-
Pietrek
Jak wiadomo Kraków sie różni od reszty Polski i można zauważyć, że ludzie tu rodzą się w butach. Może zbierzemy grupkę, która mimo tej dziwnej właściwości miejsca czasami butów nie nosi i ma ochotę na bosy spacer. Zgłaszajcie się. -
Miro
Hej Pietrek. Nie ma watpliwosci, ze warto sie bedzie kiedys wybrac na taki spacer. Okolice Krakowa chyba sa w stanie zaoferowac jakas ciekawa trase. Bo centrum miasta dla mnie, tak jak i dla Ciebie nie jest wielka atrakcja. Musze jednak prosic o wybaczenie, bo bede uparcie czekal na wiosne - i to chyba taka majowa. Pod wzgledem reakcji na zimno jestem niereformowalny. -
Pietrek
Ano jak uważasz :-).
Ja z Ilonka chodzę zwykle gdzieś w dolinki... Ona póki co jeszcze nie odwarzyła się zdjąć butów. A co do zimna... cały dowcip w chodzeniu boso po sniegu polega na tym, że w ekspresowym tempie nogi stają się gorące.
Ale teraz takiego miłego puchu nie ma, więc Cię na eksperymenty namawiał nie będę, -
-
Pietrek
UWAGA UWAGA ACHTUNG ACHTUNG
Co tydzień gdzieś idę - jak kto chce wspólnie - proszę o maila... -
Skippy
>Pietrek napisał
>UWAGA UWAGA ACHTUNG ACHTUNG
>Co tydzień gdzieś idę - jak kto chce
>wspólnie - proszę o maila...
No to moze bedziesz szedl do Szczyrku. Jak sie pogoda poprawi, to sie tam wybieram. Sniegu moze sie jeszcze troche znajdzie :)
D. -
Pietrek
na razie czyli za tydzień idę do Zalipia (tzn jadę a na miejscu idę.).
Ale o Szczyrku pomyślę. -
Pietrek
Byłem w dolinie Dłubni. Za pare dni wstawie fotki na gealerie gronową. I na stronę też. -
Miro
Joooojj...! Caly tydzien ciszy w gronie. Trzebaby cos napisac, ale nie mam koncepcji. Trzymajcie kciuki za wiosne, walczy dzielnie, jak Malysz w obronie czerwonego kombinezonu. Pietrek, jak chwyce troche wolnego czasu i ciepla, moze sie gdzies wreszcie wybierzemy razem, pewnie jakos po Swietach.
Czy sa jeszcze jacys chetni z Krakowa?
W ubieglym tygodniu kusilem wiosne zagladajac do lasu, ale ziemia jeszcze dla mnie za zimna, zdiagnozowalem brak komfortu spaceru. -
Pietrek
-
Pietrek
-
Pietrek
zdjecia z Doliny Szklarki wrzucę na grono za kilka dni. Co ciekawe - pojechalem do Doliny a łaziłem szczytem górek... -
Deborah
-
Pietrek
-
-
Miro
Pozdrowienia dla wszystkich z okazji nadchodzacych Swiat, ocieplenia i nieuniknionego wiosennego przyplywu optymizmu. Trzymajcie sie zdrowo i radosnie, badzcie soba i w zgodzie ze swa natura nie dajcie sie pozrec spoleczenstwu. Wszystkiego dobrego zyczy Mirek -
Miro
Pietrek, czy nie planujesz jakiegos spaceru w najblizsza niedziele? Moze bysmy polaczyli sily; jesli Bozia da, ze sie pogoda nie popsuje warto by rozpoczac sezon. Wiem, ze u Ciebie juz trwa, ale ja dopiero budze sie z zimowego snu, wiec moze ruszymy na jaks wyprawe? -
Pietrek
Zastanawiam się. Mam ochoę w każdym razie. Podeślij mi jakiś kontakt telefoniczny ze sobą ... -
Miro
-
Pietrek
No to wybraliśmy się we trójkę na sacerek wokół Doliny Szklarki... co niniejszym rozpoczyna istnienie grupy w Krakowie jako grupy... -
Miro
-
Hej!
To super informacja! :)
Dodajcie jeszcze, kto byl tym trzecim spacerowiczem.. No i czy macie jakies fotki i czy przygotujecie jakas krotki opis wrazen? :)
pozdrawiam!