Boso jest fajnie! (dawniej: Boso po świecie) [333]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • raxer

Na forum grona nie było jeszcze nic na temat Szczecina które jest pięknym miastem i ma dobre tereny do chodzenia boso: Wały Chrobrego i Jasne Błonia,gdzie są fontanny więc jest miejsce aby umyć stopy. W sierpniu 2010 roku widziałem młodą kobietę (blondynkę) boso przy C.H Galaxy w towarzystwie obutych kolegów.To ktoś z Grona? A kilka lat temu na Wałach Chrobrego właśnie, widziałem rodziców z kilkuletnim wtedy dzieckiem również boso. Więc ZAPRASZAM do Szczecina!
  • Asasel

szczecin nie jest chyba najbardziej bosotolerancyjnym miastem, więc mimo mieszkania w w.w. mieście boso poruszam sie po peryferiach; -)
  • raxer

Szczecin to nie Warszawa, ludzie w tym mieście po prostu nie są przyzwyczajeni do bosej osoby na ulicy.
  • mkl

A w Warszawie są?
  • mkl

Nie odnoszę wrażenia, że widok bosego człowieka np na rowerze, jest czymś normalnym (w sensie zwyczajnym) w Warszawie. Pod tym względem jest tak samo jak w innych miastach.
  • Asasel

W sobote ide na spacer w podszczecinskie lasy, gdyby mnie kto spotkal, to ja; -)
| |

Motto: "Jedyne w Polsce forum, na którym chodzenie boso nie ma konotacji erotycznych" co...

Fotki

Miejsca grona (0)