Boso jest fajnie! (dawniej: Boso po świecie) [331]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

To trzeba odwiedzić : P Dzięki za pozdrowienia, odwzajemnię z zagranicy ^^ (będę tam 9 maja)
  • Anonim

Wyjazd się opóźni... Grrrr!
  • Robert

>Wyjazd się opóźni... Grrrr!

Tak, czy inaczej odezwij się na maila, jak już będziesz "w pobliżu"...

Pozdrówka; ja właśnie wróciłem z pracy i (ponieważ jutro mam wolne) zastanawiam sie nad nocnym spacerem po tłocznym centrum miasta...
  • Anonim

Rzeczywiście ciepło : ) Ale Londyn mnie trochę zszokował - brudny, nieprzyjemny, choć pewnie da się polubić. Na razie widziałam tylko przejazdem, ale stanowczo wolę Oxford : ) Od dziś moje miasto :D
  • Skippy

>Anhelica napisała:

>Oxford : ) Od dziś moje miasto :D

Od dzis do kiedy?

D.
  • Anonim

Kto wie... jaki stosunek będę miała do niego po latach?
  • Anonim

W Oxfordzie bosego się zauważa, ale nie jest on szczególną atrakcją - tutaj to całkiem zrozumiałe i normalne : )
  • Anonim

olaboga!!!! haaloo? jak ja dawno bez obuwia nie biegałam; (
  • Andrzej

Szok! To co robiłaś przez całe lato?!
  • Anonim

oj, latem chodziłam oczywiście, lecz tylko w okolicach domu rodzicieli. nie udałam się na bosą wyprawę po mieście :(
  • olek (aka Reynevan)

>кикимора napisała:
    >oj, latem chodziłam oczywiście, lecz tylko w okolicach
    >domu rodzicieli. nie udałam się na bosą wyprawę po
    >mieście :(

Jeżeli szczerze żałujesz swojego czynu (zaniedbania) i postanawiasz poprawę, to zaraz możemy wymyślić Ci pokutę :)
    Nadal w ciągu roku mieszkasz w Wawie? :)
  • Anonim

naprawdę żałuję. oczywiście,że mieszkam w Warszawie. Ostatnio nawet zamieszkałam w wilanowie i na razie nie mam czasu,żeby odkryć tu jakieś interesujące miejsce. chociaż niedaleko mam jeziorko, może kiedyś się wybiorę :)
  • Anonim

Mam nadzieję, że wkrótce skonkretyzuję swoje plany odwiedzin, i zaplanujemy jakiś spacer; )
| |

Motto: "Jedyne w Polsce forum, na którym chodzenie boso nie ma konotacji erotycznych" co...

Fotki

Miejsca grona (0)