-
aaaaaaa
-
S t u d z i k™
ja gram w sumie od dziecka,najbardziej lubie grac w Debkach.Stolicy polskich bouli :) -
aaaaaaa
no ja jestem amator.dopiero tye wakacje byly moim pierwszym razem i nie mialem jeszcze okazji grac w polsce. a w warszawie gdzie? -
Anonim
-
-
S t u d z i k™
Ty Pekal grasz na centralnym,bo tam mieszkasz:) i nie chcesz kartonu zostawiac samego,ale tam nie jest tak fajnie :) :) :) -
aaaaaaa
-
Grono.Net
to chyba prawda z ta stolica polskich buli, bo ja rowniez zaczynalem w Debkach dobrych kilka lat temu (jak rowniez wszyscy ci gracze, ktorych znam).
i do dzis grywam w zasadzie prawie tylko wtedy kiedy tam jestem (moze dlatego wciaz jeszcze nie wymiatam jak goscie, ktorych widzialem w ogrodzie saskim na mistrzostwach Polski -wielki szacun dla nich).
a z miejscowek w warszawie to polecam otoczone iglakami wyzwirowane placyki w Parku Skaryszewskim (jeden jest np obok Misianki). maja tak z 50 m srednicy - w sam raz na konkretna bulowa rozgrywke.
ale i tak szczerze mowiac wole gre na plazy, gdzie do tradycyjnych regul i emocji towarzyszacych grze dochodza takie aspekty jak nierowny teren (staczajace sie bule) i grzaski badz ubity piasek (co skutkuje tym, ze nigdy nie wiadomo czy bula w danym miejscu siadzie czy potoczy sie dalej) -
Anonim
polecam park ujazdowski...zajebiste miejsce
oczywiscie jak jest cieplo. bo tych co teraz grywaja to tylko podziwiac -
Grono.Net
to ktos gra teraz w ujazdowskim?!?
poza tym tam mozna sprobowac na tartanie na placu zabaw. tez moze byc niezle (jakies nieprzewidziane efekty)
-
Anonim
albo namiastka gry na plazy w kopnym sniegu na agrykoli ale to raczej nie dzis ...
ale nie ma problema nadchodza opady sniegu.. -
aaaaaaa
-
Henri Landru