Boso jest fajnie! (dawniej: Boso po świecie) [333]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kubchamp 15

Chciałem namówić koleżanke żeby wybrała się ze mną na bosy spacer a ona mi wyskakuje z tekstem że ona nie bedzie na bosaka bo po coś buty wymyślili. Co wy na to?
  • Pietrek

Zapytaj ją, czy wie po co wymyślili buty. Może nie wiedzieć. Może nie mieć porównania... Zabierz ją rano na oglądanie wschodu słońca na łące - żeby była rosa na trawie. Idzcie do lasu w butach, zdejmijcie buty razem. Powiedz jej, że ma ładne stopy. Powtarzaj jej to często.
    To tak na szybko.
  • Kubchamp 15

no a jeśli nie bedzie chciała zdjąć butów to co wtedy???
  • Andrzej

>Kubchamp 15 napisał
    >no a jeśli nie bedzie chciała zdjąć butów to co
    >wtedy???

Nic, niech chodzi w butach. Nie każdy musi lubić chodzić boso. Nie ma nic gorszego, niż zmuszanie ludzi, by upodabniali się do mnie. Tak samo, jak nie chciałbym, by ktoś mnie nakłaniał do włożenia butów "bo wszyscy tak chodzą", tak samo nie ma sensu nakłanianie kogoś, by chodził bez butów, skoro tego nie lubi.
  • Kubchamp 15

a jak znaleźć towarzysza do bosych spacerów???
  • Pietrek

Isc na spacer z kimś. Nie namawiac, nie naciskac. Idziecie razem, Ty boso a on jak chce. Może zdejmie? Nic na siłe.
  • Marcin Szymczyk

Ja próbowałem znajomego namówić jak był ze mną na "rancho w górach świętokrzyskich ale sie nie przekonał choć był po kilku piwach :P
| |

Motto: "Jedyne w Polsce forum, na którym chodzenie boso nie ma konotacji erotycznych" co...

Fotki

Miejsca grona (0)