-
Anonim
To trzeba odwiedzić : P Dzięki za pozdrowienia, odwzajemnię z zagranicy ^^ (będę tam 9 maja) -
Anonim
-
Robert
>Wyjazd się opóźni... Grrrr!
Tak, czy inaczej odezwij się na maila, jak już będziesz "w pobliżu"...
Pozdrówka; ja właśnie wróciłem z pracy i (ponieważ jutro mam wolne) zastanawiam sie nad nocnym spacerem po tłocznym centrum miasta... -
Anonim
Rzeczywiście ciepło : ) Ale Londyn mnie trochę zszokował - brudny, nieprzyjemny, choć pewnie da się polubić. Na razie widziałam tylko przejazdem, ale stanowczo wolę Oxford : ) Od dziś moje miasto :D -
-
Skippy
>Anhelica napisała:
>Oxford : ) Od dziś moje miasto :D
Od dzis do kiedy?
D.
-
Anonim
-
Anonim
W Oxfordzie bosego się zauważa, ale nie jest on szczególną atrakcją - tutaj to całkiem zrozumiałe i normalne : ) -
Anonim
-
Andrzej
-
Anonim
oj, latem chodziłam oczywiście, lecz tylko w okolicach domu rodzicieli. nie udałam się na bosą wyprawę po mieście :( -
>кикимора napisała:
>oj, latem chodziłam oczywiście, lecz tylko w okolicach
>domu rodzicieli. nie udałam się na bosą wyprawę po
>mieście :(
Jeżeli szczerze żałujesz swojego czynu (zaniedbania) i postanawiasz poprawę, to zaraz możemy wymyślić Ci pokutę :)
Nadal w ciągu roku mieszkasz w Wawie? :) -
Anonim
naprawdę żałuję. oczywiście,że mieszkam w Warszawie. Ostatnio nawet zamieszkałam w wilanowie i na razie nie mam czasu,żeby odkryć tu jakieś interesujące miejsce. chociaż niedaleko mam jeziorko, może kiedyś się wybiorę :) -
Anonim
Mam nadzieję, że wkrótce skonkretyzuję swoje plany odwiedzin, i zaplanujemy jakiś spacer; )