-
Pietrek
Zakładam ten wątek, żeby pozbierać w jedno miejsce nasze występy medialne. Tu ogłaszajmy nadchodzące wydarzenia tego typu... -
Pietrek
Dzisiaj Radio Kraków zrobiło "bosy" wywiad na żywo ze mną i p. Czaplińskim... -
Pietrek
-
Kubchamp 15
-
-
>Pietrek napisał
>Szykuje się w TV materiał o chodzeniu boso ze mną.
Super!
A czy uda Ci się wyciągnąć jakiś materiał? Czesto, nawet jak jest na żywo, to stacje radiowe nagrywają to na swoje potrzeby.
A czy skontaktowała się z Tobą p. Katarzyna (niepamietam)? Przesyłałem Ci jej mail jakiś czas temu.
-
Pietrek
P. Katarzyna sie kontaktowała, to był ten program na żywo ze mn i p. Czaplińskim.
To będzie w łyk-endowej TV, taki krótki materiał o sposobach na stres i relaks. Jeszcze dopytam, kiedy dokładnie. Chyba w Panoramie. -
Kubchamp 15
To daj znać dokładnie na któej stacji i o której dokładnie godzinie jest to z chęcią zobaczę
-
Jak macie jak, to nagrajcie i zróbcie z tego mały plik, proszę.
Chętnie wrzucę to na serwer. -
Pietrek
No to po zdjęciach. Coś mi nie wyszło :-)
Materiał będzie w teleekspresie, TV24 i być może w panoramie. W sobotę lub niedzielę. -
Pietrek
-
Pietrek
-
raxer
Widziałem ten materiał i niestety się zawiodłem; to tylko kilku-sekundowa migawka. Miałem nadzieję że to będzie trochę dłuższe. Poza tym zrobiono z chodzenia boso wielkie dziwadło, umieszczając obok stania na głowie. -
raxer
>olek (aka Reynevan) napisał
>Jak macie jak, to nagrajcie i zróbcie z tego mały plik,
>proszę.
>
>Chętnie wrzucę to na serwer.
chuck0.re publika.pl/panorama-20110807.a vi -
Bies
A tymczasem całkiem niespodziewanie trafiłem na ślad takiej imprezy:
http://trojmiasto.tv/Boso-przez-las...
-
Pietrek
>raxer napisał
>Widziałem ten materiał i niestety się zawiodłem; to
>tylko kilku-sekundowa migawka. Miałem nadzieję że to
>będzie trochę dłuższe. Poza tym zrobiono z chodzenia
>boso wielkie dziwadło, umieszczając obok stania na
>głowie.
Własnie się dowiedziałem, że kamerzysta spaprał robotę i dlatego redaktorka nie miała co wziąć z półgodzinnego nagrania. Bywa i tak. -
>Bies napisał
>A tymczasem całkiem niespodziewanie trafiłem na ślad
>takiej imprezy:
> http://trojmiasto.tv/Boso-przez-las...
A to nie jesteś na FB? :)
Tam informacja o tym się pojawiła.
Przejrzałem na szybko film i wygląda na to, że nie tylko pomysł był świetny, ale i wykonanie mu nie ustępowało.
Wielkie gratulacje dla organizatorów!
-
Bies
Nie jestem.
Pomysł też mi się w sumie podoba, ale robienie z 7,5km spacerku po lesie wyczynu ekstremalnego, porównywanego do maratonu czy 50km nocnych marszy na orientację, jest lekkim nieporozumieniem.
I chyba może działać na potencjalnych-niezdecydowanych uczestników raczej odstraszająco (choć na
niektórych pewnie zachęcająco).
Tu więcej o samej imprezie:
http://www.marszneandertala.pl/
-
mkl
>raxer napisał
>Poza tym zrobiono z chodzenia
>boso wielkie dziwadło, umieszczając obok stania na
>głowie.
Podejrzewałem, że materiał będzie w tonie przymusowego wypełniacza czasu, albo ha ha ha, hi hi hi. Nie chciałem zapeszać, ale niestety się sprawdziło. Jeżeli chodzi o materiały na wizji, to najbardziej profesjonalnie podeszła do tego świętej pamięci TVN Warszawa, a ostatni materiał radiowy nie ma sobie równych pod względem profesjonalizmu.
>Bies napisał
>Pomysł też mi się w sumie podoba, ale robienie z 7,5km
>spacerku po lesie wyczynu ekstremalnego, porównywanego do
>maratonu czy 50km nocnych marszy na orientację, jest lekkim
>nieporozumieniem.
Dla ludzi, których stopy widzą piasek nad morzem czy też ewentualnie trawkę w przydomowych ogródku, 7,5 km boso po lesie może wydawać się życiowym wyzwaniem.
>I chyba może działać na potencjalnych-niezdecydowanych
>uczestników raczej odstraszająco (choć na
>niektórych pewnie zachęcająco).
Sądzę, że sporo ludzi powtórzy to indywidualnie.