-
Betatka
No właśnie, są w Trójmieście wielbiciele chodzenia boso???
Ja!!!!;)
Pozdrawiam! -
Bardzo fajnie, ze inicjatywa sie rozwija... udalo sie Krakusom, to i w Trojmiescie powinno.. Zwlaszcza, ze stad wielu gronowiczow pochodzi, oj wielu... :)
Zeby promowac dobre inicjatywy, podklejam tematy zwiazane z umawianiem sie na spacery... Zwlaszcza, ze pogoda taka, ze buty po prostu parzą w stopy...
pozdrawiam! -
Betatka
Naprawdę nie ma wielbicieli chodzenia boso w Trójmieście?????
:):):)
Do zobaczenia na (bosym) szklaku;) -
-
Betatka
-
Wera
ja jak już jestem w 3M to owszem biegam boso.. zazwyczaj są to keje wszelakie, najczęściej w porcie jachtowym w Gdyni.. poza tym zdarzyło mi się również biegać po samym mieście boso i w sumie ździwionych twarzy co nie miara.. -
Anonim
-
bigoodi bluebear
bossa noga, jak jest ciepluśko, to daję stopom odpocząć i śmigam, gdzie się da :D -
Anonim
-
Friend
-
Witaj i na tym forum, Friend :)
Wszystkim pozwolę sobie przedstawić znajomego z forum biegowego i poinformować, że promuje on bosochodzenie wśród osób z zasady obutych i do butów przykładających duża wagę; )
Podklejam temat, może Trójmiasto się rozrusza? :)
pozdrawiam i życze powodzenia! -
Friend
-
Anonim
Takie pytania nie tutaj. Jest grono o gronie, i tam szukać proszę. Btw. Wystarczy wgrać zdjęcie i oznaczyć jako główne. -
Oj, Aneta, trzeba pomagać nowym gronowiczom :)
(co jak widać, w naturalnym odruchu serca, uczyniłaś :)) -
-
Anonim
-
Pawel Bik
1. Oj tolerancji! W koncu my tyz oczekujemy jej od innych, nie?
2. Z dawnych lat pamietam dziewczyne na Monciaku ktora zawsze nosila kierpce - w koszyczku.
Sam nosilem jeszcze sznurowane buciki ale zwrocilo to moja uwage. Teraz to chyba troche
zesztywnialo i takich konsekwentnie bosych osob chyba nie ma. Ale dawno nie bylem w 3M
wiec moze sie myle. -
Łukasz
-
Costas
Witajcie. Jestem teraz w Gdansku, pozostane tu do 8 sierpnia. Kto jest chetny do spotkania, jestem otwarty.
moj tel: 798466939
Pozdrawiam, Costas. LT -
Andrzej
Witaj Costas!
A nie masz w planie Fromborka? To tylko 100 km od Gdańska.
Będę w domu po 1 sierpnia, a i do Gdańska pewnie też zdołam wpaść.
Jaki to numer telefonu? Litewski? Jaki jest numer kierunkowy?
Pozdrawiam serdecznie
Andrzej
-
Costas
FROMBORK TEZ JEST W MOICH PLANACH. JESTEM TERAZ W SZTUMIE, ZWIEDZAM ZAMEK. DALEJ MALBORK. TELEFON TO JEST POLSKI. ORANGE. CHETNIE SIE SPOTKAM. COSTAS. -
Panowie, udało się spotkać?
Czekamy na zdjęcia z kolejnego międzynarodowego spaceru :)