-
Hej!
Jak pamiętacie niecaly miesiąc temu "dorwala" nas dziennikarka Zycia Warszawy i napisala o nas krotki tekst (artykul o nas ukazal sie 8.05, mozna go znaleźć tu: http://wiadomosci.onet.pl/1409347,2... ).
A teraz próbuje się z nami umówić dziennikarz radia Eska, by zrobić krótki materiał do wiadomosci i jakis niewielki reportaż.
Macie ochotę wziąc w tym udział?
Nie bójcie sie! Wizji nie bedzie. Ba! Tym razem nawet zdjęć nie zrobią! A przygoda moze byc fajna (tak jak fajnie było w czasie rozmowy z Kasią z ŻW).
Propozycja terminu: czwartek, godz. 17.45
Miejsce: Fontanna przy Placu na Rozdrożu (jest tam kameralnie, a i jest to dobry punkt wypadowy w kilka fajnych miejsc).
Jakby co, to od jutra w moim profilu będzie mozna znaleźć telefon kontaktowy.
Znajdzie się ktoś chętny z "młodego pokolenia"? Czy znowu tylko "stare wilki" będą? 8-P
pozdrawiam!
-
Wera
No to ja przylezę.. jako "stary baran" :P
jasne że będzie fajnie..
a foty z ostatniego spaceru u mnie na stronie - http://weronika.baran.be też było super..
-
Sylfioł
Dla mnie czwartki i wtorki odpadają bezsprzecznie. Wolna jestem dopiero po 19tej;/ -
Hej!
No to będzie nas przynajmniej trójka:
Aiwa, Wera i ja.
Prawdopodobnie będzie tez Asia.
Panu redaktorowi to wystarcza, więc nas umawiam. Jakby ktoś chciał dołączyć, to zapraszamy. -
-
Krewetka
-
Eksel
Tak się składa, że przez PNR wracam do domu i może się zdarzyć, że będę tam w okolicach 17:45. Jeśli tak to się pojawię, jako przedstawiciel "młodego pokolenia", jeśli to pojęcie określa zaczynających uczestniczyć w zbiorowych bosych spacerach; ) -
Wciąż Proteza; )
Cześć jesetm z radia Trójka i też bardzo zależy mi na rozmowie z Wami. Czy coś mielibyście coś przeciwko temu, żebym i ja wpadła? Albo jeżeli to niemożliwe to umówiła się jakoś z kimś na jutro - czyli czwartek? Pozdrawiam Serdecznie i licze na owocną współp[racę; )) -
Ojej... ale urodzaj :)
Marto, jak dla mnie to wpadaj smialo! :)
Jezeli dziennikarz eski bedzie mial coś przeciwko, to najwyzej umowimy sie na inny termin!
(nam tez zalezy na promocji nieco rozłożonej w czasie...; ))
pozdrawiam! :)
-
Krewetko! Bardzo sie cieszę, że i Ty bedziesz!
Eskel! A czy da sie tak zrobic, żebys na pewno była o 17.45 na PNR? :) Sprawdzic Ci autobusy? :D
A Marta z Trójki ostatecznie też jutro bedzie... Co to sie dzieje...? :)
pozdrawiam i do zobaczenia! :)
-
Eksel
Jako, że Trójka to moje ukochane radio to stanę na głowie żeby przybyć :))) Autobusy już sprawdzone; p -
Krewetka
-
Wera
-
> jak okazy w zoo :P
o, to, to!
:)
Ale ze sezon ogorkowy zaczął sie tak wczesnie, to aż dziw... w okół strajki, powodzie, katastrofy, a tu ktos sie nami interesuje? Tak przed sezonem urlopowym? phi... ; )
>Eksel napisała:
>Jako, że Trójka to moje ukochane radio to stanę na
>głowie żeby przybyć :))) Autobusy już sprawdzone; p
:)
Skoro nie my, to przynajmniej radio Cie przyciągnęło..
Teraz chyba trzeba bedzie stworzyć listę "przynęt" dla pozostałych "potencjalnie chętnych"...; P
-
Eksel
No właśnie dlatego, że sezon ogórkowy się zbliża to trzeba karmić słuchaczy czy czytaczy czymś lekkim i przyjemnym.
Jakbym nie chciała przyjść to nawet radio by mnie nie przyciągnęło :) -
Pietrek
>Teraz chyba trzeba bedzie stworzyć listę "przynęt" dla
>pozostałych "potencjalnie chętnych"...; P
proponuję spacery po gorących węglach. Bardzo medialne. Od dłuższego czasu mam ochotę spóbować, ale jakoś nie ma okazji... chyba, że na grillu z teściami się uda. -
Wera
> proponuję spacery po gorących węglach. Bardzo medialne. Od dłuższego czasu mam ochotę spóbować, ale jakoś nie ma okazji... chyba, że na grillu z teściami się uda.
po odpowiednim znieczuleniu wszystko się da :P -
Pietrek
Da sie bez znieczulenia. Mówimy o spacerze a nie o staniu na bacznosc przez godzinę. -
Ojej, a Wy znowu w offtopy wchodzicie?; )))
Spotkanie i wywiad odbyły się i były - myślę - udane!
Jezeli dziwi Was liczba pojedyncza, to wyjasniam, ze pan z Eski wykręcił jakis dziwny numer, tudziez cos mu sie pomylilo, bo gdy przychodzilismy spoznieni (ok. 5-7 min) to on juz znikał, zrobiwszy wczesniej wywiad z jakąś nieznaną nam (acz tez bosą) parą.
Na szczęscie była Marta z Trójki, wiec w mediach zaistniejemy: jutro między 6 a 9 w programie Manna.
A jak przebiegł wywiad...? Marta nie dała nam nawet chwili do namyslu, nie mówiąc juz o złapaniu oddechu po biegu na spotkanie! Od razu zaczęła wypytywac i nagrywać... Dzieki Bogu obiecala, ze bedzie cięła i montowała! :)
A sama rozmowa - tak wywiad, jak i ta nienagrywana - też były fajne. Zadnej sztywnosci, dystansu itp. Zresztą Marta się przyznała, ze też jest "swoim człowiekiem". :)
Po wywiadzie poszlismy jeszcze na krótki spacer do Ujazdowskiego pobordzić w potoczku,podeptac trawę i pobawic sie na placu zabaw.
Dla mnie, przyznam, dzisiaj rozpoczął sie bosy sezon. Wprawdzie na spacerach bylem juz trzech, troche boso chodzilem w czasie weekendu majowego, ale dzisiaj po raz pierwszy w tym roku poczułem się naturalniej gdy butów na sobie nie mialem, niz gdy je potem zalozylem...
Juz się nastawiam na spacer w czerwcu! Mam nadzieję, że uda nam się go odbyć w sporej ekipie i pójśc gdzieś, gdzie jeszcze nie bylismy!
No i "last, but not the least": na spotkaniu była też Kasia, czyli Eksel!
Witamy zatem kolejną (o ile dobrze liczę: piętnastą) uczesniczkę spacerów w grupie warszawskiej!
Kasia zadeklarowala,ze o ile termin bedzie dla niej dogodny, to chetnie przyjdzie na następne spacery. Nie wiem, czy zrobiła to z grzeczności, czy też naprawdę tak czuje, ale klamka juz zapadla! :)
pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem! :)
-
Wera
A ja się cieszę, że mimo mojego zaspania zaczekaliście na mnie :) Było naprawdę miło.. i ten mikrofon nawet nie taki straszny..
Siedzę właśnie w Opolu i boso czekam na "nasz" materiał słuchając Trójki..
zdecydowanie zabawy z psem na bruku "uszczelnianym" grysem to ogrom doznań dla stóp.. -
Wera
I POSZŁOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
dla tych którzy nie byli się w stanie zwlec na 0746 by posłuchać powiem że brzmiało fajnie..
a na stronie na pewno się pojawi jakiś pliczek audio jak już dostaniemy go od Pani Redaktor
Dobra, można iść po kawę :)