Boso jest fajnie! (dawniej: Boso po świecie) [333]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Od dawna planowane przeniesienie wątku z grona "Białystok" właśnie następuje :)

To kiedy wypad? :D

Tylko trochę czasu brak.. Trza jednak już coś planować; )
  • olek (aka Reynevan)

Witaj Anhelico!

Jak tylko dostalem dzis informacje, ze zarejestrowalas sie na bosej stronie poczulem, ze chyba przezyjesz bose przebudzenie. No i proszę! :)
    To proponuje podlinkować wątek z tamtego grona:
    http://grono.net/forum/topic/374842...

Pozdrawiam i zycze wielu udanych spacerow! :)
  • Anonim

dlaczego akurat poza? można też w . :)
  • Anonim

Hehehe :) Dzięki Reynevan; )

A poza dlatego, ze na początek trza się ośmielić; ) A od tego wątku się zaczęło, więc niech zostanie :)
  • Anonim

to fakt; ) ja się przymierzam do wyjścia tak w mieście, jednak mieszkam prawie że w centrum i sie wstydze :P ale kiedyś napewno spróbuje.
  • Aro

Hmm, a może by tak połączyć grupy białostocką i łomżyńską? Ta ostatnia tworzona jest na razie tylko przeze mnie, ale jak poruszałem temat chodzenia boso na lokalnym forum to było parę osób chętnych...
  • Anonim

Białostocką i łomżyńską? Hm... W przyszłości może by się udało, ale najpierw trza zgrać ją lokalnie :P

ewelina, czy Ty jesteś z Białegostoku? :) Bo jeśli chodzi o centrum to jestem blisko :D mogłybyśmy razem przełamywać lody; )

Ktoś dzisiaj jest/był na Cejrowskim?
  • Anonim

tak, jestem z białegostoku, ale na mnie dziwnie ludzie patrzą jak chodzę w odkrytych trampkach w dni takie jak dziś , jakby reagowali gdybym wyszła boso :P chociaż ludzkie spojrzenia mnie nie obchodzą za bardzo; ) więc kiedyś spróbuję napewno, a lody można przełamywać, tylko myślę ze zbyt wielu innych chętnych się nie znajdzie ...
  • olek (aka Reynevan)

Oooo, wyczuwam sprytne wycofywanie sie, wiec wspomoge kolezanke Anete i podpowiem, ze:
    1. Na gronie bialegostoku, gdzie pierwotnie szukala towarzystwa, bylo kilka chetnych osob
    2. Tu na gronie tez kiedys pojawialy sie chetne osoby z bialego.

Tak wiec dla chcacych niebo jest granica, czy jakos tak; )
  • Anonim

nie nie nie!
    ja się nie wycofuję! tylko stwierdzam, że na coś takiego mało osób ma ochotę,bo ludzie uważają to raczej za dziwactwo, jak uda mi się kogoś namówić to nie mam nic przeciwko, a boję się nieznanych mi osób; P
  • olek (aka Reynevan)

Anhelica!
    Moze zmien avatara, bo wystraszasz potencjalne zainteresowane! :)
  • Anonim

awatar mnie nie odstrasza,miałam na myśli ogół społeczeństwa :)
  • Anonim

Oczywiście, że wielu trudno znaleźć, ale kilkoro wystarczy :)

A że ludzie mają skłonności do tłamszenia inności... Mogą nam tylko pozazdrościć; )

Niedawno wyszłam w japonkach, gdy było cieplej. Miałam na sobie sweter, ale stopy bose. Wspaniałą reakcję usłyszałam w parku :D Było to zdziwienie ze zgorszeniem; ) Potem poszłam z dwójką "zwyczajnie" obutych (znaczy się tylko ja w japonkach) do Arsenału - w końcu sztuka współczesna; ), i nikt na mnie uwagi zbytnio nie zwracał. A niedługo zrobią nam deptak, to se i po mieście łatwiej będzie łazić. Trochę odstrasza mnie opluty i obrzygany chodnik :/

A avatar mogę zmienić :) Już czas na zmiany (choć niewielkie, bo awatar był poprzednio ten sam; ) ).
  • Anonim

jak ludzie nie mają nic innego do powiedzenia to pieprzą od rzeczy niestety i za bardzo interesują się innymi, no cóż, szczerze to ich problem nie mój :)
    co do deptaka, to można właśnie tam spróbować, chyba że nikt nie chce od razu się rzucać na głęboką wodę hyhy
    a awatar nie jest zły :P
  • Anonim

olać ludzi!; ]

a deptak to moim zdaniem nie jest głęboka woda i właśnie dlatego tam łatwiej zacząć :)

awatar swój lubię :)
    ale bym zmieniła na poprzedni. tyle, ze już nie wiem co i jak na tym gronie, nawet blimpa nie potrafię zmienić :O hehe; )
  • Anonim

to fakt :)
    ja uważam, że deptak latem to właśnie hardkor w niektórych godzinach, mało jest miejsc gdzie jest tyle ludzi, no chyba że masz na myśli te beznadziejne galerie, w których nie postawię swojej stopy w innym przypadku niż konieczność zakupu jakiś szmat coby się w nie ubrać; P albo jakieś inne, o których być może ja zapomniałam ...
  • Anonim

O galeriach nawet nie pomyślałam, hehe :) Deptak wydaje mi się przyjemniejszy, i tyle. No, ale póki go jeszcze nie ma... Mamy piękny park :), cudne błotko. Czy ktoś idzie ze mną? :D
  • Anonim

w sumie masz rację :) może kiedyś uda się coś zorganizować jak czas pozwoli, a osobiście proponowałabym zoo; P
  • Anonim

tak sobie właśnie pomyślałam, że muszę zacząć zbierać rośliny, jak tylko zaczną kwitnąć wyruszam na łowy, tak więc myślę że byłaby to dobra okazja do bosej wyprawy. może udałoby mi się namówić kilku biologów, chociaż pewnie skończy się na tym, ze stwierdzą ze oszalałam hehe, co koleżanka na to?
  • Anonim

Oooch, ja bardzo chętnie! :D Szczególnie, że mogłabym się czegoś nauczyć; ) :)
| |

Motto: "Jedyne w Polsce forum, na którym chodzenie boso nie ma konotacji erotycznych" co...

Fotki

Miejsca grona (0)