszawie na Woli w amfiteatrze, było wtedy nieziemsko, sie z dziewczynami rozkręciłyśmy i wróciłam cała obolała...
Z autografów (muszęęę się pochwalić :D) mam jeden od Wojtka z megaclubu, wszyscy podpisali mi się na plakacie jak byłam w megastorze w wawie i jeszcze na sinlgu niczego więćej podpisali mi się wojtek, piotrek, sebastian i krzysiek ^^
-
chiczkok
-
Anonim
zazdroszczę, głęboko zazdroszczę... gdybym mogła to bym jeździła za nimi po całej Polsce... to jest naprawde mój ulubiony polski zespół -
chiczkok
-
Anonim
-
chiczkok
-
chiczkok
Aaa! było cudownie:DD hehe navet sobie pogadałam z Wojtkiem i zostałam 1h na zebraniu fun clubu:DD w jade dalej na koncerty:DD -
Anonim
No mi niestety wiek i finanse nie pozwalają na jeżdżenie za nimi po całej Polsce... ale i tak miałam 3 koncerty więc nie narzekam :) -
chiczkok