Boso jest fajnie! (dawniej: Boso po świecie) [331]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pietrek

Jak wiadomo Kraków sie różni od reszty Polski i można zauważyć, że ludzie tu rodzą się w butach. Może zbierzemy grupkę, która mimo tej dziwnej właściwości miejsca czasami butów nie nosi i ma ochotę na bosy spacer. Zgłaszajcie się.
  • Miro

Hej Pietrek. Nie ma watpliwosci, ze warto sie bedzie kiedys wybrac na taki spacer. Okolice Krakowa chyba sa w stanie zaoferowac jakas ciekawa trase. Bo centrum miasta dla mnie, tak jak i dla Ciebie nie jest wielka atrakcja. Musze jednak prosic o wybaczenie, bo bede uparcie czekal na wiosne - i to chyba taka majowa. Pod wzgledem reakcji na zimno jestem niereformowalny.
  • Pietrek

Ano jak uważasz :-).
    Ja z Ilonka chodzę zwykle gdzieś w dolinki... Ona póki co jeszcze nie odwarzyła się zdjąć butów. A co do zimna... cały dowcip w chodzeniu boso po sniegu polega na tym, że w ekspresowym tempie nogi stają się gorące.
    Ale teraz takiego miłego puchu nie ma, więc Cię na eksperymenty namawiał nie będę,
  • Pietrek

UWAGA UWAGA ACHTUNG ACHTUNG
    Co tydzień gdzieś idę - jak kto chce wspólnie - proszę o maila...
  • Skippy

>Pietrek napisał
    >UWAGA UWAGA ACHTUNG ACHTUNG
    >Co tydzień gdzieś idę - jak kto chce
    >wspólnie - proszę o maila...

No to moze bedziesz szedl do Szczyrku. Jak sie pogoda poprawi, to sie tam wybieram. Sniegu moze sie jeszcze troche znajdzie :)

D.
  • Pietrek

na razie czyli za tydzień idę do Zalipia (tzn jadę a na miejscu idę.).
    Ale o Szczyrku pomyślę.
  • Pietrek

Byłem w dolinie Dłubni. Za pare dni wstawie fotki na gealerie gronową. I na stronę też.
  • Miro

Joooojj...! Caly tydzien ciszy w gronie. Trzebaby cos napisac, ale nie mam koncepcji. Trzymajcie kciuki za wiosne, walczy dzielnie, jak Malysz w obronie czerwonego kombinezonu. Pietrek, jak chwyce troche wolnego czasu i ciepla, moze sie gdzies wreszcie wybierzemy razem, pewnie jakos po Swietach.
    Czy sa jeszcze jacys chetni z Krakowa?
    W ubieglym tygodniu kusilem wiosne zagladajac do lasu, ale ziemia jeszcze dla mnie za zimna, zdiagnozowalem brak komfortu spaceru.
  • Pietrek

Ja zawsze chętnie
  • Pietrek

wybieram sie w dolinki w niedziele. Kto chce ze mną?
  • Pietrek

zdjecia z Doliny Szklarki wrzucę na grono za kilka dni. Co ciekawe - pojechalem do Doliny a łaziłem szczytem górek...
  • Deborah

jestem za a nawet przeciwko!!
  • Pietrek

nie jest to takie glupie jak brzmi ...
  • Miro

Pozdrowienia dla wszystkich z okazji nadchodzacych Swiat, ocieplenia i nieuniknionego wiosennego przyplywu optymizmu. Trzymajcie sie zdrowo i radosnie, badzcie soba i w zgodzie ze swa natura nie dajcie sie pozrec spoleczenstwu. Wszystkiego dobrego zyczy Mirek
  • Miro

Pietrek, czy nie planujesz jakiegos spaceru w najblizsza niedziele? Moze bysmy polaczyli sily; jesli Bozia da, ze sie pogoda nie popsuje warto by rozpoczac sezon. Wiem, ze u Ciebie juz trwa, ale ja dopiero budze sie z zimowego snu, wiec moze ruszymy na jaks wyprawe?
  • Pietrek

Zastanawiam się. Mam ochoę w każdym razie. Podeślij mi jakiś kontakt telefoniczny ze sobą ...
  • Miro

Niniejszym kontakt zostal przeslany na priv-a
  • Pietrek

No to wybraliśmy się we trójkę na sacerek wokół Doliny Szklarki... co niniejszym rozpoczyna istnienie grupy w Krakowie jako grupy...
  • Miro

Potwierdzam, bo coz wiecej dodac...
  • olek (aka Reynevan)

Hej!
    To super informacja! :)

Dodajcie jeszcze, kto byl tym trzecim spacerowiczem.. No i czy macie jakies fotki i czy przygotujecie jakas krotki opis wrazen? :)

pozdrawiam!
| |

Motto: "Jedyne w Polsce forum, na którym chodzenie boso nie ma konotacji erotycznych" co...

Fotki

Miejsca grona (0)