-
Adi
Witajcie
Są wakacje, jest ciepło - osobiście boso zawsze chodzę sam a fajnie by było wybrać się ekipą...; ) Może tak ogólnie Śląsk by się pozbierał: Będzin, sosnowiec, ruda śląska, dąbrowa i gdzieś spotkanie? Zapraszam bo na pewno warto!
:) -
Andrzej
Ciepło na zewnątrz już było, teraz pora na ciepło wewnątrz. Zapraszam w najbliższy weekend na giełdę minerałów w Gliwicach, Akademicka 2. Będę boso za stoiskiem, ale zwiedzających też bym zachęcał. Zwykle jest bardzo ciepło, tym bardziej, że grzeją halogeny oświetlające stoiska. Goście uparcie męczą się w zimowych butach, chociaż prawie słychać, jak im pot w butach chlupie. Czy ktoś się odważy zdjąć? -
Adi
Gdybym nie był sam to może i bym się odważył...A tak... :) Cały czas mi brakuje kogoś dla otuchy :) -
YNP
Przełam się i poćwicz. Przyda się na przyszłość zdolność do nonkonformizmu i robienia tego co lubisz nie patrząc na dziwne miny. A pardon, teraz się mówi asertywność:) -
-
Maciek
Dziś miałem sprawę na południe od centrum Katowic i przeszedłem cały Park Kościuszki od ul. Kościuszki do ul. Mikołowskiej. Na bosaka. Bo pogoda była fajna, miejscami trawa świeżo skoszona. Tylko niektóre pary na ławeczkach coś sobie na mój temat szeptały -
Może sobie szeptały czułe słówka? Może omawiali plany ślubne? A może zazdrościli?
Nie przejmuj się tym w ogóle.
Gratulacje za pierwszy krok :) -
mkl
Ja w zeszłym roku sporo boso po mieście jeździłem. Spotkałem się z bardzo zabawną reakcją. Jak stawałem na światłach z innymi, to czasami niektóre osoby dostawały jakiegoś zakłopotania. Nie mogły sobie znaleźć miejsca. Rozbiegany wzrok. Jakby chciały uciec, ale nie było gdzie. W większości to byli mężczyźni. Kobiety reagują normalnie.
W 99,9% przypadków zaczepek czy komentarzy ignoruję (poza tym są rzadkie). Nie mam gotowych żadnych odpowiedzi, bo zwykle jak wyczuwam, że ktoś próbuje sobie ze mnie próbuje żarty robić, to włącza się u mnie tryb "jeż" i na ewentualną wymianę zdań nie ma szans.
Miła wymiana zdań zdarzyła mi się tylko raz...